Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Normálně má jeden ovladač, ale ted spoustu různejch speciálních edic, je v tom strašnej bordel. Jinak ted, pokud aktualizuješ NXE na verzi 9199, můžeš používat flashku o maximální kapacitě 16 GB jako plnohodnotný HDD (instalace her, ukládání savů, profilu apod.), takže dvě hry se ti tam klidně vejdou ...

• 0
Odesláno
mam flash LT 1.1 a chtel bych si zahrat nejake arcade hry jako je Magic The Gathering apod... nasel jsem si takove hry, ale maji jen cca 300+MB... musim pro hrani takovychto her, nejak jeste xbox upravit? pokud ne, tak jak na to? staci je dat na flasku ci disk? Diky za odpoved

musis mit XBR o tom je tu na foru spoustu veci.... s tim ze mas flash LT 1.1 pocitam ze ti XBR nainstalovat nepujde jelikoz budes mit novy dashboard

• 0
Odesláno

Jeste snad jeden z mala dotazu, ktere bych rad mel objasnene... Mam Impact Dance Pad, ktery jsem mel drive pres USB k PC.. je nejaka sance, ze je kompatibilni s XBOX 360? Je moznost to otestovat nejak jinak, nez ze vypalim nejakou DDR hru a tim prijdu o medium? Pokud kompatibilni na sto procent neni, muze mi nekdo doporucit stejne dobry softpad? Diky

• 0
Odesláno

někde jsem slyšel/četl že se dá bezdrátový ovladač použít i k pc s operačnám sistémem windows tak sem po tom trochu zapátral zde na foru a našel jsem toto:

Popis Ovladače:

Bezdrátový: 2,4GHz bezdrátová technologie s devítimetrovým dosahem Nastavitelná vibrační zpětná vazba pro prodloužení životnosti baterií bohužel oproti drátovému ovladači potřebuje zroj El. energije v podobě baterie/akumulátoru také Spolupracuje s většinou počítačů se systémem Windows XP/vista ale je potřeba speciální přijmač

ovladač bych chtěl vyzkoušt na mém notasu Acer Aspire 6530G s operačním systémem Windows Vista Home Premium (má jak Wifi tak Bluethoot) a ja sem ptám jaký přímač budu potřebovat? a když mám Microsoft Play and Charge Kit (tenhle kabel) budu potřebovat nějaký ten přímač nebo to bude fachat?(momentálně to vyzkoušet nemůžu)a potřebuju do windowsů nejaký ovladač? předem děkuji za odpovědi a za ty smysluplné dám thenks ;)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu