xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Flash stojí + - 500 Kč, pak ještě mít dvouvrstvou vypalovačku a kupovat dvouvrstvý DVD. Ban akorát zamezí přístup na live a konzole ztrácí záruku, normálně dál funguje jako offline konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THe.gaME Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 hoj, chci se zeptat na rychlo kde na LIVE sezenu ke stahnuti kodeky aby mi sly avi,divx ..atak, dekuju predem moc za rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 hoj, chci se zeptat na rychlo kde na LIVE sezenu ke stahnuti kodeky aby mi sly avi,divx ..atak, dekuju predem moc za rychlost Spust nějaky to avi, napíše ti to, že nemáš ty kodeky a odkáže tě to na jejich stáhnutí automaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THe.gaME Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 a prosim vas jakto ,kdyz sem dal na flashku avi video ,stahnul kodeky a tak stejne nejde prehrat pak,normalne me to odkazalo na ne,stahnul a ted to hazi error a kod,neni treba snad psat jakej ,kdzy jo tak napisu,diky za odpoved edti: uz to slape :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 9martin Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Určitě 100x položená otázka, koupit XBOX 360 Elite nebo XBOX 360 Arcade? Stahovat demoverze ani DLC nehodlám, takže asi jenom kvůli instalaci her na HDD. Nebo má verze Arcade ještě nějakou nevýhodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Arcede nemá jinou než bílou barvu,nemá tu stříbrnou ozdobu mechaniky jinak tam myslím už žádný rozdíl není,ale v Elite balení je mnohem více věcí headset,ethernet kabel,HDMI kabel,HDD,dva ovladače,component HD AV kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Šel bych do Arcade a HDD bych dokoupil ... je to levnějš, navíc má interní pamět. Btw. Elite balení neobsahuje HDMI kabel, prý kvůli ceně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 9martin Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 O tom, že už nemá HDMI kabel právě vím, jinak bych do ní šel. Headset, komponentní HD AV kabel a ethernet kabel nepotřebuji. A dva ovladače jak píše drsnak4 nemá ne? (Nepočítám nějaké drahé speciální edice.) Takže asi koupím Arcade, a když mě bude HDD chybět, tak ho dokoupím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2010 Normálně má jeden ovladač, ale ted spoustu různejch speciálních edic, je v tom strašnej bordel. Jinak ted, pokud aktualizuješ NXE na verzi 9199, můžeš používat flashku o maximální kapacitě 16 GB jako plnohodnotný HDD (instalace her, ukládání savů, profilu apod.), takže dvě hry se ti tam klidně vejdou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Velice strucna a jednoducha otazka... Je potreba u xboxu revize jasper pajeni pri LT 1.1 flashi? Diky za rychlou odpoved.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Optam se ,kdyz ma kamos FW 1.61 nemusi se hra patchovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 IX 1.61 dokáže momentálně přehrát všechny wave, takže patchovat nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Květen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2010 Myslel jsem si to,ale lepsi se optat zkusenych.Kupoval si DVdcko za 56 Kc blazen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hanz1993 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Otázka: Už jsem si sám flashnul xbox na FW 1.5 a chcu si ho znovu flashnout na novější FW, musím dělat znovu dělat takový ty složitý postupu s tym jak necham mechaniku v půlce, vypojim pin 3 atd. ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 mam flash LT 1.1 a chtel bych si zahrat nejake arcade hry jako je Magic The Gathering apod... nasel jsem si takove hry, ale maji jen cca 300+MB... musim pro hrani takovychto her, nejak jeste xbox upravit? pokud ne, tak jak na to? staci je dat na flasku ci disk? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Květen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2010 mam flash LT 1.1 a chtel bych si zahrat nejake arcade hry jako je Magic The Gathering apod... nasel jsem si takove hry, ale maji jen cca 300+MB... musim pro hrani takovychto her, nejak jeste xbox upravit? pokud ne, tak jak na to? staci je dat na flasku ci disk? Diky za odpoved musis mit XBR o tom je tu na foru spoustu veci.... s tim ze mas flash LT 1.1 pocitam ze ti XBR nainstalovat nepujde jelikoz budes mit novy dashboard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Jeste snad jeden z mala dotazu, ktere bych rad mel objasnene... Mam Impact Dance Pad, ktery jsem mel drive pres USB k PC.. je nejaka sance, ze je kompatibilni s XBOX 360? Je moznost to otestovat nejak jinak, nez ze vypalim nejakou DDR hru a tim prijdu o medium? Pokud kompatibilni na sto procent neni, muze mi nekdo doporucit stejne dobry softpad? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 bože medium stojí okolo 30,- co tady řešíš :roll: . Ale osobně si myslím,že to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 někde jsem slyšel/četl že se dá bezdrátový ovladač použít i k pc s operačnám sistémem windows tak sem po tom trochu zapátral zde na foru a našel jsem toto: Popis Ovladače:Bezdrátový: 2,4GHz bezdrátová technologie s devítimetrovým dosahem Nastavitelná vibrační zpětná vazba pro prodloužení životnosti baterií bohužel oproti drátovému ovladači potřebuje zroj El. energije v podobě baterie/akumulátoru také Spolupracuje s většinou počítačů se systémem Windows XP/vista ale je potřeba speciální přijmač ovladač bych chtěl vyzkoušt na mém notasu Acer Aspire 6530G s operačním systémem Windows Vista Home Premium (má jak Wifi tak Bluethoot) a ja sem ptám jaký přímač budu potřebovat? a když mám Microsoft Play and Charge Kit (tenhle kabel) budu potřebovat nějaký ten přímač nebo to bude fachat?(momentálně to vyzkoušet nemůžu)a potřebuju do windowsů nejaký ovladač? předem děkuji za odpovědi a za ty smysluplné dám thenks ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Příjmač je to tenhle + ještě ovladače, ty stáhneš na oficiálním webu. S tim kitem nevim, vyzkoušej to a když se to nechytne, budeš potřebovat příjmač. Jestli to ale nerozběháš přes ten kit, vyplatí se ti spíš koupit drátovej ovladač ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gob Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ahoj, stahl jsem si zalohu hry C&C: Tiberium wars a po rozbaleni mam soubor *.dvd a *.000 Kdyz otevru v poznamkovim bloku .dvd, tak se odkazuje na soubor .000, ale nevim jestli to bude slapat jak ma. Nebo mam prejmenovat priponu na iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Přejmenuj 000 na ISO a zkontroluj přes abgx, možná to nemusíš ani přejmenovávat :). Po přejmenovování nezapoměn zkontrolovat koncovku přes texták v DVD souboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BrzdaCZ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Hoj, mám X360 arcade => 256 mb hadr (to víte, Mountfield :D) a chtěl bych koupit nějaký větší (nejlépe 120 GB nebo větší), ale nevím 2 věci: 1) Kde ho koupit? 2) Jak se montuje? Dík za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 V obchodě ti přijde moc draze . Takže buď na inzerát u nás na foru , pokud ho někdo bude nabízet a nebo na AUKRU . Montáž je velmi jednoduchá .Sejmeš tu mřížku a HDD tam jen naklapneš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BrzdaCZ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Dobře, dík, jenom se ještě zeptám, jestli kdybych koupil hadr od někoho, kdo má ban, jestli by mi něco hrozilo (flash nemám, a ani nechci)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.