Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Ok takže koupit s Hadrem ... ok ...Díky ...

Já bych rozhodně doporučoval s HDD.

Je sice pravda, že SLIM je o dost tišší i s běžící mechanikou, než původní revize, ale také záleží na tom, jaké DVD tam nacpeš a najednou může být dost hlučná také. Určitě se ale rozhodně šetří, kor jestli máš v plánu jí flashovat a hlavně se hry výrazně rychleji načítají a hlavně se ti nikdy nebudou sekat, což se ti může u DVD občas stát.

Ještě máš možnost teď koupit SLIM se 4GB a pozdeji dokoupit 250 GB HDD za cca 1600,-

• 0
Odesláno
Já bych rozhodně doporučoval s HDD.

Je sice pravda, že SLIM je o dost tišší i s běžící mechanikou, než původní revize, ale také záleží na tom, jaké DVD tam nacpeš a najednou může být dost hlučná také. Určitě se ale rozhodně šetří, kor jestli máš v plánu jí flashovat a hlavně se hry výrazně rychleji načítají a hlavně se ti nikdy nebudou sekat, což se ti může u DVD občas stát.

Ještě máš možnost teď koupit SLIM se 4GB a pozdeji dokoupit 250 GB HDD za cca 1600,-

Ja bych měl na ten 4GB ale na hrejte ho nemají .... a navíc ještě Slim není Flashutý .. a tedkom s těma mechanikama .. že se ted prodáva to hitachi ... a ne Lite- on ... to mě taky dodělalo takže bych musel čekat asi pul roku a to nechcu :( a další dodělávka už se neprodávají takový ty Arcade verze nebo Elity ( myslím nový ) a z bazaru to nechcu ... :( :( takže už fakt nevím co mám koupit ...

• 0
Odesláno

Uvažuju že si koupím http://www.alza.cz/nabijecka-a-nahradni-baterie-pro-bezdratovy-ovladac-xbox-360-d69379.htm

Jaké nabíjecí baterky bych si do x-box ovladače měl koupit?(mám 2)

a ještě jedna otázka

Chtěl jsem hrát Oblivion ale potřebuju k němu HDD, na internetu jsem dohledal nějáký článek kde HDD na x-box celkem kritizovali, od té doby se mi do X-box HDD moc nechce.Chci totiž koupit 1 TB HDD do PC asi za 2000kč a dávat další 1500kč do dalšího HDD ....

Vím že se tu na fóru někde řešilo že z PC HDD jde na X-boxu využít snad 8GB, to by na oblivion datadisky stačit mělo ne?

Pro mě je hlavní mít HDD do PC a hrát na x-boxu oblivion s datadiskama a jeden HDD by vyřešil oba problémy.

• 0
Odesláno
Uvažuju že si koupím http://www.alza.cz/nabijecka-a-nahradni-baterie-pro-bezdratovy-ovladac-xbox-360-d69379.htm

a ještě jedna otázka

Chtěl jsem hrát Oblivion ale potřebuju k němu HDD, na internetu jsem dohledal nějáký článek kde HDD na x-box celkem kritizovali, od té doby se mi do X-box HDD moc nechce.Chci totiž koupit 1 TB HDD do PC asi za 2000kč a dávat další 1500kč do dalšího HDD ....

Vím že se tu na fóru někde řešilo že z PC HDD jde na X-boxu využít snad 8GB, to by na oblivion datadisky stačit mělo ne?

Pro mě je hlavní mít HDD do PC a hrát na x-boxu oblivion s datadiskama a jeden HDD by vyřešil oba problémy.

Tohle je celkem řešení i pro mě ... jestli to teda jde ... mám doma 16 GB flasku ... rupnu ju k Xboxu a použiju jako HDD ... vlezli by se tam hry ? ... ja vím že instalačky mají kolem těch 7.6 GB .. ale po nainstalovani je to vetsi nebo by mi ta 16 GB flashka stačila ?

• 0
Odesláno

Využitelných je vždy 16 GB (v reálu o něco méně) a je jedno, jestli tam strčíte HDD z PC, flash disk apod. Pokud máte větší HDD, např. těch 1000 GB, lze konfigurovat, jak velkou část použije XBOX.

Já oblivion hraju a GOTY zabírá přesně 7.0 GB a to jsou to OBĚ DVD, samotné datadisky zabírají asi 2-3 GB.

Seky: Samotné ISO které vypaluješ má sice tolik, jako uvádíš, ale v reálu je to vždy méně, nikdy ne více. Na Flashku narveš 2 hry určitě

• 0
Odesláno

a ještě jedna otázka

Tak ten charge kit si každopádně nekupuj . Jsou na ně velké stížnosti . Nejlepší jsou nabíjecí tužkovky ( co jsem četl tak nejlepší jsou značky SANYO , ale myslím že na tom zase tak nezáleží . Měly by mít kapacitu více než 2000 mAh ).

To,co jsi četl o HDD k xboxu je pěkná blbost . Většina hráčů HDD má ( možnost instalace her na HDD , snížení hlučnosti a lepší načítání DVD a textur v rychlých pasážích her ) a nevím že by si na ně někdo stěžoval . Naopak hraní bez možnosti instalace na HDD opotřebovává mechaniku . Jsou zkušenosti s tím že po dvou letech hraní bez HDD začne zlobit načítání a sekání her ( opotřebení mechaniky ) .

Koupě externího ( ne interního ) HDD je pro tebe samozřejmě nejlepší řešení . Pro xbox můžeš z celkové kapacity sice využít jen 16 GB , ale to ti na instalaci minimálně dvou her stačí .

• 0
Odesláno

Prosím vás máte někdo zkušenosti s tímhletím ? http://www.darky-zdarma.info/

přenese vás to sem http://gifts.kudosnetwork.co.uk/signup

kde máte vyplnit registraci ... jenže tam chcou konkretni udaje a mám teda celkem strach tam napsat adresu a tak .. máte s tím někdo zkušenosti ? ..

a prosím jaká flashka se dá pripojit jako HDD k Xboxu Slim ? ... díky ..

• 0
Odesláno
Seky:

Jáí bych tomu nevěřil... Ať je to cokoliv, určitě to mají moc dobře promyšlené, aby to bylo výhodné pro ně a ne pro lidi! Nevěřil bych tomu...

Jinak já používám na SLIMku kingston a jde v pohodě, jen pouze na předních USB, na zadních mi flashku konzole vůbec nerozpozná, neví někdo náhodou proč?

Tak to je různé a asi nikdo nebude vědět proč . Naopak zase některým lidem nebralo update DB z přední , ale ze zadní ano.

Jakou flešku KINGSTON máš ? 16 GB ? Co vím , tak flešky menších kapacit všechny xbox bere . Já mám KINGSTON 2 GB a update brala normálně a 8 Gb ADATA také . Jen s fleškami 16 GB prý někdo mělo problém. Já žádnou takovou 16 GB nemám , tak nemohu posoudit .

• 0
Odesláno
Zdravím, předem se omlouvám jestli už to tu bylo, ale chci se zeptat, jak moc je (ne)bezpečné updatovat na Kinect Dash s iX 1.61 (možná 1.6) ? Díky za odpověď

Budeš na tom úplně stejně jako s předchozím dashem , když máš FW flashe 1.61 . Na DB nezáleží , ale na FW flashe . Tím je myšleno že s tímto flashem se nedoporučuje připojovat na live .

• 0
Odesláno

co je za problem kdyz chci upgradovat na gold a pise to tohle :. Během transakce došlo k chybě. Opakujte akci později.

cisla opsany spravne , zkouseno jak v xboxu tak v pocitaci na xbox live . mam dve karty a ani jedna nemaka . obe zalepeny neposkozeny . redeem by 06/30/2009

edit: tak jsem dle cisla chyby zjistil ze mam asi karty pro jinou zemi :) jak usmevne co s tim :/ mam ceskej live

• 0
Odesláno

Chtěl bych se zeptat, mám Red Dead redemption a uvažuju že si stáhnu DLC Undead Nightmare ale v topicu pro začátečníky píšete, že na x-boxu nepůjdou arcade games a většina DLC, je tohle ta vyjímka mezi DLC nebo to nerozjedu?Myslím že to vyšlo i v krabicové verzi a zatím všechno co vyšlo v krabicové verzi mi šlo.A kdyby to DLC šlo, musel bych být připojený na LIVE?A ještě jedna otázečka, nevíte kolik to asi zabírá místa na HDD?

A ještě jedna otázka, chci si koupit 1TB externí HDD ale na PC a chi aby byl kompatibilní s X-boxem cena do 2000Kč

bude fungovat tenhle? http://www.pixmania.cz/cz/cz/4091095/art/western-digital/externi-pevny-disk-wd-ele.html?srcid=1909&Partenaire=hledejceny&CodePromo=oui&aftrack=TWpNd016c3pOakkxOzEyOTM4Nzk2MzU7UGFydGVuYWlyZT1obGVkZWpjZW55JkNvZGVQcm9tbz1vdWk=

Windowsy potřebujou na HDD ovladače, x-box žádné ovladače nepotřebuje?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu