Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Zdravím všichni, potřeboval bych poradit. První věcí je, sháním volant na xbox 360, nemusí být nový, ale musí být v bezvadném stavu ( samosebou myšleno fungující, s nějakýma škrábancema si hlavu nelámu ), chtěl jsem nějaký slušný volant, aspoň ať má force feedback ( žádné vibrace, ale silovou zpětnou vazbu ), nemusí být třípedálový, i když by byl lepší. Prošel jsem spoustu odkazů na netu a snad neexistuje rozumný volant, všude propagujou ten od Ferrari, co jen vibruje... a druhá věc, napsal jsem do tématu na BurnerMax Payload Tool, nedaří se mi vypalovat některé tituly, tak prosím o radu, více viz příspěvek... Díky za jakoukoliv radu.

• 0
Odesláno
Zdravím všichni, potřeboval bych poradit. První věcí je, sháním volant na xbox 360, nemusí být nový, ale musí být v bezvadném stavu ( samosebou myšleno fungující, s nějakýma škrábancema si hlavu nelámu ), chtěl jsem nějaký slušný volant, aspoň ať má force feedback ( žádné vibrace, ale silovou zpětnou vazbu ), nemusí být třípedálový, i když by byl lepší. Prošel jsem spoustu odkazů na netu a snad neexistuje rozumný volant, všude propagujou ten od Ferrari, co jen vibruje... a druhá věc, napsal jsem do tématu na BurnerMax Payload Tool, nedaří se mi vypalovat některé tituly, tak prosím o radu, více viz příspěvek... Díky za jakoukoliv radu.

zkus www.fanatic.de

• 0
Odesláno

Zdravím, už je to nějaký rok, co jsem naposledy vypaloval hry... Takže vůbec nevím jak to teď je s vypalováním. Měl bych dotaz, když si chci vypálit hru (Fallout 3: Game of the Year Edition - Wave: 11), co budu muset udělat? Projížděl jsem fórum, ale nikde jsem se přesně nedočetl, jestli mám tuto hru projíždět tím novým abgx 1.0.6... Takže mám to projet tím novým abgx 1.0.6 a pak normálně vypálit přes imgburn?? A pokud ne, jaký postup mám udělat. Díky za odpověď.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu