xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaCooB Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Zdravím všichni, potřeboval bych poradit. První věcí je, sháním volant na xbox 360, nemusí být nový, ale musí být v bezvadném stavu ( samosebou myšleno fungující, s nějakýma škrábancema si hlavu nelámu ), chtěl jsem nějaký slušný volant, aspoň ať má force feedback ( žádné vibrace, ale silovou zpětnou vazbu ), nemusí být třípedálový, i když by byl lepší. Prošel jsem spoustu odkazů na netu a snad neexistuje rozumný volant, všude propagujou ten od Ferrari, co jen vibruje... a druhá věc, napsal jsem do tématu na BurnerMax Payload Tool, nedaří se mi vypalovat některé tituly, tak prosím o radu, více viz příspěvek... Díky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 med101 Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 cau lidi mám problém mám net připojen k netu ok šel xko vše stahovonaí atd,.. je to 2dny co my delali rychlejší net když ho hodim do xka tak ok stahovaní de ale když to dám nejakou hru tak se mi samo odhlásí prosím pomoc newm jak dál :( :( net mám připojenej ešte přes switch a na tom sou ešte 2pc jenom pro info nwm jestli to pomuže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Zdravím všichni, potřeboval bych poradit. První věcí je, sháním volant na xbox 360, nemusí být nový, ale musí být v bezvadném stavu ( samosebou myšleno fungující, s nějakýma škrábancema si hlavu nelámu ), chtěl jsem nějaký slušný volant, aspoň ať má force feedback ( žádné vibrace, ale silovou zpětnou vazbu ), nemusí být třípedálový, i když by byl lepší. Prošel jsem spoustu odkazů na netu a snad neexistuje rozumný volant, všude propagujou ten od Ferrari, co jen vibruje... a druhá věc, napsal jsem do tématu na BurnerMax Payload Tool, nedaří se mi vypalovat některé tituly, tak prosím o radu, více viz příspěvek... Díky za jakoukoliv radu. zkus www.fanatic.de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 werewolf22 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Zdravím..Nemohu to nikde najít..Dá se přepálit už vypálená hra? aniž bych musel vytvářet iso? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiřan Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Po delší době jsem si chtěl udělat kopii hry na xbox. Napsalo to SET LO Data Zone kapacity Failed!Reason:Invalid Field in CDB No jestli jsou ty hry delší než DLka,tak prosím co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 update Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Zdravim, rad bych se v kratkosti ujistil: Predpokladam, ze neni mozne hrat hry na X360 jen za pomoci ISO souboru na disku konzole ( nebo po nejake konverzi ISO to *, nejake soft. uprave image disku.. ) Je tedy v kazdem pripade nutne flash/ hack / whatever.. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Aby jsi mohl hrát páleky, potřebuješ zásah do HW, nelze to řešit pouze SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 melicar Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 cau, mam rgh a novej naformatovanej hdd do xboxu. Poradil by mi nekdo jak a co dat na ten hdd aby fungoval. Kdyby to slo tak postup co pochopi i ♥♥♥♥♥ :-D Odesláno z mého GT-S5830 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Převedenou hru v ISO2GOD nakopíruješ na HDD, tak jak ti ten program vyplivne tu hru, vždy ve složce s názvem ID hry a v xboxu (FSD) se musí nastavit cesta ke hře: FSD – SETTINGS – CONTENT SETTINGS – MANAGE GAME PATHS, tam najdeš tvoje HDD a dáš scanning (nějak tak se to jmenuje) na 4 a výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 melicar Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Jo tohle vsecho vim, ale diky. Potrebuju vedet kde a jakou verzi xexmenu stahnout a jak to tam popořadě dat. stary hdd v xboxu odesel tak to nemuzu skopirovat :-\ Odesláno z mého GT-S5830 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 med101 Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 cau lidi mám problém mám net připojen k netu ok šel xko vše stahovonaí atd,.. je to 2dny co my delali rychlejší net když ho hodim do xka tak ok stahovaní de ale když to dám nejakou hru tak se mi samo odhlásí prosím pomoc newm jak dál :( :( net mám připojenej ešte přes switch a na tom sou ešte 2pc jenom pro info nwm jestli to pomuže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaCooB Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Ahoj lidi, psal jsem tady nějaký problém ohledně vypalování a nikdo mi neodpověděl, je tu někdo schopný, kdo mi poradí? Jedná se o problematické vypalovaní XGD3 a používání BurnerMAX Payload Tool... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 melicar Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Ahoj, existuje nejaky zpusob jak ofiko hdd z xboxu naformatovat v pc?? diky za odpoved :) a potrebuju na nej nahrat soubory pres pc, tak aby ho pak xbox po pripojeni nechtel zase formatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skiz- u suck Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Pokud nemáš RGH, tak nelze pokud ano. Buď propojit kabelem, který se prodává okolo 300,- tušim. Nebo demontovat HDD rámeček a následně zapojit HDD do SATA v PC. Nebo skrze externí rámeček a naformátovat v PC, ale po té Ti nepůjdou spouštět zálohy v Xboxu, když bude jinak naformátovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Ahoj potřeboval bych Video patch pro wave 11 a stránkách www.abgx360.com jsou sice, ale jsou z takových servrů kde člověk potřebuje ILivid downloader a nechci ho instalovat a tak jestli je nejsou ke stažení na jiych servrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 http://extabit.com/file/28y7ngnig2mof# dole je odkaz na stazeni po 30 vterinach ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirdas7 Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Zdravim, mám dotaz...mám xbox 360 elite s flashem, zajímalo by mě jestli na flashnutém xboxu jdou hrát i originální hry a druhá otázka jak se flashe popřípadě zbavit. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hunter Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Zdravím, už je to nějaký rok, co jsem naposledy vypaloval hry... Takže vůbec nevím jak to teď je s vypalováním. Měl bych dotaz, když si chci vypálit hru (Fallout 3: Game of the Year Edition - Wave: 11), co budu muset udělat? Projížděl jsem fórum, ale nikde jsem se přesně nedočetl, jestli mám tuto hru projíždět tím novým abgx 1.0.6... Takže mám to projet tím novým abgx 1.0.6 a pak normálně vypálit přes imgburn?? A pokud ne, jaký postup mám udělat. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R0bin Odesláno Březen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2013 Ahoj , chtěl bych se zeptat zda jde spojit 2 účty do jednoho . nebo alespoň převést G body popř. savy (účty nejsou LIVe ). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ali208 Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Ahoj, tak jsem PZkám pořídil xbox (PC si konečně může oddychnout) a celkem nás otravuje to hnusně svítící logo na gamepadu a konzoly samotné. Jde to nějak humánně vypnout nebo musím použít neelegantní řešení? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Vypnout to asi bez zásahu do konzole to asi nepůjde protože když ti to na konzoli začne blikat v určitých kvadrantech tak máš problém s hardware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 ahoj jak na dlc do fles konzole? urcite to tady nekde je ale po pulhodine hledani jsem se rozhodl zkusit tuto cestu .:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Zkus Xbox Live! Určitě funguje. Pro méně legální cesty pouze s RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karel IV Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 Ahoj zkoušel jsem v mechanice v pc která není flashla Keronem zkopčit soubory na flashku a zkusit xko oblbnou jestli to načte ochrané prvky hry která je na hdd z flashky a po zapnutí mi to napsalo E71 po vypnutí a vytažení flashy z xka vše funguje jak má. Zkoušel jste to někdo a máte s tím nějaké zkušenosti ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tony.m Odesláno Duben 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2013 (upraveno) Ahojda, vyšel nový update dashboardu, už ho někdo zkoušel instalovat? Nepříjdu o flash(mám LT2.0? Nobvé hry, které jsem vypálil ho automaticky chtěji instalovat. Nyní mám dash 2.0.15574.0. Díky! Upraveno Duben 13, 2013 uživatelem tony.m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.