xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manu Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 A pripojil si ty cinche ? Cerveny a bily pres redukci na jack do monitoru... Problém vyřešený už to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 už je pozdě a jsem líný to hledat...jaké jsou prosím vás rozměry xboxu (v/š/h) díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 výška 12.5 palců, šířka 3.2 palců a 10.1 hloubku palců 1" = 2,51cm už je pozdě a jsem líný to hledat...jaké jsou prosím vás rozměry xboxu (v/š/h) díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marco_pollo Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 zdravim.. mam takovou otazku.. kdyz by se mi nejakym zpusobem podarilo flashnout Lite-On mechaniku, je stejna pravdepodobnost ze dostanu ban?? nebo mensi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marco_pollo Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 a mam jeste jeden problem.. kupoval jsem kamosovi box na aukru a az co mi prisel domu jsem zjistil ze je dovezenej z ameriky.. uz ma flashlou mechaniku ale kdyz tam dam hru tak mi to napise nejakou hlasku s regionem.. kdyz prohazim vsechno v nastaveni co muzu porad mi to pise to samy.. nevite nekdo co s tim??? kdyztak dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 s tím nic neuděláš... musíš stahovat hry bud v NTSC nebo Region free... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lada.jur Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 do xka z Amerika ,musíš dávat jen hry z americkým regionem. Hry s evropským reg. ti tam prostě nerozjedeš. Musíš stahovat hry NTSC a ne Pal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marco_pollo Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 to mam teda radost.. ale dekuju za odpovedi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Zdravím, jde nějak propojit Xbox 360 s displayem u notebooku? Abych mohl hrát? THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Zdravím, jde nějak propojit Xbox 360 s displayem u notebooku? Abych mohl hrát? THX bohuzel ne :D ale myslim ze vzhledem k cenám monitoru dnes to ani nevadi i kdyz by se to mozna hodilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 bohuzel ne :D ale myslim ze vzhledem k cenám monitoru dnes to ani nevadi i kdyz by se to mozna hodilo :D Hoj mozna ze se ptam blbe ale ja to zkousel (hdmi to hdmi) a vubec se to nenaslo funguje to tak??Nebo jsem udělal pěknou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 blba otázka asi pro všechny - jak se získávají MS pointy? díky za odpověď EDIT: 2.otázka - nevíte jestli se dá někde koupit bezdrátový ovladač s nabíjecím akumulátorem? prošel jsem pár online obchodů a všude přikládají jenom AAčka. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 MS pionts získáš tak, že řekneš mamince,aby ti dala peníze a koupíš si je v obchodě. To samý s baterkou do ovladače. Normláně jí prodávaj. Samozřejmě ovladač a baterka zvlášť. blba otázka asi pro všechny - jak se získávají MS pointy? díky za odpověďEDIT: 2.otázka - nevíte jestli se dá někde koupit bezdrátový ovladač s nabíjecím akumulátorem? prošel jsem pár online obchodů a všude přikládají jenom AAčka. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blackshow Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 mám monitor se vstupem dvi půjde k němu pripojit xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Mam doma pucenou hru na x360 od kamose a chtel bych si to smahnout.... jak vytvorim funkcni iso z originalni hry aby fungovalo jakol zaloha diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ceh430 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Zdravim, nevite o nejakym obchode v Brne nebo v blizkem okoli, nebo eshopu (ale s jistotou) kde ste videli prodavat xbox stou nejnovejsi revizi Jasper? za kazdou informaci budu hrozne rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Mam doma pucenou hru na x360 od kamose a chtel bych si to smahnout.... jak vytvorim funkcni iso z originalni hry aby fungovalo jakol zaloha diky uz se to tu resilo,musis mit nejak upraveny FW mechaniky co mas v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ruya Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 .. jen pro jistotu .. cokoliv vypaleny s pomoci .dvd file jde pak uz to dvd kopirovat jako 1:1 na dalsi medium (ne hdd -> dvd ale dvd-> dvd) ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Zdravim, chci se zeptat když si za třeba 1000 point koupím arcade hru na live, tak když potom ji třeba omylem vymažu nebo budu měnit hdd, tak jestli ji můžu stáhnout už potom znova a zadara, když už jsem za ní jednou platil....samozřejmě myšleno ze stejného účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Zdravim, chci se zeptat když si za třeba 1000 point koupím arcade hru na live, tak když potom ji třeba omylem vymažu nebo budu měnit hdd, tak jestli ji můžu stáhnout už potom znova a zadara, když už jsem za ní jednou platil....samozřejmě myšleno ze stejného účtu. když si to kupiš můžeš si to na svoje učtu stáhnout kolikrát chceš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big toe Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Chci se zeptat, někde jsem četl, že když dostanu BAN na Live, tak tím automaticky konzole ztrácí záruku, ale nějak se mi to nezdá... Je to pravda? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Ano je to pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lsony Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Ahoj lidi, mám dotaz. Dá se nějak vymazat z profilu savy z her ? Třeba kdybych chtěl vymazat jen všechny savy z PGR4 a aby mě ostatní savy z her zůstaly. Výte co mysíl. Mám Xko 3dny a nikde jsem to nenašel. Díky moc.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seeker Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Ulozene pozice nejsou soucasti herniho profilu. Pokud chces vymazat ulozene pozice od nejake hry, tak to samozrejme jde. Staci jit do System Settings - Memory - tady si vyberes bud pametovku nebo disk, podle toho, kde to mas ulozene. Pak si tam vlezes do Games, najedes na konkretni hru, jde zase o uroven dal Ackem. A pak uz tam vidis bud "saved game", "game", "marketplace content" atd.. Tak najed na tu polozku "saved game" a odstran ji (potvrdis Ackem, vyberes Delete). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lsony Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 Jééé:wohow: díky moc Seeker tak to mě nenapadlo díky. A jestly se můžu ještě zeptat dá se někde sehnat kodeky aby šly avička Ale ne na xlive někde normalně na internetu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.