xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 když mám xbox ban co to znamená ? Že se nemůžeš připojit na XBOX LIVE.... Ovšem,když koupíš novou nezabanovanou konzoli tak můžeš svůj profil opět použít na LIVE :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Že jsi v p*deli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shotik Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 kdyz koupim neoriginal ramecek a dam do nej svuj disk wd rady BEVT , bude fungovat v xbox slim a nehrozi BAN ze strany microsoftu z duvodu neoriginalniho kusu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Že jsi v p*deli :D Ale to je přehnané tvrzení . Spousta lidí na live nechodí , tak jim to vůbec nevadí . Ztrácí se tím také nárok na záruku , ale novější xboxy ( JASPER a SLIM ) už jsou tak málo poruchové že také o nic nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Pokud to zprovozníš , tak ban ti samozřejmě nehrozí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shotik Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 toro: to je prave ono :))) jdu zkusit ty navody co tu behaj po foru a uvidimme. samotnej disk to nevidi po strcenid o slotu edit: povedlo se . z 320gb jsem si udelal 250gb microsofti disk :) jak nenarocne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Uvažuji o koupi chladicí podložky pod xbox360, chci se zeptat jestli je to opravdu účinné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Naprostá zbytečnost !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Naprostá zbytečnost !!! Toro řekl bych že jinak by se to asi neprodávalo ne ? ... ale zase na druhou stranu Slim má tolik různých otvorů a větráků že se dívím že neuletí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Je to úplná blbost tyhle ty věci,nejlepší je vyměnit celé větrání u xboxu,ale pokud máte Falcon,Jasper nebo Valhallu nemáte co řešit a byla by to totální zhovadilost dávat tam přídavné větrání :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Je to úplná blbost tyhle ty věci,nejlepší je vyměnit celé větrání u xboxu,ale pokud máte Falcon,Jasper nebo Valhallu nemáte co řešit a byla by to totální zhovadilost dávat tam přídavné větrání :) . Tak k Jasperovi a Valhalle by som Falcon ani zdaleka nepridaval!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malybubak Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Chtel bych se zeptat, jestli může listopadový dashoard, způsobovat nečitelnost disků, předtím jsem hry normálne pálil a teď mi to nechce žádnou novou hru načíst(gta 4, medal of honor), nebo je to jen náhoda a odešla mi vypalovačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Tak k Jasperovi a Valhalle by som Falcon ani zdaleka nepridaval!!! Dobře víš jak to bylo myšleno ..... Pokud nedáš Flacon do uzavřeného prostoru nemáš co řešit prostě .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Dobře víš jak to bylo myšleno ..... Pokud nedáš Flacon do uzavřeného prostoru nemáš co řešit prostě .... Viem ako je to myslene, ale mal som 2 Falcony, ktore boli v servise MS kvoli E74 (prvy po 15 mesiacoch, druhy uz po 7 mesiacoch) a tie konzoly aj ked boli nalezato, ale mali podlozene nozicky a uplne volny priestor! Teraz zatial idu v pohode po vymene zakladnej dosky. Treba mat asi aj stastie na ten ktory vyrobok, ale Falcony su vseobecne este dost poruchove!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Toro řekl bych že jinak by se to asi neprodávalo ne ? ... ale zase na druhou stranu Slim má tolik různých otvorů a větráků že se dívím že neuletí :D Už se tady na to několikrát odpovídalo . Navíc jestli se jedná o revizi JASPER a nebo SLIM . Chladicí podložka je naprostá blbost . Na světě se prodává věcí , které nemají smysl . Ale vždy se najdou lidi , kteří tomu uvěří a koupí si to . Musíš také trochu přemýšlet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Toro řekl bych že jinak by se to asi neprodávalo ne ? ... ale zase na druhou stranu Slim má tolik různých otvorů a větráků že se dívím že neuletí :D Už se tady na to několikrát odpovídalo . Navíc jestli se jedná o revizi JASPER a nebo SLIM . Chladicí podložka je naprostá blbost . Na světě se prodává věcí , které nemají smysl . Ale vždy se najdou lidi , kteří tomu uvěří a koupí si to . Musíš také trochu přemýšlet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Mám takovou otázku ... za jak dlouho podle vás budou tyto mechaniky prolomeny ? Jen vás odhad Slim Lite-On 0225 Slim Hitachi 0500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 http://www.xbooster.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Ještě jedna věc .. koupím Slim ale ted zvazuju jestli s Hadrem 250GB nebo s integrovanou pamětí 4 GB vím ty výhody a nevýhody .. jen mě zajímá jestli je ta opotřebovanost te mechaniky jako hodně znát tzn. mechanika se za dva roky nebo dřív porouchá a můžu kupovat novou .. jako je jasný že na 250 GB Hadru se porouchá pozděj ale jako je to citelný ? nebo fakt jen minimální ? .. díky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Ještě jedna věc .. koupím Slim ale ted zvazuju jestli s Hadrem 250GB nebo s integrovanou pamětí 4 GB vím ty výhody a nevýhody .. jen mě zajímá jestli je ta opotřebovanost te mechaniky jako hodně znát tzn. mechanika se za dva roky nebo dřív porouchá a můžu kupovat novou .. jako je jasný že na 250 GB Hadru se porouchá pozděj ale jako je to citelný ? nebo fakt jen minimální ? .. díky .. U mna pred 2 rokmi ako vysiel NXE bola v prvom rade ta skutocnost, ze hranim z HDD som uz konecne nepocul mechaniku, ked citala pocas celeho hrania, o to viac vo vecernych hodinach. Potom sa vyskytol problem s nacitavanim textur v GTA4, co vyriesilo tiez hranie z HDD a nakoniec, ked zacali "odchadzat" flashnute mechaniky :D No a navyse si myslim, ze predides moznemu poskodeniu DVD mechanikou pri pripadnom buchnuti, drgnuti do konzoly, inak ti mechanika vytvori krasnu hlboku ryhu, ze to DVD mozes akurat tak zahodit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 U mna pred 2 rokmi ako vysiel NXE bola v prvom rade ta skutocnost, ze hranim z HDD som uz konecne nepocuval mechaniku ked citala pocas celeho hrania, o to viac vo vecernych hodinach. Potom sa vyskytol problem s nacitavanim textur v GTA4, co vyriesilo tiez hranie z HDD a nakoniec, ked zacali "odchadzat" flashnute mechaniky :D No a navyse si myslim, ze predides moznemu poskodeniu DVD mechanikou pri pripadnom buchnuti, drgnuti do konzoly. no já bych taky rád ten s HDD ale finance nevím no :D ale ja když se díval na to porovnávaní tak mi nepříslo že by Slim bez HDD byl nějak hlučný byl celkem potichu ... ja myslím že to slyšet nebudu... mě jde víc o to jestli ted tem novým modelum se ty mechaniky kazí míň .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Cau jak je to s těma MP3 do Xka, vim je tady spusta témat prohližel jsem je ,nemám CD-RW tak jsem to zkusil přes flešku, dočetl jsem se tady že se to má převést do WMA, tak jsem to zkusil, ale v Xku my to jde jen přehrávat, nemůžu to dostat na HDD...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Cau jak je to s těma MP3 do Xka, vim je tady spusta témat prohližel jsem je ,nemám CD-RW tak jsem to zkusil přes flešku, dočetl jsem se tady že se to má převést do WMA, tak jsem to zkusil, ale v Xku my to jde jen přehrávat, nemůžu to dostat na HDD...? Ale to musis napalit (AudioCD) z ktoreho ti konzola ripne na HDD. Inak z USB iba prehravat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 no já bych taky rád ten s HDD ale finance nevím no :D ale ja když se díval na to porovnávaní tak mi nepříslo že by Slim bez HDD byl nějak hlučný byl celkem potichu ... ja myslím že to slyšet nebudu... mě jde víc o to jestli ted tem novým modelum se ty mechaniky kazí míň .. ? Na těch mechanikách v nových xboxech nic lepšího nehledej . Na opotřebení budou na tom stejně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Na těch mechanikách v nových xboxech nic lepšího nehledej . Na opotřebení budou na tom stejně . Ok takže koupit s Hadrem ... ok ...Díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.