xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 zda se že zdroj neodpojoval prostě koupil novou hru nainstaloval update a pravděpodobně se pokazil nějaky spoj na desce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 A které přesně kvardanty svítí? Nemusí to být totiž nutně hned RROD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TimiM Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Svítí první tři od začátku proti směru hodinových ručiček. Kdybych to vzal podle ovladače tak je to 1,3,4 kvadrant. Přehřátí asi ne, nebyl 2 dny zapnutý. Bohužel jsem do včerejška nevěděl, že rok výroby je už 2006... Zdroj jako vždy. Oranžový když není zapnuto, pak zelený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-360-error-codes.htm Pak to skutečně vypadá na RROD a je to asi jen náhoda, že se to objevilo při updatu. XBOX z roku 2006 má v dnešní době své nejlepší za sebou a tohle se prostě stává... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Zdravím...před nedávnem jsem někde zahlídl topic, kde byl odkaz na stránku kde člověk prodával díly na x-box? Sháním dvě černé páčky a jedny černý šipky, ale nikde to nemůžu najít?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Zdravím...před nedávnem jsem někde zahlídl topic, kde byl odkaz na stránku kde člověk prodával díly na x-box? Sháním dvě černé páčky a jedny černý šipky, ale nikde to nemůžu najít?! Zkus kontaktovat tady: http://console-forum.net/tema/91078-prislusenstvi-a-nahradni-dily-nejen-pro-vas-xbox-360 Jinak jsem našel pouze toto: http://playstation-shop.cz/first-aid-kit-for-controller-xbox-360-717301.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Co mam zjistit za informace v xboxu. Jestli pujde flash ? (Xbox 360 Slim 250 GB + kinect). :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vena1893 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Ahoj půjde mi připojit xbox 360 přes DVD přehrávač přes chinche? Tyhle výstupy mám v DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Ahoj půjde mi připojit xbox 360 přes DVD přehrávač přes chinche?Tyhle výstupy mám v DVD Ne, tohle jsou výstupy a ty potřebuješ vstup. K tomu slouží AV receiver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vena1893 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Takže to nezapojím ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Potřebuju nejnovější Dashboard, aby jsem se mohl připojit na live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Potřebuju nejnovější Dashboard, aby jsem se mohl připojit na live? Nepotrebujes...ale ti najnovsi (12625) ponukne na update. Vlastne aky mas flash, ked chces ist na Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Mám flash LT 1.1 (ne plusko) a Dash 12611. Já nechci jít na live, ale potřebuju si jen stáhnout kodeky na avi. Ale když jsem to dneska zkusil, tak mi to hodilo nějakou chybu. Tak jsem dal test connection.. to najelo v pohodě, ale chtělo to po mě nějaký update co má 190MB.. tak jsem se na to raději vybodl :D protože jsem se bál,že to bude dash, který blokuje ty některé hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Mám flash LT 1.1 (ne plusko) a Dash 12611. Já nechci jít na live, ale potřebuju si jen stáhnout kodeky na avi. Ale když jsem to dneska zkusil, tak mi to hodilo nějakou chybu. Tak jsem dal test connection.. to najelo v pohodě, ale chtělo to po mě nějaký update co má 190MB.. tak jsem se na to raději vybodl :D protože jsem se bál,že to bude dash, který blokuje ty některé hry. To určitě bude nový dash, na Live jedině s novým dashem nijak jinak to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suzuki100 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 mam dotaz koupil sem si harddisk na x360 o velikosti 250 gb a zajima me jestli se na nej daj dat videa pisnicky a take hry (ktere by pak sli bez DVD) z pocitace ? kdyby ste mi prosim mohli odpovedet dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 mam dotaz koupil sem si harddisk na x360 o velikosti 250 gb a zajima me jestli se na nej daj dat videa pisnicky a take hry (ktere by pak sli bez DVD) z pocitace ? kdyby ste mi prosim mohli odpovedet dekuju Pročpak zakládáš na stejnou otázku dva topiky ? Už jsi odpověď dostal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 llachim Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Dobry den, Chci se zeptat na xku sem si zacal stahovat dema,ale tata me sebral modem a ted si je nemuzu dostahovat.Jde to neak dostahovat na kompl bo neak jinak.Jeste xku mam danou flashku misto hdd takze sem to stahoval na ni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Jo, jde to ... mrkni do topicu pro začátečníky a topicu o XTAF Xploreru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 llachim Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Dekuji mam jeste otazku.Ctel sem o xbrebootu atd. , prej teda musim mit dashboard jenom 8xxx.Ale ja mam uz ten nejnovejsi (pro kinect) a chtel bych tam mit taky tu moznost hrat hry bez dvd a hrat z flashky.Kdyby to teoreticky slo muze tomu vadit Flash mechaniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Dekuji mam jeste otazku.Ctel sem o xbrebootu atd. , prej teda musim mit dashboard jenom 8xxx.Ale ja mam uz ten nejnovejsi (pro kinect) a chtel bych tam mit taky tu moznost hrat hry bez dvd a hrat z flashky.Kdyby to teoreticky slo muze tomu vadit Flash mechaniky? S DB který máš už to nejde v žádném případě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 llachim Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Aha a neda se ten dashboard nejak downgrejdnout.Cetl sem neco o zaloze a pak znovu nahrani.Ptal sem se i jednoho borce na netu a ten rikal ze kdyz mam vsecko na flashce tak staci z ty flashky vymazat ten dashboard kterej tam je a pak se to samo nastavi na ten puvodni.Je to mozny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Aha a neda se ten dashboard nejak downgrejdnout.Cetl sem neco o zaloze a pak znovu nahrani.Ptal sem se i jednoho borce na netu a ten rikal ze kdyz mam vsecko na flashce tak staci z ty flashky vymazat ten dashboard kterej tam je a pak se to samo nastavi na ten puvodni.Je to mozny? Není to možné žádným způsobem . Záloha je jen původní FW mechaniky - ale to nemá s DB nic společného . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 llachim Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Tak dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 USB Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 Zdravím, nechtělo se mi kupovat original HDD pro x-box tak jsem si koupil jenom externí , můžu z něj sice využívat jen 16 GB ale pro mě je to výhodnější.Nejdříve jsem si na něj nainstaloval zákl DVD oblivionu a vše fungovalo jak má.Potom jsem tam dal dvd s datadiskama a vyskočilo na mě, že k instalaci potřebuju HDD.Jenže já tam ten externí HDD mám a mám na něm ještě 9 GB volného místa, takže by to teoreticky mělo jít nainstalovat ale z nějákého důvodu to nejde.Ani přes game library, tam mi to chvilku něco načítá a potom mě to vrátí zpátky.Je nějáký způsob jak rozjet datadisky k oblivionu na neoriginálním externím HDD nebo mám smůlu?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 zdravím,mám prosím vás otázku... jak se jmenuje program ,kde zjistím jestli mám flag nebo ne...??? děkuji... kdyžtak i link potěší... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.