xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 zdravím,mám prosím vás otázku... jak se jmenuje program ,kde zjistím jestli mám flag nebo ne...??? děkuji... kdyžtak i link potěší... :)žeby XVAL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 žeby XVAL? jojo to je ono!!! díky moc... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolda5 Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Chápu to dobře ? Dle tohoto: http://www.flashxbox.sk/ už by měl jít flashnout slim,tedy s mechanikou Liteon FW0225 ? Nevte tedy už o nějakém českém flešerovi, který to flešne už i v česku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Je tam ale psáno , že výměnou mechaniky - přijde to o hodně dráž a na live je to detekovatelné , takže se to nedoporučuje dělat . Čeká se ale na flash normálním způsobem . Až to půjde , tak to flešeři začnou nabízet a dovíš se to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 USB Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Zdravím, mám u x-boxu tv která nemá HDMI výstup a tak si nemůžu plně vychutnávat obraz(nemám kde zapojit HDMI kabel).Neexistuje něco, co by se dalo zapojit přes SCART a přes to nějákým zůsobem ten HDMI kabel zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Zdravím, mám u x-boxu tv která nemá HDMI výstup a tak si nemůžu plně vychutnávat obraz(nemám kde zapojit HDMI kabel).Neexistuje něco, co by se dalo zapojit přes SCART a přes to nějákým zůsobem ten HDMI kabel zapojit? TV ma HDMI vstup a nie vystup...to len tak na okraj. Take pripojenie ako ty chces neexistuje, vlastne ani by to nemalo logiku - z HDMI do SCARTU, ktory je SD rozlisenie. To iste, ako ked to prepojis priamo. Kedze mas este stare CRTcko, tak sa s tym obrazom musis zmierit, ked nejdes kupit HDTV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Tak jak si to představuješ to nejde . Nepíšeš , co je to za TV . Jestli má alespoň komponentní vstup ( 5x cinch ), tak bude obraz lepší než přes scart použitím komponentního kabelu : http://www.google.cz/images?hl=cs&q=Component+HD+AV+Cable&um=1&ie=UTF-8&source=univ&sa=X&ei=pL5nTYS_Bo3oOe_X2LIL&ved=0CDQQsAQ&biw=1024&bih=619 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Chtel bych se zeptat mám flashly xbox a cod world at war. Neexistuje neaky způsob jak tam dostat mapy? Ps. Nemám harddisk ale možná přes flashku... Nebo zova vypalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 melicar Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Nevíte nekdo jestli de flashnout psp 3000 s fw 6.37 nebo jiny spusob jak hrat iso hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Nejde a špatná sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Ahoj mam dotaz kdyz mám xbox muzu jit na market a stahovat dema a to bez live gold uctu? Jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Můžeš stahovat DEMA i bez GOLD účtu - zadarmo je t.zv. SILVER účet . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Ahoj možná *****ní dotaz ale.. co se děje s CD v xbox 360 slim když: Je hra nainstalovaná na HDD A console není flashnutá? (Vím že když je konzole flashnutá (xobx360 elite) tak se di ní dá pouze CD ale netočí se. Tak jak?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Je to úplně to samé ..... hra je nainstalovaná=DVD v mechanice,ale netočí se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 A ještě jeden dotaz... musim mit live gold učet na hraní online nebo stačí ten silver zadarmo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 Musíš mít GOLD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 když si stáhnu například tuhle hru http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Product/Modern-Warfare-2/66acd000-77fe-1000-9115-d80241560817?downloadType=Game&noSplash=1 Tak se mi uloží na HDD a nemusím tam strkat CD? Jako že bych ležel a vybíral si mezi 20 hrama bez vstávání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 když si stáhnu například tuhle hru http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Product/Modern-Warfare-2/66acd000-77fe-1000-9115-d80241560817?downloadType=Game&noSplash=1Tak se mi uloží na HDD a nemusím tam strkat CD? Jako že bych ležel a vybíral si mezi 20 hrama bez vstávání? Nemusel vstavat? Co mas 350kg? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigMen Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Díky za OT :) Ne nemam ale nechce se mi vstávat... např ležím hrau přestane mě to bavit vipnu hru dám další a hraju dál. A to vsechno v leže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kojikoji Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Mám dotaz...xbox 360 podporuje flash disk do 16GB maximálně,,,pokud připojím například 32GB,bude funkční --i když ukáže max 16GB nebo ho vubec neuvidí a nedokáže používat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 vezme si jen těch 16GB a zbytek ti zůstane :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 max je 16GB, ale v Customize si mozes vybrat kapacitu pre nakonfigurovanie v konzole, ostatne zostane vo FAT32. http://support.microsoft.com/kb/981974/cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 Chtel bych se zeptat mám flashly xbox a cod world at war. Neexistuje neaky způsob jak tam dostat mapy? Ps. Nemám harddisk ale možná přes flashku... Nebo zova vypalit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates93 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 chci se optat vás zkušenějších , mam xbox 360 revize jasper flashlej FW : LT , chtěl jsem si na xku přehrávat filmy tak jsem zkoušel narvat kodeky do xka přes flashku , ale to se mi nezadařilo , tak jsem se rozhodl stáhnout je z x-live. Nikdy předtím jsem xbox na live neměl... připojil jsem ho stahl se mi kinect dash a stahl jsem si ty kodeky a odpojil ( žádná hláška o zabanování nevyskočila ) a od té doby mi nejdou přehrávat hry z hdd , a nejde mi spustit cod black ops... jinak všechny hry jdou.., v menu se objeví ale pri spusteni naskočí hláška ( disc is unreadable ) a objeví se možnost nainstalovat hru na disc... tak jsem to udělal , hra se nainstaluje ale pořád ten samý problém ... před updatem hra šla ... filmy jdou to je ok. chci se zeptat jestli se to flashem na LT+ opraví a nebo jsem v ( ! ) ... dík moc za každou radu ... XBOXU zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Připojením na live se ti updatoval dashboard na 12625 , který detekuje ochranu AP25 v COD BO , COD MW 2 a HALO REACH . Pokud budeš chtít spustit hry s AP25 , tak musíš mít iso hry patchlé v ABGX ( znovu vypálit ) a musíš přeflashovat na LT + . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.