xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 a prosim tě když si koupím jen to : http://www.alza.cz/xbox-360-mafia-ii-dlc-pack-datadisk-cz-d225514.htm#popistak mi to taky pojede bez LIVE. sorry za tolik blbích otazek ale vubec tomu nerozumím. Samozřejmě že ti to pojede bez live - ale musíš k tomu mít základní hru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Samozřejmě že ti to pojede bez live - ale musíš k tomu mít základní hru . jj tu mám a k čemu k tomu potřebuju zakladni hru ja myslel ze tam bude dvd s těmi 3 hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 jj tu mám a k čemu k tomu potřebuju zakladni hru ja myslel ze tam bude dvd s těmi 3 hry Ty DLCčka nainstaluješ na hdd a budeš hrát normálně ze základní hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 To nejsou hry omg :D To jsou datadisky (DLC) ke kterým je zapotřeba plná (původní) hra, tohle jsou jen takové jakoby dodatečné mise, příběh za někoho jiného co se týče DLC Mafie 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 jj už to chápu dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Čau lidi, jsem tu už dlouho, ale stále mi nikdo neodpověděl.... Takže, koupil jsem si Xbox koncem ledna minulého roku, je to verze JASPER a je to Elite, a otázka zní, jakou verzi flashe budu nejspíše mít ?? Xko jsem kupoval v Playshopu HREJTE.cz , ale ani tam mi bohužel nebyli schopni odpovědět jakou verzi flashe mám, jelikož si nedatují, jaký flash aplikovali v daném období ... děkuji za odpovědi :) jo , a kdyych měl ten flash 6.1 , rozjel bych hry :WWE Allstars a Shift 2 ?? Dote´d jsem všechny hry rozjel bez problémů, nejnovější mám asi FN Champion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Asi od prosince 2009 je I.61 . Od tohoto FW už spustíš vše bez patchování na nižší wave . Jestli ho tedy máš ( a nebo dokonce LT - to vyšlo 19 ledna 2010 ) a když si updatneš DB na 12625 tak spustíš vše kromě her s AP25 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeronCZ Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 chci se zaptat, mám db 12416 a když mám ve hře red dead redemption achievment awards (odměny na panáčka) tak když si je chci vybrat tak se mi nezobrazí a v okínku s nimi je jen vykřičník, nevíte co stím je. ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 chci se zaptat, mám db 12416 a když mám ve hře red dead redemption achievment awards (odměny na panáčka) tak když si je chci vybrat tak se mi nezobrazí a v okínku s nimi je jen vykřičník, nevíte co stím je. ?? Mám stejný problém, psalo to že to chce připojit k Live a aktualizovat, ale ja na Live nechodím tak jsem to nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ano včera jsem udatnul Dash a mám stejný problém, na mém starém Dashi to fungovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ahoj píšu tady znova hlavně ohledně "fleše" , včera jsem updatnul dashboard, na 12625 , hlavně k vůli haní her z fleshky, a aby mi šly hry s novým Wawe, tedy s 11 , ovšem když jsem dnes vypálil hru WWE Allstars, která má již zmiňované Wawe 11, tak mi nefunguje, nejspíš to bude starým flešem, a tak se ptám , jestliže nevím co mám za fleš jestli 6.1 nebo LT, bude nutné ho upgradnout nebo to půjde nějak vyřešit, moc děkuji za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Kdyby si měl LT tak wave nemusíš řešit,ale projel si hru ABGX a byla tam naka chyba ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ahoj píšu tady znova hlavně ohledně "fleše" , včera jsem updatnul dashboard, na 12625 , hlavně k vůli haní her z fleshky, a aby mi šly hry s novým Wawe, tedy s 11 , ovšem když jsem dnes vypálil hru WWE Allstars, která má již zmiňované Wawe 11, tak mi nefunguje, nejspíš to bude starým flešem, a tak se ptám , jestliže nevím co mám za fleš jestli 6.1 nebo LT, bude nutné ho upgradnout nebo to půjde nějak vyřešit, moc děkuji za odpovědi :) vsetky hry, ktore nemaju ochranu AP2.5, idu spustit na kazdom flashi (aj s AP2.5 po DB Bug 12416). Zalezi od flashu, ci treba este patchnut iso na nizsie wave, alebo pri 1.6 pouzit aktivacne dvd atd. ked napises, ze hra nefunguje, tak to treba aj rozpisat, ze co je to "nefunguje"...ak chces nejaku radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Takže, když ho spustím v Xku, ukáže se Play DVD, tak na to kliknu, a zobrazí se pouze logo Xboxu a nápis, žádná chybová hláška nebo tak, a když dám Ačko, tak tam je panel od vdeo přehrávače, takže se to DVDčko chová jako film ale nejde přehrát, jinak hra WWE Allstars ještě není v databázi Abgx360, zkusím to ještě jednou vypálit, jestli se to nějak nepokakalo tam, jinak nwm.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Takže, když ho spustím v Xku, ukáže se Play DVD, tak na to kliknu, a zobrazí se pouze logo Xboxu a nápis, žádná chybová hláška nebo tak, a když dám Ačko, tak tam je panel od vdeo přehrávače, takže se to DVDčko chová jako film ale nejde přehrát, jinak hra WWE Allstars ještě není v databázi Abgx360, zkusím to ještě jednou vypálit, jestli se to nějak nepokakalo tam, jinak nwm.... :( Pokud se ti objevilo to logo a panel na přehrávání, tak to máš asi špatně palnuté. Přes co vypaluješ? Jestli přes ImgBurn a nedal jsi .dvd vypálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Pokud se ti objevilo to logo a panel na přehrávání, tak to máš asi špatně palnuté. Přes co vypaluješ? Jestli přes ImgBurn a nedal jsi .dvd vypálit. Vypaluji přes ImgBurn, vypálil jsem již tak 22 her, a 2x tuto hru, dal jsem vypálit .dvd, ale o5 to nejde, nwm čím by to mohlo být , možná tim novým wawe 11 ale nevím jestli to není blbost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Vypaluji přes ImgBurn, vypálil jsem již tak 22 her, a 2x tuto hru, dal jsem vypálit .dvd, ale o5 to nejde, nwm čím by to mohlo být , možná tim novým wawe 11 ale nevím jestli to není blbost.... Aky vlastne mas flash? Ci ani nevies? Odkedy mas flashnutu konzolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Kdyby jsi polistoval pár příspěvků nahoru, všiml by sis že jsem se na to již ptal, takže ještě jednou : Konzoli jsem kupoval v PlayShopu Hrejte.cz, kupoval jsem jí 18.1.2010 a zakoupil jsem jí už flešnutou, nevím co mám za flesh, takže ani nevím jestli je teoreticky možné že mi hra pojede, jelikož hra obsahuje Wawe 11, a v horším případě mám flash 6.1 - nikdy jsem nepoužíval žádné aktivační DVD nebo nějaký jinou vychytávku, hra mi vždy jela, v tom lepším případě mám LT ale tomu moc šance nedávám, jinak na Skype daného PlayShopu jsem se ptal, co bych měl mít teoreticky za flash, ale oni si nedatují v jakou dobu dělaly ty a ty flashe, takže, další otázka, pokud bych měl Flesh : 6.1 , byla by šance abych hru s Wawe 11 rozjel ?? Děkuji, že se tady se mnou tolik se*ete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ahoj když dostanu ban na konzoli (xbox 360) to už nemůžu hrát ani normálně offline? Děkuji prostě ne po netu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Už jsem ti odpovídal já i trezzor : Od FW flashe 1.61 nezáleží na wave - spustíš vše - i wave 11 . Dalšími podmínkami je správně aktualizovaný DB na 12625 a správně vypálené DVD .Jestli tedy máš splněné první dvě podmínky , tak chyba bude už jen ve špatně vypáleném DVD . Na jaká DVD vypaluješ ? Na stolním PC a nebo ntb ? Psal jsi sice,že jsi už vypálil 22 her ,ale to neznamená že vypalovačka třeba neodchází a neslábne . Máš možnost to vypálit na jiné ( kvalitnější ) vypalovačce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ahoj když dostanu ban na konzoli (xbox 360) to už nemůžu hrát ani normálně offline? Děkuji prostě ne po netu :) Ban na konzoli znamená jen to že se již nikdy nebudeš moci připojit na live a ztrátu záruky . To je vše - na hraní offline to nemá žádný vliv . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chico Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ban na konzoli znamená jen to že se již nikdy nebudeš moci připojit na live a ztrátu záruky . To je vše - na hraní offline to nemá žádný vliv . Díky protože asi 6 lidí psalo ,že to tak je tak sem se raději zeptal :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngerCZ Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 mam otazku. kamos ma flas, mel v mechanice cod: black ops o kterem nevedel a pripojil se na live. od te doby mu pise cod: unrecognized disc atd.. to mu nejak zablokovali tu hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 mam otazku. kamos ma flas, mel v mechanice cod: black ops o kterem nevedel a pripojil se na live. od te doby mu pise cod: unrecognized disc atd.. to mu nejak zablokovali tu hru? Ať zkontroluje přes ABGX ( BURNED DVD ) jestli má to COD BO ošetřené na AP25 ( pravděpodobně ne ) . Tím že se připojil na live , tak asi aktualizoval DB na 12625 a tím mu COD BO nejde . Jaký FW flashe má ? Jestli nemá LT + , tak už mu nepůjde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngerCZ Odesláno Březen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2011 nevim jakej FW ma, kupoval to už flashly z hrejte.cz asi 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.