xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hemzik Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Ahoj. Chci se zeptat jak připojím již zavedený profil v Xboxu k live? Nový profil mi samozřejmě vytvořit a připojit k live jde, ale ten který nebyl nikdy k live připojen ne. Když chci ten profil připojit, napíše to že, ho musím odpojit a dostanu se do fáze kdy vlastně v xboxu vytvářím nový profil. Nerad bych přišel o body, které jsem na tom profilu nahrál. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Únor 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Ahoj. Chci se zeptat jak připojím již zavedený profil v Xboxu k live? Nový profil mi samozřejmě vytvořit a připojit k live jde, ale ten který nebyl nikdy k live připojen ne. Když chci ten profil připojit, napíše to že, ho musím odpojit a dostanu se do fáze kdy vlastně v xboxu vytvářím nový profil. Nerad bych přišel o body, které jsem na tom profilu nahrál. Díky pokud vim tak ucet na live musis registrovat tzn. ze nejde offline ucet pripojit k live ale mozna se pletu,opravte me kdyztak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 2, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2009 Jde to normalne , ja to tak delal , ale jeste u staryho dashe :D Tam sem dal normalne conect to xboxlive a uz jsem se registroval . U novyho nevim bohuzel presny postup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 awol Odesláno Únor 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2009 Jde to normalne , ja to tak delal , ale jeste u staryho dashe :DTam sem dal normalne conect to xboxlive a uz jsem se registroval . U novyho nevim bohuzel presny postup... Ja to delal u novyho dashboardu ale uz si nepamatuju jak. Ale asi to bylo fakt jednoduchy, protoze jsem v tu dobu nevedel, co ten live je, tak jsem jen vyplnoval co se po me chtelo. Dokonce to po me ani adresu nechtelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rozan Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Nevim jestli je to do tehle sekce , ale zkusim to da se nekde treba na prodejher.cz koupit upraveny Jasper i se zarukou ..... ? Jo jeste jedna vec kdyz jsem naposled flashoval ms28 rval jsem tam FW XTREME 5.2A ted jsou IXTREME jakej tam bouchnout a jakej je rozdil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 no.iq Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Čus hele chtěl jsem se zeptat zda de iso soubory(z xbox1) pálit na normální 4,7 GB DVD nebo jestli musí být taky 9GB DVD Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Nevim jestli je to do tehle sekce , ale zkusim to da se nekde treba na prodejher.cz koupit upraveny Jasper i se zarukou ..... ?Jo jeste jedna vec kdyz jsem naposled flashoval ms28 rval jsem tam FW XTREME 5.2A ted jsou IXTREME jakej tam bouchnout a jakej je rozdil ? pokud vím tak s iextreme se dá už na live ... čím vyšší iextreme tím lepší ochrana do iextreme 1.3 je potřeba mít na dvd hře good kreon rip(dobrý ss) nejlepší je iextreme 1.5 ;) Čus hele chtěl jsem se zeptat zda de iso soubory(z xbox1) pálit na normální 4,7 GB DVD nebo jestli musí být taky 9GB DVD Díky... hry na xbox 1 stačí palit na dvd+l ale nebudou fungovat na xbox360 ... hry z xbox 1 na x360 musí být speciálně upravené není to jednoduché ale už upravené se dají stáhnout na bt.xbox-sky.org a pálí se na dvd+dl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plp Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Chci pripojit xko k xbox live , pujde to kdyz to pripojim pres ethernet kabel?Mam internet od Netboxu. Jo a mam jenom 256 mb pametovku ,hadr nemam ,to je asi pruser ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 jo pujde to... pokud chceš hrát jen online tak s pamětovkou nebude problém , pokud ale chceš stahovat třeba dema tak na to zapomeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Únor 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2009 doporučuju koupit hdd ...plynulost hry je z hdd lepší, dokonce i to ticho je mnohem lepší než u hraní z DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rozan Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Prosim o nakopavku na flash ms28 , dlouho jsem neflashoval a iextreme fw vubec , lezi nekde jiz hotovej navod (vim ze bych mel hledat , ale smilujte se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MR.X Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 takze chcel by som sa opitat ci niekto neviete ako si mam dat microsoft points,Gold my vyprsla a na novy nemam peniaze,tak som hladal na youtube a tam som nieco nasiel,dal som svoju emailovu adresu,heslo a pocet MP,potom som hladam v dashboarde a mam stale nulu+2 trojske kone:blink:,viete my poradit nejaky program alebo nieco,dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 takze chcel by som sa opitat ci niekto neviete ako si mam dat microsoft points,Gold my vyprsla a na novy nemam peniaze,tak som hladal na youtube a tam som nieco nasiel,dal som svoju emailovu adresu,heslo a pocet MP,potom som hladam v dashboarde a mam stale nulu+2 trojske kone:blink:,viete my poradit nejaky program alebo nieco,dakujem. omg to si delas srandu gold na mesic stoji 75kc coz je smesny kup si ho na http://console-forum.net/showthread.php?t=44530 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MR.X Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 omg to si delas srandu gold na mesic stoji 75kc coz je smesny kup si ho na http://console-forum.net/showthread.php?t=44530 nojo len ja som urobil pruser v skole a aby sa to rodicia nedozvedeli tak som to zaplatil zo svojho a rodicom by bolo divne keby som si odnich pytal peniaze,ale skusim mozna budem mat stastie diky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Zdravím, tak jsem si zas pořídil xko a mám problém s recovernutím mýho gamertagu. Když se o to pokouším, vždy se mi objeví tabulka "Locale Not Supported". Nevíte někdo prosím jak postupovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Zdravím, tak jsem si zas pořídil xko a mám problém s recovernutím mýho gamertagu. Když se o to pokouším, vždy se mi objeví tabulka "Locale Not Supported". Nevíte někdo prosím jak postupovat? Díky mozna je ten nick uz pouzivany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Nemůže bejt používanej, když to byl můj gamertag, jen byl teď neaktivní. Jde o to, že můj live ID není podporovanej pro tuhle lokalitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MR.X Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 takze Gold kartu si nemozem kupit,takze neviete niekto ci sa tie Microsoft Points da nejak ziskat?,kom toho aniz by som si ich kupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 pokud vím tak nic co by fungovalo neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MR.X Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 pokud vím tak nic co by fungovalo neexistuje NE,tak nato kaslem,budem muset nasetrit:cry:dakujem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ehm, prosím pomozte mě, blbovi :D Takže mám takový menší-větší problém. Na Xku mě internet normáně funguje, ale problém je v tom, že mi najednou přestalo fungovat Join Party...vždy když to dám, tak se to chvíli joininguje, ale potom mito napíše : "Can´t connect to xbox live party. No a teď co já s tim, chudák si chci s někym pokecat a ono ne a ne. Restartoval jsem několikrát router...nepomohlo...nic jsem neměnil, prostě ze dne na den to nefunguje...pomůže někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ehm, prosím pomozte mě, blbovi :DTakže mám takový menší-větší problém. Na Xku mě internet normáně funguje, ale problém je v tom, že mi najednou přestalo fungovat Join Party...vždy když to dám, tak se to chvíli joininguje, ale potom mito napíše : "Can´t connect to xbox live party. No a teď co já s tim, chudák si chci s někym pokecat a ono ne a ne. Restartoval jsem několikrát router...nepomohlo...nic jsem neměnil, prostě ze dne na den to nefunguje...pomůže někdo ? nemas nahodou blokovany NAT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Nevíte někdo, jak obejít špatnej locale při recovernutí gamertagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 nemas nahodou blokovany NAT? Nemám...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetXboxercz Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 BlurayRipy a HDDVDRipy Cau Z matrosky vykonvertuju na mp4 aby to pobral xbox. Výsledný soubor je větší než 4,8 Gb takže nejde standartně vypálit pomocí obrazu. Nero to umí vypálit jako data jen v nějakém UDF, které je čitelné pouze na oknech a xbox to nebobere. Jak mám vypálit tento soubor na DVD R DL jako data bez UDF ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.