xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 je nejaky konkretni duvod proc jen 16gb? :D /@codek super ten muj hdd zrovna je WD jeste jednou diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 Asi to tak Microsoft chce ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Zdravím, právě si kupuju Xbox a mám trochu zmatek ve dvou věcech. 1 - jak je to s kartama s Microsoft pointy? Jsou dělané pro každý stát zvlášť, tzn. je karta jen pro ČR, jen pro UK, jen pro Německo, atd...nebo je prostě jedna karta pro celou Evropu, jiná pro Ameriku a další pro Asii? 2 - když si chci koupit DLC ke hře, odkud ho můžu stáhnou, aby fungovalo? Na PS3 je to tak, že pro hru koupenou v Evropě můžu koupit DLC jen na evropském PSN, pro hru koupenou v Americe jen na americkém PSN... Vzhledem k tomu, že karty s Microsoft pointy pro USA jsou o hodně levnější než ty u nás, docela rád bych nakupoval jen na americkém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Jo a ještě jedna věc. Všimnul jsem si, že na tom Live jsou i hry, které se nekupují za Microsoft pointy, ale normálně za peníze. Můžu normálně platit svou platební kartou i na účtech jiných států, třeba na tom americkém Live? Sony to třeba u PSN kompletně blokla a kartou vydanou u nás jde prostě zaplatit jen na českém PSN, nikde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Vzhledem k tomu, že karty s Microsoft pointy pro USA jsou o hodně levnější než ty u nás, docela rád bych nakupoval jen na americkém. Mohl bys mi prosím napsat kolik stojí pointy u nas a kolik v USA ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockyzz Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 codek... http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=xbox+live&x=0&y=0, takto si to vem, za 12ti měsíční gold u nás zaplatíš 1500 cca. (officiálně) (tady na CF se dá sehnat i za 900 nebo nějak tak) a tam stojí 47$, což je 800,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Jasně. Co jsem se díval do našich a anglických eshopů, koupím 4200 pointů za cca 1250 jak u nás, tak v Anglii. Je možné, že to někde i bude levněji, proč ne. Jenže amerických 4000 koupím za polovinu, tak za 650 se na eBayi seženou v klidu a za takovou cenu české nebo anglické neseženu ani omylem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 No jo ale slyšel jsem že pak musím mít i americké hry nebo co...a jde nějak změnit z CZ na USA ? aniž bych přišel o savy a G ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wolf Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Nemám nejmenší tušení a taky by mě to zajímalo, sám mám XBox teprve objednaný na cestě a měl jsem tu taky nějaké otázky. Holt budeme muset počkat, až se tu objeví někdo, kdo tomu rozumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enes Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 mám starý xbox core a chci na něj vypálit hry nevím jaký wawe jim mám dát, fungují mi hry s wave4 - tekken 6. Když jinou hru(crysis 2-prý 11th wave, portal 2) projedu 360 waves patcherem a objeví se mi "wave??" co mám dělat když to patchnu na wave4 a zkontroluji přes abgx pak nesedí crc: video, V0, V1, PFI jak jinak můžu změnit wave?? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Záleží na tom jaký máš flash - máš asi starý a pravděpodobně musíš patchovat na wave 2 . Patchovat hry na wave 4 nemá význam . Iso se kontroluje před opatchováním.Po opatchování ti to bude vždy vykazovat chybu - protože je iso změněné . Máš také nejnovější DB ? Hry s wave 11 ti na starém DB nepůjdou . Musíš mít 12625 . Stáhneš ho tady : http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enes Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Obnáší aktualizace dashboardu nějaké riziko?? Někde sem četla, že nejdou některé hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 DB 12625 navíc detekuje ochranu AP25 ve hrách FABLE 3 , COD BO , COD MW 2 ,takže potom nejdou na starém FW flashe spustit .Když ale chceš hrát nové hry , které tento DB vyžadují , tak se s tím musíš smířit a nebo přeflashovat na LT + . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enes Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 to nepůjdou jen tyhle 3 hry nebo je jich víc??? To bych si je aspon zahrala a pak aktualizovala. Jde nový dashboard vrátit na starší nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 to nepůjdou jen tyhle 3 hry nebo je jich víc??? To bych si je aspon zahrala a pak aktualizovala. Jde nový dashboard vrátit na starší nebo ne? Nejde se vrátit zpět... Těch her je o něco víc Fable 3, Assassin’s Creed: Brotherhood, Need For Speed: Hot Pursuit ,Call of Duty: Modern Warfare 2 ,Call of Duty: Black Ops a Halo: Reach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Jde nějak změnit z CZ na USA ? aniž bych přišel o savy a G ? A co by jste mi doporučili když si chci platit asi vždycky 5 měsíců v roce abych mohl multiplayer, a nemam ani nebudu mit flash ? CZ nebo USA ůčet ?...co jsem tak pobral tady na foru tak na USA ucet koupim o 50% levnejsi pointy než v CZ...a s hrama je to jak ? když mam USA ucet musim kupovat i nějaké USA hry ? a jsou ty hry levnejší než v CZ ? Prosím o radu jestli mám mít CZ účet nebo USA.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 enes Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 to jsou všechny hry? co nepůjdou, to bych oželela:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Jde nějak změnit z CZ na USA ? aniž bych přišel o savy a G ?A co by jste mi doporučili když si chci platit asi vždycky 5 měsíců v roce abych mohl multiplayer, a nemam ani nebudu mit flash ? CZ nebo USA ůčet ?...co jsem tak pobral tady na foru tak na USA ucet koupim o 50% levnejsi pointy než v CZ...a s hrama je to jak ? když mam USA ucet musim kupovat i nějaké USA hry ? a jsou ty hry levnejší než v CZ ? Prosím o radu jestli mám mít CZ účet nebo USA.. Je jedno jestly máš USA nebo CZ na obou ti pudou evropský hry jen ten USA má bohatší marketplace a budeš na něj muset kupovat US ms body ty evropský ti na něm fungovat nebudou a naopak. U live je to jedno jeden kod funguje na všech regionech. Sám mám od začátku USA účet a hry kupuju jak u nás tak v UK ale pozor když budež kupovat hry (na dvd) z US tak je na evropskejch konzolích nepustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Je jedno jestly máš USA nebo CZ na obou ti pudou evropský hry jen ten USA má bohatší marketplace a budeš na něj muset kupovat US ms body ty evropský ti na něm fungovat nebudou a naopak. U live je to jedno jeden kod funguje na všech regionech.Sám mám od začátku USA účet a hry kupuju jak u nás tak v UK ale pozor když budež kupovat hry (na dvd) z US tak je na evropskejch konzolích nepustíš. Aha takže asi vytvořím nový ůčet (USA) [Jdou nějak na novy ucet dostat ze stareho savy nebo body ?] A jak zjistím jestli mám USA nebo CZ konzoli...a jak zjistím jaké národnosti jsou hry ? Jinak takže USA učet ma vyhody v tom ze je levnejsi multiplayer a ma bohaty Markplace ano ? má to i nějaké zápory ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2011 Učet by měl jít migrovat tim se ti převedou i savy a body. USA konzoli určitě nemáš v evropě se neprodává a hry taky ne (usa hry sou označený NFTS regionem a evropsky maji PAL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Mam dotaz jde nejak jednoduse abych mohl zapojit xbox do vga monitoru kde nemam repracky. A aby mi zvuk sel do sluchatek steelseries siberia : dva jacky mikrofon a audio, a do nich i live chat . Proste obraz vga a audio a live chat do tech sluchatek ? Sent from my iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flack Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Mám xbox jaspera, flash lt+ (na live nechodím) a chci se zeptat, zda je jedno, jestli stáhnu pal nebo ntsc verzi ;) popřípadě, co by hrozilo...dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 pokud nemáš xbox z ameriky tak ntsc verzi ti to nepřehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Mám xbox jaspera, flash lt+ (na live nechodím) a chci se zeptat, zda je jedno, jestli stáhnu pal nebo ntsc verzi ;) popřípadě, co by hrozilo...dík za odpověď. Stahuj jen PAL nebo REGION FREE . NTSC nepřehraje . Když se ji pokusíš spustit , nic se nestane . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Flack Odesláno Květen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2011 Dík moc chlapi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.