xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 mám trošku stupidní dotaz ale když dostanu ban, tak se dává ban jen na konzoly nebo se z jiné konzole na live už nedostanu s tím účtem, který jsem používal na zabanované konzoly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 mám trošku stupidní dotaz ale když dostanu ban, tak se dává ban jen na konzoly nebo se z jiné konzole na live už nedostanu s tím účtem, který jsem používal na zabanované konzoly ? Jen na konzoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 jo takže když na jedný konzoly mě zabanujou tak na tý druhý (když budu hrát) origa nemůžu dostat ban za to že s tim účtem mě minule zabanovali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 jo takže když na jedný konzoly mě zabanujou tak na tý druhý (když budu hrát) origa nemůžu dostat ban za to že s tim účtem mě minule zabanovali ? Musíš si uvědomit, že BAN není nikdy na ten účet :) .... Protože se BANUJE za to, že ti zjisití, že máš upravený Firmware v mechanice :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Dobrý den, chtěl bych se zeptat... Mám TV, při nastavení obrazu na PAL-50 je obraz dobrý, při nastavení na PAL-60 je velmi špatný, problém je v tom že 2 hry (Tekken 6 a Star Wars The Force Unleashed II) si vyžádají přenastavení obrazu na PAL-60 tedy na ošklivý obraz. Jde s tím něco dělat a proč se to děje? Moc díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 codek Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Já to dělal - "Co si žádal, to sem mu dal" a vždy byl obraz:ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 u mě je to až tak že na PAL-60 mám co dělat abych přečetl text v menu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzaik Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 mam dotaz, když teda MS rozpozná ten fw tý mechaniky, kyž budu chtít hrát přes live origo ale budu mit flashlej xbox je to jako kdybych hrál neoriginalku přes live nebo mi ban vůbec nehrozí když hraju origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 u mě je to až tak že na PAL-60 mám co dělat abych přečetl text v menu :( To je nejspíš televizí. Jestli máš možnost zkus to na jiné ;) mam dotaz, když teda MS rozpozná ten fw tý mechaniky, kyž budu chtít hrát přes live origo ale budu mit flashlej xbox je to jako kdybych hrál neoriginalku přes live nebo mi ban vůbec nehrozí když hraju origo. Ta možnost je tu vždycky. Odhaluje se to hlavně při BANovacích vlnách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Tv to není bylo to tak i u předchozí, TV je nová Panasonic Viera. Navíc obraz je super pokud si teda nějaká hra nevyžádá PAL-60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wnas Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Kde stahujete gamesy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Kde stahujete gamesy? že by třeba asi z farwora :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Kde stahujete gamesy? Můj topic, pokud budeš chtít něco sehnat, tak do něj napiš:http://console-forum.net/tema/120831-download-xbox360-a-psp-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malybubak Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli tady na fóru nebo někde, třeba na facebooku, probíhá organizované hraní přes leafnetworks...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Firrel Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Zdravím, mám problém najít linky na stahování her. Před nějakou dobou zde byla sekce her a k nim byly přiložené linky na stahovaní. Popřípadě bych potřeboval poradit ohledně vypalování a všeho s tím spojené. Vím, že to někde na tomto fóru bude, ale už to hledám 2 dny a nic. Moc prosím o pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeronCZ Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Zdar Firrel: linky hledej na warez fórech a o vypalování máš tady http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt , (nechápu jak si to nemohl najít, je to hned mezi důležitýma) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 1. Zdravím, mám dotaz ohledně nového dashboardu...prý přepíše FW mechaniky...to by mi nevadilo (i kdyz je flashla), ale co chci vedet je jestli ji to prepise tak ze uz nepujde hrat palene hry nebo detekuje flash a zabanuje mi ucet? 2. Kdyz si stahnu ten beta dashboard a pos*re se mi konzole muzu reklamovat flashnutou?..poznaji to? kdyz to prepisuje FW mechaniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Firrel Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Firrel Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 Poradíš mi ještě se stahováním, jaký program je třeba atd. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2011 1. Zdravím, mám dotaz ohledně nového dashboardu...prý přepíše FW mechaniky...to by mi nevadilo (i kdyz je flashla), ale co chci vedet je jestli ji to prepise tak ze uz nepujde hrat palene hry nebo detekuje flash a zabanuje mi ucet?2. Kdyz si stahnu ten beta dashboard a pos*re se mi konzole muzu reklamovat flashnutou?..poznaji to? kdyz to prepisuje FW mechaniky? Nový DB ti přepíše fw mechaniky tak i flash - nebudeš moct hrát pálanky. Reklamovat flashnutou můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Splash Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 Pokaždý když zapnu na xboxu nějakou hru a jdu v ní do MP lobby tak mě spadne xbox live. Pak se zase připojím a vše je ok, ale už to začíná být otravný. Nevíte někdo pls čím to může být? Mám X360 Slim přes wifi (signál je dobrý). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovit Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 To já teď provedl update DB abych rozjel Dirt 3 (nevím jestli Dirt vyžaduje ten nejnovější, ale abych ho spustil tak to furt po mě chtělo update), a fungujou mi normálně všechny pálenky. Edit: ááá tak jsem už zjístil že to není nejnovější Dash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtacz Odesláno Květen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2011 Jeden velmi hloupý dotaz :) mám DB 2.0.12611.0 (tzn dost starej co sem tak koukal) na Live nelezu nejspíš mám LT 1.1 (nechal sem si X360 flashovat asi před +- rokem) půjde mi spustit L.A. Noire, když jí opatchuju etc? edit: tak sem si odpověděl sám, podle všeho stačí DB 2.0.12625.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Firrel Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Zdar, jde poznat jaky mám flash mechaniky? Nechával jsem flashovat asi před půl rokem, všude čtu něco o patchování a wave atd., každý mi říká že hru nejdřív musím opatchovat, protože jinak nepůjde, ale nedávno jsem stahnul dirt3 nebo crysis2 nepatchoval jsem to, normálně jsem to vypálil a vše jede v absolutním pořádku. Akorát to chtělo update DB. Jediné co mi nejde a píše, že disc is unreable, je NFS HP2. Díky za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Květen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2011 Zdar, jde poznat jaky mám flash mechaniky? Nechával jsem flashovat asi před půl rokem, všude čtu něco o patchování a wave atd., každý mi říká že hru nejdřív musím opatchovat, protože jinak nepůjde, ale nedávno jsem stahnul dirt3 nebo crysis2 nepatchoval jsem to, normálně jsem to vypálil a vše jede v absolutním pořádku. Akorát to chtělo update DB. Jediné co mi nejde a píše, že disc is unreable, je NFS HP2. Díky za vysvětlení. Asi máš LT 1.1, tento flash nerozjede hry s AP25 - to je to, jak pořád čteš že se to musí patchovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.