xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 tak ještě bych chtěl poradit s tim HDD :) asi jsem opoměl napsat, že ten FAT32 HDD má externí napájení, ale to by asi vadit nemělo, ne? :) Ukazuje se ti v xku zašedlej proto že není podporovaný MS - s tím asi nic nenaděláš . Když chceš přehrát v xku nějaký film , tak budeš muset použít něco ( třeba jinou flešku ) co ti xbox vezme . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sovik Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 ok.. tak díky :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bazi.b Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2011 Ahoj všichni všude hledam a googlim ale nemužu najít jestli jde harry potter cover DEATHLY HaLLOWS PART 1 hrát ve dvou v režimu kde oba choděj a plněj spolu ukoly. Vim že když je kinect verze že tam to jde hret pomocí kinectu ve dvou nějak ale nevim jestli to jde v nějaky verzi hrát pomocí ovladače v co-op 2 modu??? pls poradte jestli ji nemáte někdo nebo vííte předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 http://console-forum.net/tema/42332-projekt-podej-ruku-blbovi/page214?p=1123623#post1123623 Tak známej se na to díval a mechanika je v pořádku, takže to bude asi tím laserem, kde se dá seřidit nebo vyměnit, záruku už nemám...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 http://console-forum.net/tema/42332-projekt-podej-ruku-blbovi/page214?p=1123623#post1123623Tak známej se na to díval a mechanika je v pořádku, takže to bude asi tím laserem, kde se dá seřidit nebo vyměnit, záruku už nemám...? Obrať se na nějakého flashera - ti to umí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukxoR Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 zdravím chtěl bych se zeptat, mám konzoli, flashlou... hrál jsem stim na xlive mortal kombat všecko v pohodě a teď naposledy když jsem si to chtěl připojit znovu, tak to vyhodilo update, tak sem dal updatovat a asi za 10-15 minut to hodilo chybu že to nemůže dokončit, a vyhodilo to nějakej kod a že to mam dát na xlive nebo co.. nevim proč.. a co stim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 zdravím chtěl bych se zeptat, mám konzoli, flashlou... hrál jsem stim na xlive mortal kombat všecko v pohodě a teď naposledy když jsem si to chtěl připojit znovu, tak to vyhodilo update, tak sem dal updatovat a asi za 10-15 minut to hodilo chybu že to nemůže dokončit, a vyhodilo to nějakej kod a že to mam dát na xlive nebo co.. nevim proč.. a co stim.. Ježiši lidi čtěte, než něco uděláte... No každopádně ted už máš konzoli, neflashlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Srpen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2011 Bez nejnovějšího flashe si update nepořídíš. :) Teda pokud nemáš alespoň LT+ 1.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 By Dawe Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 čau, hele když chci hrát na pc s ovladačem xbox jak to můžu propojit ?? :D díky třeba dirt 3. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mendlik18 Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Čus bud musis mit USB ovladač kompabilní s pc nebo bezdrat pres programy ale to je složitější. nejlepší zpusob je ale http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/PC/Herni-Prislusenstvi/Gamepady/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows-PC/X360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Čus bud musis mit USB ovladač kompabilní s pc nebo bezdrat pres programy ale to je složitější. nejlepší zpusob je ale http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/PC/Herni-Prislusenstvi/Gamepady/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-for-Windows-PC/X360.html Jednodušší řešení je koupě drátového ovladače . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 A hlavně levnější !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukxoR Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Jak neflashlou? Pořád všechno fáchá v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystal Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 Prostě je teď tvoje konzole bez flashe nebuď zloděj a hraj originálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plazmas Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Půjdou mi nové hry (11th wave) na mechanice s firmwarem 1.6 ? Poslední hra, kterou jsem hrál byla Fable III s Wave 6. (to jsem před vypálením opatchoval na wave 3 [360 Waves Patcher]) Jdou nové hry také nějak opatchovat? (nezáleží mi na BANu) (těším se na Forza Motorsport 4, Gears of War 3 a NHL 12) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Ano jdou.... Prostě je teď tvoje konzole bez flashe nebuď zloděj a hraj originálky. Vždyť píše, že mu vše jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2011 Půjdou mi nové hry (11th wave) na mechanice s firmwarem 1.6 ?Jdou nové hry také nějak opatchovat? (nezáleží mi na BANu) (těším se na Forza Motorsport 4, Gears of War 3 a NHL 12) Opatchuj je normálně 360WavesPatcherem na wave 2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plazmas Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Proč wave 2? Na wave 3 stačilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Proč wave 2? Na wave 3 stačilo. Proč o tom diskutuješ ? Je odzkoušené , že hry s wave 11 v některých případech nešly a na wave 2 jdou spolehlivě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plazmas Odesláno Srpen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2011 Proč o tom diskutuješ ? Je odzkoušené , že hry s wave 11 v některých případech nešly a na wave 2 jdou spolehlivě . Zvyk je železná košile, každopádně je to jedno, použiji 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ekRa Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Stává se vám, že se Xko Slim zamrzne? V průběhu hry tvrdej zásek... a jediná možnost je pouze Xko vypnout... Stalo se mě to asi 3x cca půl roku.. Znak přehřání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2011 Stává se vám, že se Xko Slim zamrzne? V průběhu hry tvrdej zásek... a jediná možnost je pouze Xko vypnout... Stalo se mě to asi 3x cca půl roku.. Znak přehřání? Stává se to i mně na mém perfektním JASPERU .Vůbec si s tím nelam hlavu - je to normální . Přehřátím to není . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BrzdaCZ Odesláno Srpen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ahoj, prosím vás, jde nějak z Xboxu odebrat PC, které jsem kdysi nastavil na streamování videa? Chci nastavit nový počítač pro sdílení dat a nejde to, protože je tam nastavený ten starý a nejde odebrat. Windows Media center nemůžu použít (nejde nastavit extender- hází to error). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Zkus dát v options ,,Initial Setup" a nebo někde v Media Centru to prostě někde být musí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BrzdaCZ Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Bohužel initial setup jsem zkoušel, ale nepomohl. Nastavení jsem taky prolezl, ale buď to tam není, nebo jsem to přehlídl. Kdyby někdo napsal nějaký postup skrz menu, byl bych vděčný, jelikož mně už z toho hrabe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.