xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Binke Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Binke, neverim, ze si sa to nedocital. Vyssi DB ako 12625 = problem...potom uz zostava preflashovat mechaniku. Tušil jsem, ale nebyl jsem si jistý... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Mam dotaz jestli si přes PC můžu vytvořit profil přes který bych se mohl na Xbox Live přihlásit. Myslím jako jestli ke každému Xboxu neni jenom jeden účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2011 Xbox live profil lze vytvořit přes PC nebo přímo v Xku, výhodou vytvoření v Xku je to, že můžeš získat měsíční GOLD zdarma... Pokud už máš jakýkoli XBOX připojený k Live, můžeš přes funkci "recovery gamertag" stáhnout profil do konzole. Profily lze dále mezi konzolemi přenášet přes flashku, xbox hdd nebo transfer kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peetee1468626549 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Nevíte kdy přibližně vyjde nový flash? chci si dát xbox reflasnout a už dlouho se mluví o 2.0 ale pořád nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peetee1468626549 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 teď čtu že zase až vyjde nový dash takže kdy vyjde nový dash? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 teď čtu že zase až vyjde nový dash takže kdy vyjde nový dash? :idea: http://console-forum.net/tema/130208-novy-xbox360-dashboard-update-v-listopadu http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peetee1468626549 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Tak to se*u jdu si dat na 1.91! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystal Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 ahoj lidi byl by pro mě někdo schopnej udělat českej tutorial jak natáčet videa na xboxu přes HD PVR do počítače a jaké HD PVR vybrat mam xbox slim hraju na monitoru s 2HDMI v nich mam zapojené pc a xko a volný mam klasický RGB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mpik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak jsem tu zpátky s přetrvávajícím problémem. Psal jsem sem pár týdnů zpátky, možná si někdo na ten muj "případ" vzpomene :D ... Pro osvěžení sem vložím mé původní příspěvky, na které reagovali Zoombik a Toro. "Mám problém, největší asi s pamětí ... byl jsem teď delší dobu (cca půl roku) bez připojení k internetu, takže jsem nemohl stahovat žádné nové hry. Poslední hra co jsem stáhl a úspěšně vypálil a fungovala byl Mortal kombat (wave11) ... Teď když jsem konečně zpět online, jsem si hned chtěl stáhnout nějákou novou hru. Zvolil jsem Duke Nukem Forever (taky wave 11 stejně jako MK) takže by mi to teoreticky tak mělo fungovat, ne? No ale nefunguje, hra se v xboxu tváří jako film, píše to play dvd....hru jsem normálně stáhl, rozbalil, nechal prověřit v abgx360 a potom opatchoval v 360 games patcheru (jestli jsem někde udělal chybu myslim si, že nejspíš tady, za ten půlrok už si moc dobře nepamatuju jak se přesně co má udělat..) Nevim jaký potřebuju mít Current Wave: zkoušel jsem 2 a 3 ani jedno nefungovalo...vypaloval jsem v imgburn na nejnižší rychlost, a na dvd verbatim. Verzi dashboardu mám 2.0.12625.0. Takže otázka zní, kde se stala chyba, a proč mi hra nejde spustit? Předem dík za odpovědi." Takže co se od té doby událo, koupil jsem si pack prázdných dvd a zkoušel jsem vypálit uplně jinou hru než toho DNF a to Deus Ex. Furt stejn problém. Nedalo mi to, tak jsem stáhl starou hru moto GP 2010/2011 která má wave 4 tak to jsem jednoduše opatchoval pomocí programu ppf-o-matic3, a hra funguje. Nevím teda, kde a vubec jakou chybu bych mohl dělat při patchování v tom 360WavesPatcheru??? Už mě opravdu nenapadá co bych mohl dělat špatně, nebo jak to udělat nějak jinak? S verzí dashe 2.0.12625.0. bych měl spsutit ještě hry (10th - 11th Wave) ne? Což jsou třeba právě ty Duke nuke, Deus ex a nebo třeba L.A Noire ... Zkuste mi někdo prosím poradit co bych mohl dělat. Mám poslední verzi abgx360 správně nastavenou, kterou hru vždy nejdřív prověřím (vše v pořádku) po tomhle kroku hru opatchuju v 360WavesPatcheru na wave 3 (verzi flashe mam 1.5) a pak to vypálim v imgburnu rychlostí 2X . A nefunguje to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Mpik: A jakou máš verzi flashe? Předpokládám, že nějakou starou verzi, tak LT 1.6, když musíš patchovat na nižší wave. Podstatné je, že u wave 12 a 13 už patchování nefunguje a musí být nový flash tak či tak. Nejsem si jist, jak to je u wave 11, ale tuším, že zde by mohlo být jádro problému... Jinak samozřejmě, že ke spuštění wave 10 a wave 11 stačí DB 2.0.12625.0, ale verze flashe je druhá věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mpik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Mpik: A jakou máš verzi flashe? Předpokládám, že nějakou starou verzi, tak LT 1.6, když musíš patchovat na nižší wave. Podstatné je, že u wave 12 a 13 už patchování nefunguje a musí být nový flash tak či tak. Nejsem si jist, jak to je u wave 11, ale tuším, že zde by mohlo být jádro problému...Jinak samozřejmě, že ke spuštění wave 10 a wave 11 stačí DB 2.0.12625.0, ale verze flashe je druhá věc... verzi flashe mma LT 1.5 a teď jsem koukal, že mam víc her co jsou wave 11 např crysis 2, NFS: Shift2, Mortal kombat a ty fungujou bez problému. Chyba musí být tedy někde jinde, ale vubec už mě nenapadá kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Pak jedině zkusit stáhnou úplně jiný release hry a vyzkoušet ten... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mic-hal Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Ahoj mam dotaz (spis potrebuju neco upresnit) vysel novy LT+ 2.0. Nyni mam LT+ 1.91 od flashera mam slozku s nasledujicimi soubory: Dummy.bin Identify.bin Inquiry.bin Key.bin Lite_CFW.bin Serial.bin jf.log mechanika: LiteOn: PLDS DG-16D2S 0251 Je moje myslenka, ze pripojim mechaniku pres SATA do PC a pres Jungle Flasher za pomoci vyuziti techto souboru jenom pushnu novy FW spravna? nasel jsem milion navodu ale vetsinou se zabyvaji flashem v kombinaci s vycitanim klice... diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exlife Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Hele já mam taky dotaz ale úplně z jiného soudku. Když bych měl Xko a v něm pálenku nebo hru (pirate) z HDD fungujou ajchy nebo nn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Hele já mam taky dotaz ale úplně z jiného soudku. Když bych měl Xko a v něm pálenku nebo hru (pirate) z HDD fungujou ajchy nebo nn? Fungují - nezáleží na tom jestli hraješ z origo nebo pálenky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Lze nějak naformátovat hard disk? Ještě pro původní "bílý" xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2011 Lze nějak naformátovat hard disk? Ještě pro původní "bílý" xbox Ano - v xboxu máš na to funkci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exlife Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Fungují - nezáleží na tom jestli hraješ z origo nebo pálenky . Ale v případě když dostaneš banán tak už seš bez ajchu a ani je nemužeš získávat že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Ale v případě když dostaneš banán tak už seš bez ajchu a ani je nemužeš získávat že? ne aji z bananem dostavaš archy uplně bez problému :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klicasso Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 Nepřijde xbox naformátováním HDD o flash? Předpokládám, že ne. A co o verzi Dashboardu? Bude tam ta, co jsem tam dával posledně? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 bude...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Po updatu na 13599 dostavam error E71. Da se to opravit doma? Pokud ne, existuje nejaky neoficialni xbox servis? Protoze MS za to 70 eur fakt dávat nehodlám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Ahoj, dneska mi prisel xbox a chtel jsem se zeptat. Jsou tam profili od minuleho uzivatele, da se nejak smazat nastaveni a komplet hdd, aby byl xbox jako novy, ale samozrejme aby se nesmazal flash( ale to asi nepujde, kdyz je flashla mechanika, ze?) ale radeji se zeptam, a jeste jedna otazka. Jaky je nejnizsi Dash pro hrani s kinectem? A da se nejak zjistit, co je na xboxu za verzi flashu? Bez toho abych musel pripojovat mechaniku k PC Ps: jsem se dival do menu a pise mi to ze mam Dash 2.xxxx uz presne nevim, uz jsem pryc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 dash 2.xxx mas vzdycky :D to je proste novy typ dashe menem NXE, ale dulezite jsou praveze ty cisla za nim - musis je napsat presne. Nejnovejsi dash je 13599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 HneDle zitra sem nahodim tu verzi, ale myslim ze to zacinalo nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.