xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Říjen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2011 Snažím se flashnout mou liteon na LT+2, ale ani za boha ji nemuzu zobrazit v jungleflasheru... Normalne pripojim sata kabel do sata1 a do liteonky, napajim to z konzole, tak v cem je problem? sata raid mam v biosu vyplej. VIA kartu nemam musim to bootovat s pocitacem, nebo to staci ripojit po nastartovani pocitace ? bo mi to nejede ani jednim zpusobem :D EDIT: v dosflasher64 se mi objevi na portu 0xA800 ale v jungleflasheru ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Mam otázku jaká z FAT revizí XBoxu je nejlépe navražena proti RROD. Nebo jak se proto RROD dobře bránit ( Samozřejmně kromě Slim ... ) děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Nejlepší Jasper. Mít xko na dobře větraném místě a napařit na něm 24 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Takze verzi Dashu mam 2.0.12625.0 - K: 2.0.12625.0 (BK:2.0.1888.0) vubec nechapu.... pujdou na tom hry s kinectem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 myslim ze potrebujes 13XXX, ale nejsem si jisty... nejlepsi mas nainstalovat nejnovejsi update (13599) a pak reflash na LT+ 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 no v menu je moznost nastaveni kinectu... Uvydime jakmile mi prijde , tak se potom ukaze :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 tk se mi to podarilo neprimo flashnout :D tk dlouho sem otravoval na IRC jungleflasher, az se nejaky admin nasral a pres teamviewer mi to flashnul sam :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Má xbox možnost vypnutí audia přes HDMI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 V menu nebo v nastavení ta možnost nikde není... Můžeš ztlumit výstupní zařízení, kam je HDMI zapojeno nebo zkus zapojit AV kabel vedle HDMI (rozlousknutý) a nezapojit jej... Moc ale nechápu, o co ti jde.... Hrát bez zvuku? nebo zvuk vyvézt z AV konktoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Mám napojený DK optikou k xboxu a hdmi do televize. Při každým hraní musím ztlumit TV. Škoda no, na PS3 to jde nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2011 Ako sa tu pise, jednoducho zvuk vypnut (Mute - jednym stlacenim na DO), uplne stlmit (Volume) na TV kde je HDMI z X360. Inak ani ja nerozumiem otazke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zemmla Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Ahoj, nedavno se mi v xbox marketplace nabídnul Battlefield 3 demo ke stažení, moc jsem se n něj těšil jenomže mi jako každé demo nešlo stáhnout hned. Čekal jsem asi 5 dnů a pak se mi další den v seznamu ani neukázalo..Co to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucas_71468624754 Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 mám xbox slim flash 1.91LT, mám otazku ohledně nového flashe, má cenu dávat teď přeflashovat? jde mi hlavně o Battlefield a Call of duty. Pojedou mě zaručeně? Mám dost starších her co nemám dohraných tak na to nijak nespěchám, ale i když bych si zahral Gears 3 nebo rage. Mám tedy počkat do konce měsíce nebo jít do toho hned? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 Ja bych radší počkal nikdo neví jestli třeba codko nevyde z nějakým novým wawe na který bude třeba novy flash :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 !Andrew! Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 čau chtěl bych si koupit xbox a chci se zeptat jako velký fanda assassins creed serie jestli se tam dají dát cz titulky a jak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2011 čau chtěl bych si koupit xbox a chci se zeptat jako velký fanda assassins creed serie jestli se tam dají dát cz titulky a jak díky Do ASSASSINA cz na xbox není a dát si je tam nemůžeš . Xbox není PC aby jsi mohl upravovat programy .Některé hry se dají sehnat už upravené s češtinou na SHARE-FORU ve V.I.P. sekci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony.cz Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Jeste se zeptam. Mam tedka v Xboxu nejaky stary Flash a DB 2.0.12625.0 . Sice v menu mam polozku kinect, ale mam strach ze mi nepojede. Dneska mi ma kinect prijit a tak se chci zeptat. Pokud dam do Xboxu hru pro kinect (original) asi to po me bude chtit aktualizovat DB, tak abych tu hru sputil budu asi muset DB aktualizovat, ze ?? A potom vcera jsem vyzkousel vypalit hru Zumba pro kinect a kdyz jsem to dal do xboxu, tak se mi ukazalo jenom play DVD, takze by to mohlo asi byt starsi verzi flashe? Diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Do ASSASSINA cz na xbox není a dát si je tam nemůžeš . Xbox není PC aby jsi mohl upravovat programy .Některé hry se dají sehnat už upravené s češtinou na SHARE-FORU ve V.I.P. sekci . Ale ano de to :), ale jen některé hry. Stačí jen mít flash / JTAG. A ty správný prográmky. A Assassins Creed je na share-foru už v CZ předělané tuším. :) Edit: Tak není jsem koukal a není tam. :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 !Andrew! Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 to je škoda že ten assassin nejde s titulkama a ještě bych se chtěl zeptat jestli xku bude vadit když se u nás u televize přes přepěťovku na večer vypíná všechno ať to nesvítí a taky co je lepší dát si na live za zemi česko nebo UK? díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ithatha Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 To je čistě na tobě, ale ja bych volil UK, protože CZ účty, jak jsem slyšel jsou dost omezené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ale ano de to :), ale jen některé hry. Stačí jen mít flash / JTAG. A ty správný prográmky. A Assassins Creed je na share-foru už v CZ předělané tuším. :)Edit: Tak není jsem koukal a není tam. :P Předpokládal jsem že má normální konzoli tak bylo zbytečné abych mu o JTag psal . Kdyby ho měl tak se na to neptá a ví to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 to je škoda že ten assassin nejde s titulkama a ještě bych se chtěl zeptat jestli xku bude vadit když se u nás u televize přes přepěťovku na večer vypíná všechno ať to nesvítí a taky co je lepší dát si na live za zemi česko nebo UK? díky za odpověď Ne nevadí to u nás se to taky vypíná na noc at to nesvítí :D a jinak bych taky asi volil UK live :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 to je škoda že ten assassin nejde s titulkama a ještě bych se chtěl zeptat jestli xku bude vadit když se u nás u televize přes přepěťovku na večer vypíná všechno ať to nesvítí a taky co je lepší dát si na live za zemi česko nebo UK? díky za odpověď Samozřejmě to nevadí - jen je nepříjemné že nezůstane nastavený čas a datum . Potom je v savech podle časového údaje guláš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 !Andrew! Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 tak to mi zas tak moc nevadí nejdříve jsem o flashi uvažoval, ale nakonec jsem to zavrhnul protože mám rád mulťák a mít na každou novou hru nový flash... jinak díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 !Andrew! Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 toro: když to bude připojené na net a budu mít live účet tak by to mělo vzít informace z netu nebo se mýlím můj mobil to dělá že synchronizuje čas a datum s wifinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.