Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Ještě se chi zeptat ... Kdyz si musim stáhnout verzi .dvd a .iso a vypálim jen tu .dvd na co mi je potom to ISO ?

ted to nevim presně ,ale nekde tady sem cetl ze dvd soubor vypali jednu vrstvu a iso tu druhou

ruya:ja vim jak se to pali,psal sem to brabbitovi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
ted to nevim presně ,ale nekde tady sem cetl ze dvd soubor vypali jednu vrstvu a iso tu druhou

iso je samotna gamesa ... .dvd je definice ehm zjednodusne receno jak to vypalit .. tzn vypalij pres .dvd a vysmahne ti to na disk obsah toho iso.

Neres... pri paleni vyber napr pres cloecd .dvd a o vic se nemusis bat.

Odkaz ke komentáři

• 0

ahoj, neviem ci to patri do tejto sekcie, ale mam problem so SPUSTANIM x-ka. proste ho zapnem, zelena diodka svieti, ale nic nenabehne. staci ho len znova zapnut a nabehne hned. dost ma to stve, pocujem ako to vsetko v x-ku huci a spusta sa a ja ho znova takto musim seknut. stava sa to VZDY, ked je x-ko vypnute dlhsiu dobu, cca 6 hodin a viac. inak x-ko nabieha normalne. stretol sa uz niekto s tym? skusal som konzolu vypinat kratkym tuknutim do vypinaca, dlhym tuknutim, alebo cez ovladac, stale to nenabieha na prvy pokus....

Tohle vypada na nejaky hw problem , takze bych zkusil reklamaci .

Problem je v tom ze tohle se ti bude docela tezko dokazovat , protoze co kdyz si to xko tam zapnou a nabehne hned :D (zakon schvalnosti)

Jeste bych zkusil z xka vypojit vsechny kabely a znovu poradne zapojit......

dneska sa boxik vratil z reklamacie, vymenili dosku, Benq mi nechali, zlati chlapci servisacki :D

Odkaz ke komentáři

• 0
mam dalsi probelm,ked si idem robit Gold ucet cez kreditnu kartu na mesiac,tak ked uz mam vsetko vyplnene tak my napise toto Can"t authorize the selected payment option.Please select a different payment option or add a new one,neviete cim to je lebo uz by som chcel mat Golda a stale to nejde pls pomozte my:cry:

musis mat embosovanu platobnu kartu, tzn. ziadnu VISA electron a podobny bordel. a popracuj prosim na pravopise, to pomozte MY je fakt na zaplakanie ako tvoj smajlik...

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak mi priatelia poradte. Ked si kupim X-Box a necham si ho original ale pripojim si k nemu Externu DVD mechaniku ktora bude Flashnuta , bude mi tuto mechaniku X-Box akceptovat a spusti mi hru? Pretoze na on line hranie by som pouzival len originalne hry a na solo hranie palenky. Teraz je otazka ci to pojde? Ale inak by to bolo idealne riesenie.

Odkaz ke komentáři

• 0

Hoj

Pls mám problém s Silent Hillem :( ... vypálil sem to jako každou jinou hru na Verbatim DL+ , 2,4x rychlost jenže když to prdnu do xka tak se mi načte pouze úvodní obrazovka s logem Konami a Double Helix , jakmile zmizuí logo Double helix,tak to je zase odznova Konami a DH a takhle pořád..zkoušel sem to vypálit znovu rychlostí 1x a zase to samý :( .. stalo se to taky někomu ? nebo víte kde je možná chyba ? díky

Odkaz ke komentáři

• 0

NXE se dá stáhnout přímo na stránkách MS, tady:

http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall08.zip

Ten stačí dát na Flash USB disk, nebo CD/DVD... Poté vypni Xbox a vlož disk/Flash, naběhne okno, že je dostupný update, potvrď nainstaluj a užívej NXE...

Stačí hledat :bash:

Odkaz ke komentáři

• 0

potrebujem poradit,takze kupil som si Gold a ked ho idem s radostou aktivovat tak mi napise ze k dokonceniu chce heslo a to som ja zapomenul,co teraz na mojom profile mam vela veci achievementi a priatelov nejde to nejak skopirovat do ineho profilu ked som skusal v xku tak to neslo.

Odkaz ke komentáři

• 0
potrebujem poradit,takze kupil som si Gold a ked ho idem s radostou aktivovat tak mi napise ze k dokonceniu chce heslo a to som ja zapomenul,co teraz na mojom profile mam vela veci achievementi a priatelov nejde to nejak skopirovat do ineho profilu ked som skusal v xku tak to neslo.

pokud nevis heslo tak to je v ... ale mel ti prijit mail a na xbox.com by ti meli vyslo dat pokud das

http://login.live.com/

Forgot your password?

Odkaz ke komentáři

• 0
pokud nevis heslo tak to je v ... ale mel ti prijit mail a na xbox.com by ti meli vyslo dat pokud das

http://login.live.com/

Forgot your password?

ha ha ha ja som zabudol heslo aj na svoj mail:lol::lol::cry:,ajstak uz je to jedno ked som si aktivoval Gold na inom profile tak uz to znova aktivovat na druhy profil asi nepojde,a tie veci nevies ci sa daju nejak preniest.Moj stari profil by som preniesol do Gold profilu,inak dakujem za pomoc8)

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
ha ha ha ja som zabudol heslo aj na svoj mail:lol::lol::cry:,ajstak uz je to jedno ked som si aktivoval Gold na inom profile tak uz to znova aktivovat na druhy profil asi nepojde,a tie veci nevies ci sa daju nejak preniest.Moj stari profil by som preniesol do Gold profilu,inak dakujem za pomoc8)

Ne nejde to...

Odkaz ke komentáři

• 0

xD hele potřebuju help se zyxelem (router O2 , version P660HW-T3 v2 ) mám nastavené UPnP , port 3074 a 88 ... a furt to blbne ... Volal jsem "profesionálum" na O2, že bych jako potřeboval tu veřejnou ipinu ... no tak mi řek ,že to prej to už mám ,ale musim si to nastavit (fakt nwm xD jak ).

Ještě jste tady psali o nějakym sw , co zjistí jak je na tom ta hra ... zjistí region , stealth atd .... :D prosim vás :D napiste mi jméno toho programu :).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu