xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brabbit Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Ještě se chi zeptat ... Kdyz si musim stáhnout verzi .dvd a .iso a vypálim jen tu .dvd na co mi je potom to ISO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 ono si to z toho vame data, neboj. neres to a vypaluj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Ještě se chi zeptat ... Kdyz si musim stáhnout verzi .dvd a .iso a vypálim jen tu .dvd na co mi je potom to ISO ? ted to nevim presně ,ale nekde tady sem cetl ze dvd soubor vypali jednu vrstvu a iso tu druhou ruya:ja vim jak se to pali,psal sem to brabbitovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ruya Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 ted to nevim presně ,ale nekde tady sem cetl ze dvd soubor vypali jednu vrstvu a iso tu druhou iso je samotna gamesa ... .dvd je definice ehm zjednodusne receno jak to vypalit .. tzn vypalij pres .dvd a vysmahne ti to na disk obsah toho iso. Neres... pri paleni vyber napr pres cloecd .dvd a o vic se nemusis bat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brabbit Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Chci se zeptat jak vypínáte hry, jestli to normálně vytahnete to dvd nebo jestli se to da nejak jinak ... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Zmacknes prostredni tlacitko na xkovim ovladaci a das exit to dashboard nebo tak nejak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 akorát romeno zapoměl, že když to dáš tak tam musíš vyjet do dashe pomocí Y :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JarinoRS Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 ahoj, neviem ci to patri do tejto sekcie, ale mam problem so SPUSTANIM x-ka. proste ho zapnem, zelena diodka svieti, ale nic nenabehne. staci ho len znova zapnut a nabehne hned. dost ma to stve, pocujem ako to vsetko v x-ku huci a spusta sa a ja ho znova takto musim seknut. stava sa to VZDY, ked je x-ko vypnute dlhsiu dobu, cca 6 hodin a viac. inak x-ko nabieha normalne. stretol sa uz niekto s tym? skusal som konzolu vypinat kratkym tuknutim do vypinaca, dlhym tuknutim, alebo cez ovladac, stale to nenabieha na prvy pokus.... Tohle vypada na nejaky hw problem , takze bych zkusil reklamaci .Problem je v tom ze tohle se ti bude docela tezko dokazovat , protoze co kdyz si to xko tam zapnou a nabehne hned :D (zakon schvalnosti) Jeste bych zkusil z xka vypojit vsechny kabely a znovu poradne zapojit...... dneska sa boxik vratil z reklamacie, vymenili dosku, Benq mi nechali, zlati chlapci servisacki :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JarinoRS Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 mam dalsi probelm,ked si idem robit Gold ucet cez kreditnu kartu na mesiac,tak ked uz mam vsetko vyplnene tak my napise toto Can"t authorize the selected payment option.Please select a different payment option or add a new one,neviete cim to je lebo uz by som chcel mat Golda a stale to nejde pls pomozte my:cry: musis mat embosovanu platobnu kartu, tzn. ziadnu VISA electron a podobny bordel. a popracuj prosim na pravopise, to pomozte MY je fakt na zaplakanie ako tvoj smajlik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JarinoRS Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Chci se zeptat jak vypínáte hry, jestli to normálně vytahnete to dvd nebo jestli se to da nejak jinak ... díky a mozno nema aktualizovany dashboard :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Camling Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Nazdar, neví někdo jestli se dá (nejlíp hodně rychle) sehnat 800 bodů na UK účet? Nebo už se dělají jen větší? edit: Člověk chce kupovat, ale oni z něj přesunutím ještě udělaj blbce. Paráda :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vertical Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Tak mi priatelia poradte. Ked si kupim X-Box a necham si ho original ale pripojim si k nemu Externu DVD mechaniku ktora bude Flashnuta , bude mi tuto mechaniku X-Box akceptovat a spusti mi hru? Pretoze na on line hranie by som pouzival len originalne hry a na solo hranie palenky. Teraz je otazka ci to pojde? Ale inak by to bolo idealne riesenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Slo by to ze by sis nechal jednu mechaniku naspofovat stejnym klicem jako je puvodni v xku. Ale externe to nevim teda jak provest , jedine vyvest ven kably od mechaniky a mit ji venku . A porad ji menit , no nevim jestli je to 2x rozumne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vertical Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Vsak o to mi ide ci by to slo nejak kulturne, ale vytahovat kable z X-Boxu to nemienim. Tak lepsie riesenie je uz len mat 2x X-Box, jeden na originaly a na live a druhy na Single. s Flashom, Hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deity Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Hoj Pls mám problém s Silent Hillem :( ... vypálil sem to jako každou jinou hru na Verbatim DL+ , 2,4x rychlost jenže když to prdnu do xka tak se mi načte pouze úvodní obrazovka s logem Konami a Double Helix , jakmile zmizuí logo Double helix,tak to je zase odznova Konami a DH a takhle pořád..zkoušel sem to vypálit znovu rychlostí 1x a zase to samý :( .. stalo se to taky někomu ? nebo víte kde je možná chyba ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daveman Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 zdarec,jsem taky lama ohledne xka,chci se jen zeptat na nejaky odkaz kde stahnou update dashboardu a taky jak to dostanu z compu do xka?Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 NXE se dá stáhnout přímo na stránkách MS, tady: http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall08.zip Ten stačí dát na Flash USB disk, nebo CD/DVD... Poté vypni Xbox a vlož disk/Flash, naběhne okno, že je dostupný update, potvrď nainstaluj a užívej NXE... Stačí hledat :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MR.X Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 potrebujem poradit,takze kupil som si Gold a ked ho idem s radostou aktivovat tak mi napise ze k dokonceniu chce heslo a to som ja zapomenul,co teraz na mojom profile mam vela veci achievementi a priatelov nejde to nejak skopirovat do ineho profilu ked som skusal v xku tak to neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 potrebujem poradit,takze kupil som si Gold a ked ho idem s radostou aktivovat tak mi napise ze k dokonceniu chce heslo a to som ja zapomenul,co teraz na mojom profile mam vela veci achievementi a priatelov nejde to nejak skopirovat do ineho profilu ked som skusal v xku tak to neslo. pokud nevis heslo tak to je v ... ale mel ti prijit mail a na xbox.com by ti meli vyslo dat pokud das http://login.live.com/ Forgot your password? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MR.X Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 pokud nevis heslo tak to je v ... ale mel ti prijit mail a na xbox.com by ti meli vyslo dat pokud das http://login.live.com/ Forgot your password? ha ha ha ja som zabudol heslo aj na svoj mail:lol::lol::cry:,ajstak uz je to jedno ked som si aktivoval Gold na inom profile tak uz to znova aktivovat na druhy profil asi nepojde,a tie veci nevies ci sa daju nejak preniest.Moj stari profil by som preniesol do Gold profilu,inak dakujem za pomoc8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BuLLDoGG94 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Zdravím, chtěl bych se na něco zeptat. Včera jsem dal do xka Resident Evila 5. Jenže jsem si neuvědomil, že to ještě nevyšlo. Byl jsem připojenej na XBox Live. Jaká je procentuální možnost, že dostanu BAN? :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 ha ha ha ja som zabudol heslo aj na svoj mail:lol::lol::cry:,ajstak uz je to jedno ked som si aktivoval Gold na inom profile tak uz to znova aktivovat na druhy profil asi nepojde,a tie veci nevies ci sa daju nejak preniest.Moj stari profil by som preniesol do Gold profilu,inak dakujem za pomoc8) Ne nejde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JarinoRS Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Vsak o to mi ide ci by to slo nejak kulturne, ale vytahovat kable z X-Boxu to nemienim. Tak lepsie riesenie je uz len mat 2x X-Box, jeden na originaly a na live a druhy na Single. s Flashom, Hmmm presne takto to mam ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wolfboy Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 xD hele potřebuju help se zyxelem (router O2 , version P660HW-T3 v2 ) mám nastavené UPnP , port 3074 a 88 ... a furt to blbne ... Volal jsem "profesionálum" na O2, že bych jako potřeboval tu veřejnou ipinu ... no tak mi řek ,že to prej to už mám ,ale musim si to nastavit (fakt nwm xD jak ). Ještě jste tady psali o nějakym sw , co zjistí jak je na tom ta hra ... zjistí region , stealth atd .... :D prosim vás :D napiste mi jméno toho programu :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Po spusteni Saints Row 2 se xbox odpoji od live ... rip to neni,nevite kde je problem ?(hra je palena a verze PAL) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.