xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Nechci založovat nový Topic tak se zeptám. Zdali jde z Externího USB HD udělat Harddisk do Xboxu děkuji za odpověd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Nechci založovat nový Topic tak se zeptám.Zdali jde z Externího USB HD udělat Harddisk do Xboxu děkuji za odpověd... Založovat :D Ext. HDD použít můžeš, ale xbox dokáže využít pouze 16GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathers Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Založovat :DExt. HDD použít můžeš, ale xbox dokáže využít pouze 16GB. Mohl bys to prosím trochu upřesnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Xbox má jiný formát ukládání dat ( FATX ) . Naformátování lze provést jen v xboxu a maximálně 16 GB . Dá se říci že MS nás tím nutí kupovat jen jejich HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ACEMajky Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Tam sem taky dotaz jako novacek, snad prominete....: Koupil sem XBOX 360 s kinectem, hraju na nem ja a manzelka. Dotazy: 1) Registroval sem se na Live, vse nastavil, pak se registrovala manzelka a ji to priradilo (na 1 mesic) ucet Live GOLD (nechapu proc ji a me ne :) ) - jde nejak udelat, aby jsme meli ucet spolecny, nebo kdyz chci hrat po netu, tak se hold musim prihlasit pod jejim uctem? Jde mi o to, ze kdyz oba budeme chtit hrat po netu, tak si kazdej musime koupit clenstvi na xbox LIVE GOLD? - to by byl dost velkej masakr, ale zatim se to tak tvari... 2) Cetl sem na netu, ze na e-bay se da +- za 750,-Kc koupit treba 4000,- microsoft bodu u nas za 900,- 2100bodu (mozna ze uz jsou ceny jiny). Ale USA body nefachci pod CZ uctem. Napadlo me dobre, ze kdyz si prepnu ucet na USA, nakoupim body a regnu je, utratim je za hry a pak prepnu ucet na CZ, tak hry budu moci dale hrat? Diky za vas cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Omlouvám se ale vzhledem k tomu že je můj příspěvek zatím bez reakce pošlu ho znovu, vážně by se mi totiž hodila odpověď co nejdřív, předem děkuji za váš čas a odpověď. "Dobrý den, omlouvám dlouho jsem tu nebyl a nic nesledoval takže jsem trochu mimo. Stáhnul jsem NHL11, bohužel s aktualizací, ta se ale nedokončila. Teď při spuštění s CD, bez CD, s originální hrou, prostě kdykoliv chci XB pustit tak se nepustí, napíše to že potřebuju dokončit aktualizaci. Mám tedy stáhnout samostatnou aktualizaci a nainstalovat ji? S příspěvků nade mnou jsem pochopil že budu potřebovat Flash LT+2.0 (Teď mám LT+). Jde se vyhnout dokončení aktualizace a hrát starší hry bez LT+0.2?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Nejde se tomu vyhnout - musíš k flasherovi - ten ti to dá do pořádku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Čus, dá se obnovit prosím profil z xboxu popř savy? (omylem sem zformatoval pamět.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Čus, dá se obnovit prosím profil z xboxu popř savy? (omylem sem zformatoval pamět.....) Nedá - máš smůlu ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tak me napadlo... Mam nejaky arcady koupeny. Co kdyz pujdu ke kamaradovi a prihlasim se na svuj profil a ty hry mu stahnu do jeho konzole? Pak smazu svuj profil z jeho konzole. Zustanou mu tam pak ty hry a budou fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Nebudou, arcade jsou vázané na uživatelský profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 a kdyz mu ten profil necham v konzoli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Pokud se s ním nikdy nepřipojí na live tak ano, jinak ti ho můžou zabanovat, protože se to samozřejmě nesmí. Osobně bych to nedoporučoval, pokud je to tvůj hlavní profil na kterém hraješ a na který si stahuješ hry z live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valda84 Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 zdravím.mám takový dotaz..nechal jsem si flashnout xbox na nejnovější verzi. Flasher to odzkoušel jednou hrou, ale doma jsem zjistil, že mi žádná jiná nová hra nefunguje, hlásí to chybu : unrecognized disc . On mi tvrdil že to je tím že v xboxu nemám originální mechaniku( měnili mi ji v tom při prvním flashi, na ty originální kdysi ještě nebyl vydaný). Neví někdo co s tím? Jestli se tam musí dát ta originální mechanika a znovu flashnout?Nebo ty hry jen nejak opatchovat? Díky za rady:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Pokud máš jinou mechaniku, tak je potřeba tam dát tu starou, pokud ji máš, nebo stejnou značku, která tam patří, jinak ti nové hry nepůjdou, dokonce ani originální.. Samozřejmě jak říkáš, je potřeba ji potom flashnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valda84 Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 tak to je super...hlavne ze to ten flasher udelal na tu spatnou mechaniku, vzal si prachy a rekl to az potom :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Byl by sám proti sobě, protože by přišel o kšeft, ale je pravda že je to neseriózní jednání, protože tě měl varovat předem a zeptat se, jestli vůbec flash chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valda84 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 on to rekl az potom :-/ ..tu originalni mechaniku mam doma, takze by nebyl problem ji donest :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Binke Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Ahoj. Mám mechaniku Toshiba-Samsung a flash 1.6 (prostě nějak moc nehraju :-). Byl jsem teď u flashera a chtěl jsem po něm, aby mi to flashnul na 2.0, ale říkal, že na tuhle mechaniku to nejde, že si ji musím vyměnit za Lite-On. Je to pravda??? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Ahoj. Mám mechaniku Toshiba-Samsung a flash 1.6 (prostě nějak moc nehraju :-). Byl jsem teď u flashera a chtěl jsem po něm, aby mi to flashnul na 2.0, ale říkal, že na tuhle mechaniku to nejde, že si ji musím vyměnit za Lite-On. Je to pravda??? Díky za odpovědi. Na Samsung je už LT+ 2.1 Nelze to pouze v případě, že tam máš fw LT+ a spoofnuty samsung na liteon, v tomto případě neodemkneš mechaniku (klíč vyčteš), ale nezapíšeš do ni fw. Jestli tam ale je fw 1.6, neměl by být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hi-an Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Dobrý den, mám další dotaz, možná se to tu řešilo každopádně jsem to nenašel. Mám flash LT 2.0, vše funguje v pořádku, ale s hrůzou jsem zjistil že hry (např. Assasins C. Relevations) má lehce přes 8,5Gb (tedy více než DVD+DL) napsal jsem Flasherovi, ten mi poslal návod jak nastavit Img burn. udělal jsem to Assasinns C. funguje. Bohužel mi ale řekl že to je 50 na 50 a že další hra takhle vůbec nemusí fungovat. Doporučil mi abych si koupil vypalovačku Lite-on do které nahraju FW a ta to bude pálit se 100% úspěšností. Chci se tedy zeptat jestli to je pravda, jakou mechaniku koupit, popř. jaké by mohla mít nevýhody ta nejlevnější z nich dále pak jak se pozná vypalovačka Liteon mám k dispozici 3 mechaniky, co když bude jedna z nich právě liteon :D , pravděpodobně bude značení na štítku, ten ale nevím kde hledat a myslím že by mohl existovat i lehčí způsob než rozebírat Pc. Děkuji moc za odpovědi, za váš čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecin Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Cau, poprve jsem sel na Live a najednou se mi zmenil nazev uctu na nejakou blbost a jeste jeden ucet se vytvoril.... Jde nejak zmenit jmeno uctu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sabii Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Ahojte kluci, mám takovou otázku. Mám dva xboxy a chtěla bych z jednoho přetáhnout savy do druhého (oba Jaspery, flash). Jde to nějak? Děkuji za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Ahojte kluci, mám takovou otázku. Mám dva xboxy a chtěla bych z jednoho přetáhnout savy do druhého (oba Jaspery, flash). Jde to nějak? Děkuji za odpověď :) USB flashka, nakonfigurovana v konzole, potom kopirovat save. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack009 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Zdravim potřeboval bych poradit už vážně nevim co dělám špatně. Nechal jsem si udělat LT + 2.0, koupil mechaniku LiteON iHAS124 a nahrál do ní iXtreme Burner Max FW, stáhl a nastavil nejnovější ImgBurn a koupil média Verbatim ale po vypálení 2. dvd Forzy 4 ho prostě nemůžu nainstalovat na 24% se to vždy zasekne. Instaluji to na flashku nakonfigurovanou v xboxu může to být tím? Skoušel jsem o předtím na kamarádů HDD ale měl jsem to na médiu MediaRange a tam se to zaseklo na 34% . EDIT: tak asi po 20 minutách se to zase rozjelo tak uvidim jestli se to nainstaluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.