xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luciah Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Ahojky, tak jsem si pročítala forum a nějak se furt nevyznám v těch flashech? Když mám novej xbox slim s lite-on, a pořídila bych si flash, co mi tam nepůjde? Jaká je šance dostat ban? jak často musím aktualizovat flash? je to tu někde vysvětlený pro trubky? :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Ahoj, pakliže jsi na live, šance dostat flag je relativně velká. Banny se 2 roky nedávají (zatím). Flash musíš aktualizovat tak často, jak často microsoft reaguje na danou situaci, je to různé a individuální, každopádně to je nekonečný boj. Nechceš-li na live, nech si udělat RGH a můžeš hrát z hdd bez nutnosti kupování dvd placek. Měj se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikes Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Ahoj mam problem koupil jsem si xbox 360 slim a stare seavy jsem si dal do externiho HDD na usb i muj profil, ale ten profil mi nechce najet vubec mi neukazuje ze by tam byl i kdyz ho prekopiruju do xboxu byl bych rad kdyby to slo protoze se mi nechce projizdet hry znova kvuli nahranych bodu a ostatnich blbosti diky za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 čus lidi mam jeden dotaz mam 20GB hdd a když na ňho nainstaluju hru (Batman: Arkham city) ktera má 7,5GB a pote chci doinstalovat další hru taky 7,5GB tak mi to napiše že se hra na hdd nevejde i když tam má byt víc jak 14GB volných. Nevíte někdo co s tím :D thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 DSmaster : To bude asi za xicht kamaráde :D Je to tím,že na tom hdd je celkově k dispozici jenom 13,8GB. Nevím proč se tomu říká 20GB hdd, když tam je jenom těch necelých 14GB. Asi si to rezervuje systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 aha přesně to sem chtěl vědět takove male 14lete děti by mněli hned dostavat ban jak se projevi a když nic nevíš tak radší ani neodpovidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 aha přesně to sem chtěl vědět takove male 14lete děti by mněli hned dostavat ban jak se projevi a když nic nevíš tak radší ani neodpovidej prý 14 :D A však tam máš normální odpověd, kromě toho vtipu, tak nebreč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 omg ja chci normalni odpoved ne se tady zase hadat z nějakym malym ditětem sve komplexy si mužeš řešit jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 omg ja chci normalni odpoved ne se tady zase hadat z nějakym malym ditětem sve komplexy si mužeš řešit jinde. Tady máš důkaz o pravosti mého postu: Zdroj: xbox.com Celková kapacita pevného disku Xboxu 360 je 20 GB. Z této kapacity je přibližně 7 GB vyhrazeno pro použití systémem. Přibližně 4 GB z této části jsou vyhrazeny pro mezipaměť herního titulu a další prvky hry, které vyžadují pevný disk (pokud hra pevný disk podporuje), a další 2 GB jsou vyhrazeny pro software zajišťující zpětnou kompatibilitu Xboxu 360. Uživatelům tedy zbývá téměř 14 GB volného místa, což je v ovládacím panelu zaokrouhledno dolů na 13 GB. Na tento diskové místo lze ukládat soubory her, stažený obsah, hudbu a jiná média. Takže příště než budeš psát nějaké blbosti, tak já nevím podívej se někde o tom o čem píšeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 To jsi nemohl toto postnout hned a ne si zde vylevat sve dětinske komplexy a navic spravnost tveho postu jsem nikdy nekritizoval pouze tve blbe kecy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trastik Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 ahoj, zajímalo by mě jak dostat do xboxu bez xbox live, tudíž z počítače "DLC", nikdy jsem to nedělal a nemůžu najít kloudnej návod, stačí nějak přes usb? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trastik Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 ví někdo????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Flasher nabízí RGH pomocí matrix glitcher , není to nějaký levnější shit než TX CoolRunner? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 Už se to tu jednou řešilo, ptal jsem se na to já a bylo mi řečeno, že může být při bootu pomalejší než coolrunner, ale spíš u SLIM než u FAT. Jinak funkcí bude stejný, protože má stejný čip. Ovšem jestli se do něj nahrává to samé jako do collrunneru to nevím, ale nejspíš ne, jinak by nemohl být pomalejší. Nějaké technické rozdíly tam jsou a ten od TX bude určitě propracovanější a spolehlivější řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack009 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Jak je to s updatem dae.bin ? Mohu s XGD3 hrama palenyma na Lite-On vypalovacce na Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Jakmile se připojíš na live, hry které mají ochranu AP25 přestanou fungovat (XGD3 je jich většina). Je jedno na čem jsou vypálené. Pokud přesto chceš hrát na live, musíš pak hry spouštět pomocí title update, návod jak, na fóru je, ale na některé hry updaty buď vůbev nejsou, nebo nemusí fungovat kvůli jinému Media ID (update není pro stejný rip hry, který máš). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack009 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 A to se mi vždy změní to dae.bin? já myslel že to přišlo ve vlně a né každemu se to změnilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Kdokoliv se kdykoliv od noci 16.11.2011 připojil na live, tomu se dae.bin změnil a změní se komukoliv, kdo se v budoucnu připojí a předtím připojený nebyl. Nebyla to žádná vlna http://www.flashxbox.sk/warning-dae-bin-being-silently-updated-through-live-this-disc-is-not-supported-xgd3-ap-dae-bin/#clanok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepe55 Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Ahoj, mám Xbox (Jasper), dashboard 2.0.7363.0, mechanika Lite on, můžu libovolně updatovat dashboard s tím, že mi pak půjde flash, kdybych o něm v budoucnu přemýšlel? Děkuju a omlouvám se za blbost, zkoušel jsem něco podobného hledat, teprve s tím začínám, tak snad pomůžete =). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 Posílám ti PM - čti ihned . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 uunek Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 V zadnem pripade nedelej update a prvne si zjisti JTAG podle MFD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ZOL3ND3R Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Prosím vás chtěl bych se zeptat jaký stránky jsou na stahování xbox 360 nejlepší??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 Prosím vás chtěl bych se zeptat jaký stránky jsou na stahování xbox 360 nejlepší??? http://www.console-power.com http://www.warforum.cz http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=12&t=19222 http://www.xbox360iso.com/forumdisplay.php?f=24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maja75 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Tonoucí se stébla chytá: Měl jsem v xboxu stažený online pass kod ke hře, poté jsem si zformátoval HDD v xboxu. Přišel jsem o online pass code definitivně, nebo je ještě možnost záchrany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Tonoucí se stébla chytá: Měl jsem v xboxu stažený online pass kod ke hře, poté jsem si zformátoval HDD v xboxu. Přišel jsem o online pass code definitivně, nebo je ještě možnost záchrany. Nie je ten pass viazany na profil? Malo by sa to dat znova, ci nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.