xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Cau chci si dát do FIFI vlastnáí hudbu, hudbu jsem převedl z mp3 do wma, vypáli jako CD audio ale RIP mi v xku dát nejde, mam xbox slim...? Máš HDD nebo tu 4GB verzi?....A proč to dělat tak složitě? Stačí si dát tu hudbu na flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Mám 4Gb verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dacik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Mám 4Gb verzi. Na tu vnitřní pamět ripovat nejde. Potřebuješ hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mbwun Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Prosím jak je to s češtinou? Nevíte někdo něco bližšího o tom,jestli se dá čeština zvolit,ať to děcka mají v našem rodném jazyce a ne např: v polském? Mají hry Kinect Adventures! a kinect Joy Ride. Dá se to nastavit do češtiny? Někde jsem tady četl,že xbox češtinu nepodporuje,tak nevím proč jsem ji nastavoval při prvním spuštění konzoly...:? Děkuji vám za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Nastavoval jsi to proto , aby hra která byla vydaná s češtinou se v češtině spustila . Pokud není vydaná v cz tak dodatečně češtinu nespustíš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mbwun Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Nastavoval jsi to proto , aby hra která byla vydaná s češtinou se v češtině spustila . Pokud není vydaná v cz tak dodatečně češtinu nespustíš . Aha... Takže tak.. No to není moc dobré... Snad to nějak vyřeší časem... Děkuji. Ještě bych měl jeden dotaz. V balení jsme dostali hru Kung Fu Panda-navíc,ale je to pouze kartička s možností stáhnutí plné hry. Rozumím tomu dobře,že musím konzoli připojit na internet a hru stáhnout do konzole na HardDisc??? To znamená,že si musím vytvořit účet na XBox Live???A nebo to jde i bez vytvoření účtu a jen to nějak stáhnout??? Můžete mi někdo říct,jak na to? Moc díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Hru je možné stáhnout pouze po připojení na Xbox Live, je tedy nutné vytvořit účet a připojit se. Ke stažení je potřeba mít HDD. Jiná možnost neexistuje. Kod se zadává při stisknutí Xbox tlačítka na ovladači a v menu položka "redeem code" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nováček Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ahoj všichni, jsem úplným nováčkem a potřeboval bych trošku pomoct, mám nový X box kinect, vše jsem zprovoznil, přihlásil live i s Golg member, ale netuším, jak se dostat k online hrám? Může mi někdo poradit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Nevím, co myslíš tím "online hrám," hru si prostě musíš koupit a pokud jsi při jejím hraní přihlášen zároveň na Live a máš Gold účet, můžeš s ní hrát i multiplayer. Případně si lzxe někteér hry stáhnout z Live za MSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nováček Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Dík za odpověď, to jsem byl trošlu mimo :-). Ok mám hru, gold a jsem live a když dám multiplayer, píše, že mám pozvat ke hře přátele, jak se k nim dostanu, když nikoho neznám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 ahoj nvite kde zde najit kompletni seznam her a ochranou a.p 25?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 ahoj nvite kde zde najit kompletni seznam her a ochranou a.p 25?dik Odkaz přímo z abgx360: https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AmtrXBZ5bMbGdEZYN1JScjFnMGNncF9JSWs3VmhBNXc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Dík za odpověď, to jsem byl trošlu mimo :-). Ok mám hru, gold a jsem live a když dám multiplayer, píše, že mám pozvat ke hře přátele, jak se k nim dostanu, když nikoho neznám? Musíš dát multiplayer přímo ve hře, nevím sice, o jakou hru se jedná, ale většina her umožňuje vyhledat přímo automaticky volné hráče připojené na jejich servery (typické pro PC, např. střílečky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medved.001 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 jj dik presne toto jsem hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teenyss Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Chci hrát hru na Kinect Sports 2...mám flash 2.0, zatím jsem nehrál žádnou Kinect hru, jakmile tam vložím DVD, chce to po mě aktualizaci...můžu to bezpečně provést? Nebo mi to zruší flash? Děkuji mockrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tovit Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Chci se zeptat nebo spíš jdu prosit o radu. Při fleshování z LT+1.1 na orig FW u Lite-on 74850C se mi povedlo ve spěchu a momentálním stresu zmáčnkout to tlačítko 0x00 . Nějaké rady jak tu mechaniku rozchodit? Zkoušel jsem teď pár pokusů přes dosflash i jungleflasher a bez úspěchu. Samozřejmě key atd. uložený mám. //EDIT Tak jsem to nakonec vyřešil sám, stačilo zapojit na jiný port , a na třetí pokus nahrání flashe to vyšlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peta_M Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Zdravím.. mám asi hloupý dotaz, ale jsem úplný nováček. Může se xbox 360 automaticky připojit na nezaheslovanou síť, která je v dosahu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Zdravím.. mám asi hloupý dotaz, ale jsem úplný nováček. Může se xbox 360 automaticky připojit na nezaheslovanou síť, která je v dosahu? Díky Xbox se na wifi připojí pouze na síť, kterou zvolíš z dostupných a poté se na ni zkouší automaticky připojit, pokud je v dosahu, tj. pokud si tu síť najdeš a ručně ji zvolíš a připojíš se k ní, pak již se bude připojivat automaticky, ale rozhodně se nestane, že by se xbox jen tak sám od sebe připojil do nové sítě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peta_M Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Xbox se na wifi připojí pouze na síť, kterou zvolíš z dostupných a poté se na ni zkouší automaticky připojit, pokud je v dosahu, tj. pokud si tu síť najdeš a ručně ji zvolíš a připojíš se k ní, pak již se bude připojivat automaticky, ale rozhodně se nestane, že by se xbox jen tak sám od sebe připojil do nové sítě... Díky moc za rychlou odpověď. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peterhabaj Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 pozdravujem...... chcel by som sa spytat, chcem sa doma hrat s boxom a teda chcem si ho flashnut, ale teda ja to chcem dokazat.... bude mi stacit ked si objednam na modtraders ten bundle #1 za Ł64,95? ako nechcem sa nikomu motat do kseftu, nejde mi o peniaze, len teda chcem to kusit sam...... (a nie som lakomy a som blb...... :) ) (xbox360s, 250gb, liteon dg-16d4s, fw: 0404, db 13599) vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Ahoj, jaky xbox? Klidně to zkus, ale ber na vědomí nemalé riziko, za které už tady nejeden domácí kutil zaplatil, viz poslední příspěvek v mém topicu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peterhabaj Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Ahoj, jaky xbox? Klidně to zkus, ale ber na vědomí nemalé riziko, za které už tady nejeden domácí kutil zaplatil, viz poslední příspěvek v mém topicu :) xbox360slim?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 U slimu potřebuješ provést nejprve hw unlock čipu pro zapisování do něj. (WINBOND, MXIC) je to tu psáno několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peterhabaj Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 U slimu potřebuješ provést nejprve hw unlock čipu prov zapisování do něj. (WINBOND, MXIC) je to tu psáno několikrát. ano cital som jungleflasher tutorial, cca napojil dvd rom-ku, odomknut, "vyvrtat" a potom zapisat, napisane velmi velmi nahrubo :) a teda z toho modtrader-u bundle #1 alebo #2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 potřebuješ x360 usb pro a potom jen vyřešit napájení mechaniky, což se dá několika způsoby, tak si vyber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.