Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
L@M@ OtázKy:

Jak smažu profil?Teď nemyslím ten z xLive...

Jde xbox připojit k notebooku a hrát cez ntb? :D

1. v nastavení-memory-profiles

2. ne , nejde

diky,no ale cetl jsem,ze hry jdou na harddisk nainstalovat,nevim ale jak.Jo a co ten kabel,dikes
jo jdou nainstalovat , ale dvd stejně potřebuješ... spojit to můžeš myslím normálně ethernetovým kabelem který je u premium/elite . nejsem si ale jistý jestli k tomu není potřeba i router...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Tos to jsem potreboval vedet,dik moc.Az zase neco budu mit ozvu se.Predem dik za rady,jsem v tom jeste lama

vlastne jeste neco,jak si updatuju dashboard a je v nem cestina?Staci kdyz jen xko pripojim k netu a ono si to samo stahne?Nebo to ma nekde nastavit?Mam ten update stahnuty v compu,tak nevim.Diky

Odkaz ke komentáři

• 0

Zajímalo by mě jak je to s IP adresou aby mi fungovalo xbox live.....Někdo říká tohle ,druhý zas tamto :D

Takže pokud nemám veřejnou IP tak se na xbox live nedostanu?

tohle už je fakt ze zoufalství ,poslední otázka ,pak měním providera a pak snad už konečně... :)

Odkaz ke komentáři

• 0
edit: problem s dashboardem vyresen,diky.

No,ale co s tou cestinou,jde nekde sehnat?

ne , čeština tam dát nejde...

BTW: Live není v ČR ani oficialně podporován

Zajímalo by mě jak je to s IP adresou aby mi fungovalo xbox live.....Někdo říká tohle ,druhý zas tamto :D

Takže pokud nemám veřejnou IP tak se na xbox live nedostanu?

tohle už je fakt ze zoufalství ,poslední otázka ,pak měním providera a pak snad už konečně... :)

dostaneš , já ji taky mám
Odkaz ke komentáři

• 0

xD hele potřebuju help se zyxelem (router O2 , version P660HW-T3 v2 ) mám nastavené UPnP , port 3074 a 88 ... a furt to blbne ... Volal jsem "profesionálum" na O2, že bych jako potřeboval tu veřejnou ipinu ... no tak mi řek ,že to prej to už mám ,ale musim si to nastavit (fakt nwm xD jak ).

Ještě jste tady psali o nějakym sw , co zjistí jak je na tom ta hra ... zjistí region , stealth atd .... prosim vás napiste mi jméno toho programu .

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdarec,nevite jak mam vycistit mechaniku xka aniz bych ho musel rozebrat a jeste bych hodne nalehave potreboval vedet jak vycistit CD pro xko co nejlepe.COD4 co sem si koupil je dost doskrkane a nechce ma to dalej v hre pustit zamrzne,xbox ide ale hra ne co stym,diki za radi:)

Odkaz ke komentáři

• 0
no tak bud si nech to cod vycistit nebo si kup novy...

no jo ale ty na Slovensku nezije vsecko tu maji drahi,to je uz 2CD co sem si koupil bez origo obalu a je cele doskrkane,a kde mam dat vycistit xko nevis,jsem lama tak mej slitovani:cry:,tak kde to vazne?

Odkaz ke komentáři

• 0
Mám normal profil v xku ,nedávno jsem se poprvé připojil na xbox live ,bohužel když jsem da join xbox live ,tak sem byl nucen vytvořit nový profil :( takže všechny gamescore atd jsou fuč,nejde s tím něco udělat?předem dík za radu

gamescore bohuzel nejde presunout

Odkaz ke komentáři

• 0

mám pár otázek ... dost přemýšlím že si koupím xboxy ale nevím jestli už použity nebo novy... prej když koupim novy xbox 360 arcade+ tak že už na to jdou automaticky páleny hry ... tak bych se chtěl zeptat jak na to ty hry dám? stáhnu nějakou hru vypálím ji na obyč dvd dám do xbox a pařím ? a nebo to můžu zkopčit jen na hard disk a hrát z hard disku ? poraďte nic moc o tom nevím a nechtěl bych si koupit xboxy pak nevědět jak na to hodit staženou hru tak mi o tom někdo něco malyho napíšte co je na tom pravdy a jak se to udělá diky moc :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu