Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
gamescore bohuzel nejde presunout

Jaktoze nejde ?? Ja sem mel svuj offline profil a nedavno sem se poprve pripojil a dal sem u myho profilu join xbox live. Zadal sem tam sice novej gamertag ale score i savy mi zustali a mam to akorat prejmenovany...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
stáhneš , vypálíš na dvouvrstvý dvd (samozřejmě na tu musíš mít vypalovačku) dáš do xka a hraješ

popř. po vypálení to můžeš nahrát na hdd , dvd budeš ale stejně potřebovat

a je pravda že když koupím ten arcade+ tak hned můžu takhle páleny hry hrát ? a jak poznám že mi to vypaluje dvouvrstvy asi to musím vyzkoušet že :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

• 0

no ale nahoře si můžu vybrat G:\PSN bla bla, a nebo E:\HL-DT-ST bla bla, a u téhle mám označeny že můžu vypalovat i číst ale u te G:\PSN mám že můžu jen čist .. a nevyznám se v tom co je co tak bych ještě prosil poslední radu jestli mi to teda půjde pak už nebudu otravovat a objednám si xbox a budu pařit :D (pokud teda budu moct vypalovat jinak ne :(

Odkaz ke komentáři

• 0
no ale nahoře si můžu vybrat G:\PSN bla bla, a nebo E:\HL-DT-ST bla bla, a u téhle mám označeny že můžu vypalovat i číst ale u te G:\PSN mám že můžu jen čist .. a nevyznám se v tom co je co tak bych ještě prosil poslední radu jestli mi to teda půjde pak už nebudu otravovat a objednám si xbox a budu pařit :D (pokud teda budu moct vypalovat jinak ne :(

tak to da rozum kdyz ta HL-DT-ST ti piše ze čte i vypaluje takze ta HL-DT-ST

je vypalovačka

Odkaz ke komentáři

• 0

no jo ale zarazilo mě to E:\ .... tak sem nevěděl :) a možná by byla ještě jedna otázka ale fakt už poslední :D (doufám :D) když budu mít ten arcade+ a hrát páleny po netu tak nedostanu ban ? a nebo když budu po netu hrát jen s origo tak bych neměl mít ban ne ? to by byla blbost asi kdyby jo :)

Odkaz ke komentáři

• 0

mam jeden velky probel,s kamosom som si chcel pokecat ked ma pozval na chat tak to nefungovalo aj ked som mal headshet zapojeni v gamepade,potom ma pozval na party ale nechcelo ma to pripojit pisalo mi ze ma problemi z pripojenim.Je mozne ze je to tym ze mam ucet v amerike lebo s americanmi som hral na party takze tym to asi nebude.Este k tomu chatu ked som klikol nanho tak uplne hore som mal join chat a neslo to,viete v com je kur*va problem:evil::censored:

Odkaz ke komentáři

• 0

Chci se zeptat, protoze v tom porad nemam jasno

Mam Xko s flash, Vyndam vypalenou hru z mechaniky a pripojim se na xbox LIVE, kde stahnu nejake demo - Hrozi mi za to ban?

Dale koupim si original hru , ze bych chtel hrat online - ovsem mam flash mechaniku - muzu hrat online aniz by mi hrozil ban?

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Tohle nikdo nevi :D

Kazdy ti rekne neco jineho , ale to co popisujes tak si myslim ze hrozba banu je miziva.

Jinak ban ti hrozi i za to ze jsi pripojeny jako CZ uzivatel a pritom u nas live neni podporovan .

Takze si nikdy nemuzes byt jisty :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, je možný, že už to tu bylo, ale já to tohužel nenašel. Mám interntet o O2, wifi router zyxel P660HW-T3 v2, kabelem ho mám propojený s xboxem a live mi normálně funguje. bohužel se mi nedaří propojit xbox s noťasem (vista home premium), který mám připojený přes wifi. Už jsem toho prolezl poměrně dost, a zatím jsem nenalezl odpověď. Síťování zase tak extra nehovím, tak bych byl rád, kdyby mě někdo polopaticky navedl jak to rozběhat. Samozřejmě sdílení ve VMP11 mám nastavené, firewall (eset smart security) vypnutý stejně při testu spojení s pc to žádný počítač nenajde, stejně tak se mi nedaří přidat extender ve Windows media center.

Předem díky za odpověď Dave

Odkaz ke komentáři

• 0
Ahoj, je možný, že už to tu bylo, ale já to tohužel nenašel. Mám interntet o O2, wifi router zyxel P660HW-T3 v2, kabelem ho mám propojený s xboxem a live mi normálně funguje. bohužel se mi nedaří propojit xbox s noťasem (vista home premium), který mám připojený přes wifi. Už jsem toho prolezl poměrně dost, a zatím jsem nenalezl odpověď. Síťování zase tak extra nehovím, tak bych byl rád, kdyby mě někdo polopaticky navedl jak to rozběhat. Samozřejmě sdílení ve VMP11 mám nastavené, firewall (eset smart security) vypnutý stejně při testu spojení s pc to žádný počítač nenajde, stejně tak se mi nedaří přidat extender ve Windows media center.

Předem díky za odpověď Dave

:cry: Koukám, že mi asi nikdo neporadí co?

Odkaz ke komentáři

• 0

pisal som sem uz davno a nikto mi neodpovedel tak tu pridavam dalsie info k mojmu problemu:Your NAT type is Moderate.People on networks with this NAT type may not be able to join certain games or hear other people while playing online.For the best online experience,you need an open NAT configuration.

If your router supports UPnP,on your PC,go to your router configuration web page and enable UPnP.Co stim hledam sem tu stranku co sem tam mal napisanu ale nenasiel ju,problem je v tom ze ja hrat online mozem ale ked si chcem s niekym pokedat alebo zahrat v party tak to nejde,neviete co stim uz mi to lezie riadne na nervy.Co mam hodit ozem internet alebo xbox xbox ozem nehodim nato nemam odvahu ale ten internet asi hej,pls POMOC ja uz potrebujem serioznu pomoc:cry::cry:,este sa v tom nevyznam

Odkaz ke komentáři

• 0
mozna to uz nekde je(proto pisi v tomto topiku)existuje chip na liteon mechaniku a jestli ano tak na kolik pride i s montazi .diky

myslim ze tady nekde je i tutorial ,a cena je hodně vysoka a prideš o zaruku

http://console-forum.net/showthread.php?t=48441

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu