xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2012 matyas: 1) Záleží na tom. Pokud máš rád multiplayer, pak flash. Pokud se bez něj obejdeš, tak RGH/JTAG. 2) DLC obecně na flashi nejsou, maximálně jsou koupit z Marketplace. Výjimku tvoří odemčené DLC, to jsou v drtivé většině ty, které někdy vyšly na disku (Forza, Fallout, atp). Bethesda obvykle vydává "Game of the Year" svých her, takže když si počáš, časem se snad objeví. Pokud čekat nechceš, tak jedině výše zmiňovaný JTAG/RGH, nebo nákup oficiálně. werewolf: s pouhým flashem drtivou většinu nelegálních DLC nespustíš. Jak už zde padlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matyas4416 Odesláno Srpen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2012 U jtagu je taky multiplayer a k tomu free ne? Kdyz budu mit jtag muzu ho zase odstranit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TheDaveee Odesláno Srpen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2012 Ahoj,mám pár otázek. 1) Za 1. v My Games nemám normální obal,ale jenom obrázek Girouxe. Za 2. když si chci zahrát Play Now tak tam nemám New Jersey a Los Angeles ale San Jose a Los Angeles a k tomu tam San Jose nemá ani dresy.No a když to chci zapnout,tak se mi to načítá,pak slyším tak 2 sec. komentátora a hra zamrzne a nejde nic dělat.Přitom když dám Ultimate Team tak mi to v pohodě jde,ale to mě nebaví. A za 3. když dám Free Skate tak to jde,ale v bráně je Niemi a ten je celý tmavě modrý. Co s tím? 2) A ještě sem se chtěl zeptat v My Games jaktože u dem nemám ten velký obrázek jakoby obal ale mám tam jenom malou ikonku,děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Srpen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2012 Obal máš jenom když seš připojenej na LIVE nebo máš úpravu RGH, mám pocit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S_Adam Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Lze použít externí harrdisk na instalování her a savů? Taky kolik zabere jedna hra průměrně místa a save? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Lze použít externí harrdisk na instalování her a savů?Taky kolik zabere jedna hra průměrně místa a save? Dík Nepíšeš jestli máš RGH . Instalovat hry a ukládat savy bez RGH na exteráku lze jen pokud zformátuješ na FATX - ale je to omezené jen na 16 GB . Hry mají plnou velikost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S_Adam Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Kupuju si originálky a mám 4GB z toho kinect bundlu . Lze to rozšířit?A kolik zabírají ty savy? Ani ty savy nejdou na flashku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Kupuju si originálky a mám 4GB z toho kinect bundlu . Lze to rozšířit?A kolik zabírají ty savy? Ani ty savy nejdou na flashku? Na savy stačilo i 520 MB vnitřní paměti na Jasperu . Takže o to se bát nemusíš . Na instalaci her můžeš použít flešku i exterák - ale jak jsem už napsal,tak MS ti dovolí naformátovat na FATX jen 16 GB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S_Adam Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Snad poslední věc , zapnu hdmi do xboxu ale nefunguje, nevíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Snad poslední věc , zapnu hdmi do xboxu ale nefunguje, nevíte co stím? Psal jsi že máš slimko , tak tam by problém být neměl . Nejde ti to buď kvůli kabelu a nebo TV . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kony111468626620 Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Snad poslední věc , zapnu hdmi do xboxu ale nefunguje, nevíte co stím? přepni TV na HDMI výstup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S_Adam Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 To jsem zkoušel ,ale ono ani nenaskočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 c.u.f Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Myslím, že toto je topic pro mě. Mám RGH, ale ne flashnutou mechaniku...otázka je jestli nějak dostanu vypálené hry na ext. HDD abych je mohl hrát s RGH xboxem? Nikde jsem odpověď nenašel a nebo jsem ji asi nepochopil. Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Odpověď hledej v sekci RGH, je tam popsané jak hry nahrávat na HDD, musíš jen chvilku hledat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 c.u.f Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Ja možná resp. určitě hledám špatně a nebo nevím, která bije. Vím jak hrát staženou hru. Ale ne již vypálenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAdsamP Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Zálohuj jí do PC asi přes Xbox backup creator. Nevim jestli budeš mít ISO nebo něco jinýho ale pro RGH si najdeš určo nákej convert program ;) Myslíš to takhle viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pcermis Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Dá se někde na neti zjistit jaká je aktuální verze dashbordu? Ať vím zda jí mám aktuální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Aktuální je 15574 . [TABLE=width: 269] [TR] [TD=class: xl144, width: 269]http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pcermis Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Díky takže už buď počkat na podzim nebo se přihlásit pro veřejnou betu nové verze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mateto Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Zdravím, mám problém s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HepmiCZ Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Půjde mi nejnovější flash na verzi Dashboardu 2.0.15574.0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Půjde mi nejnovější flash na verzi Dashboardu 2.0.15574.0 ? Co to je za otázku ? Asi si pleteš flash s RGH ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekkb Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Zdravím, mám problém se hrou Gears of War 3. Konzoli mám Jasper s nejnovějším flashem LT+ 3.0. Stáhl jsem tuto hru z torrentů, prohnal jí přes backup creator a dal vypálit přes imgburn s nastavením optimal na dvouvrstvé verbatim. Hra mi najede normálně do menu, jednou se mi podařilo dostat i do hry, ale víc pak se to sekne. Zkusil jsem to vypálit ještě jednou a stejný problém. Čím to je? Vždyť ta hra má jít i na LT 2.0 a já mám ještě lepší a nic? Díky za plnohodnotné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Musíš hru zkontrolovat v ABGX, které doplní topo data, bez nich hra na LT+ v3.0 jít nemůže. Vypalovat musíš na mechanice Lite-On ihas 124b s aplikovaným FW BurneMax, jedině tak vypálíš hru korektně. Je to tu psané asi 1000 krát, příště zkus nejdřív hledat, než něco napíšeš. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekkb Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Topo data mi doplnil i backup creator, ale tohle je vlastně xgd2, tak ta nemusí být vypálována Liteonem, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.