xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 otakus Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 takze na 0225 potrebuju vymenit desku v mechanice za novou..... uz jsem na to prisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Komu neni rady tomu neni pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 takze na 0225 potrebuju vymenit desku v mechanice za novou..... uz jsem na to prisel Špatně. Poslechni zkušenější a nepouštěj se do toho, máš-li rád svůj xbox, ovšem harakiri kaskadérům se meze nekladou. Co se týká těch odkazů, koukáš na 3 a půl roků staré návody, které už jsou dáávno pasé, to byla dávná historie ...zkus se nejdříve zamyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jaden_cz Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Jelikož mi nikdo neodpověděl a můj dotaz zapadl, dovoluji si ho napsat znovu. Plánuji si pořídit v bazaru XBOX 360. Moje dotazy jsou ve smyslu na co si mám dát pozor před koupí. 1.) Jsou nějaké skryté vady, které jdou odhalit při pohledu? 2.) Jsou některé vady odhalitelné po zapnutí? Jde mi o to, že když budu chtít určitě ho v bazaru budu moci vyzkoušet, tak pokud naběhne - je vše ok? 3.) Asi nepoznám jak moc je opotřebovaný (hraný), že ne? Z toho co jsem pochopil buď XBOX jde spustit nebo ne, ale nevím jestli je to pravda. 4.) Po jaké edici mám jít? (Slim pravděpodobně v bazaru nebude a když jo tak za vyšší částku než do toho budu chtít investovat. ) Chtěl bych tu která je nejméně poruchová, určitě ne ty nejstarší kusy. Takže mám si počkat až se objeví Jasper a koupit jenom tuto edici nebo jinou? Jde mi logicky o co nejnižší poruchovost. 5.) Pokud bych eventuálně chtěl provést flash, lze to provést s jakoukoliv mechanikou , tj. stačí mít pouze FAT edici a půjde to? + 6.) Vyplatí se eventuelně připlatit si za Slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Premet Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Ahoj, mám dotaz kdyz si udelam na xbox arcade neoriginalni hdd, upravim ho pomocí http://www.xboxhacker.org/index.php?topic=11813.0 pojede na xboxu arcade bez RGH/Jtag? Pujdou tam instalovat hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Krystal Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 jžs proč si kupujete konzole když je stejně cracknete a máte stím jen potíže to si rovnou za ty prachy vylepšete pc a přestaňte stím otravovat ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Naopak, konzole s RGH je mnohem jedodušší, než PC, prostě zkopíruješ hru a hraješ, žádná instalace atd. Někomu to prostě vyhovuje, v tom se konzolím PC nikdy nebude rovnat, ale o tom to není, sry za off topic a nerozvádějme to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 per Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 mám problém xko mi píše chybu 3151-351F-B900-0F00-C000-0013 stalo se mi to při aktualizaci z fifi 2012 problém je že mi nereaguje na ovladač prostě při zapnutí je tam jenom tahle obrazovka skoušel sem ho už několikati verzemi abgrejdnout ale pořád nic prosím o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malakaiCZ Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Zdravím, předem se omlouvám za blbou otázku. Dneska jem si nechal udělat RGH čip, kluci byli šikovní a udělali mi to tak, že mi při startu hned naběhne Freestyle db, já teď chci přetáhnout hry z notebooku na konzoli, ale potřebuju se proto vrátit do původního MS DB. Nevíte jak to přepnu? Kluci mi to vysvětlili, ale asi (evidentně) jsem to nepochopil, protože mi to nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipomil Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 treba pres zmackni na ovladaci hlavni cudl a pak dej home potvrd a drz rb dokud nenabehne nebo pres setings a proc potrebujes na kopceni nxe kvuli zmene ip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malakaiCZ Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 jo, kvůli změně IP. Jinak jsem to našel, je to v důležitých tématech v RGH sekci, omlouvám se a moc děkuju. Tahle sekce se opravdu jmenuje trefně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 mám problém xko mi píše chybu 3151-351F-B900-0F00-C000-0013 stalo se mi to při aktualizaci z fifi 2012 problém je že mi nereaguje na ovladač prostě při zapnutí je tam jenom tahle obrazovka skoušel sem ho už několikati verzemi abgrejdnout ale pořád nic prosím o pomoc Musíš dokončit update z flashdisku na verzi DB 2.0.13599.0, ta se ti totiž z fify 12 snažila udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Už dlouho se o tematiku pálení her na xbox nezajímám (takže nejsem v obraze), ale kamarád mě teď požádal, abych mu vypálil RE6. Bohužel má tedy ještě starší FW 2.0, tak nevím, jestli je to vůbec ještě na tomto FW možné hrát. Na LIVE nechodí. Jde tedy tuhle hru (iso soubor) nějakým způsobem upravit pro tento FW? Za odpověď bych byl moc vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Jde to, je tu i návod, ale zásadní věc pro vypalování nových XGD3 her je mít mechaniku Lite-On s FW BurnerMax, kterým lze vypálit DVD celé. Pokud ho vypálíš na obyčejné vypalovačce, někde u konce to hodí chybu. Hra pak může, ale taky nemusí jít, nebo půjde jen do určité části a pak vyhodí hlášku o nepodporovaném disku. Prostě bez BurnerMax je to dá se říct k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Díky za odpověď. Takto upravenou mechaniku mám, jen nevím, kde najít ten návod, v seznamu tutoriálů nic takového není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 V seznamu tutoriálu něco takového je, hele ;) http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 V tom případě se omlouvám, asi jsem se díval do špatnýho seznamu a to sem: http://console-forum.net/tema/44710-seznam-tutorialu-xbox360 ...moc díky! Jdu se tím tedy nějak prokousat a snad to zvládnu :-) Taky chci poděkovat moderátorovi, který mi zamkl téma na tuto otázku v sekci Otázky a odpovědi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 per Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Haló prosím sem v koncích do xka sem dal fifu 12 a kouslo se mi to píše to chybu 3151-351F-B900-0F00-COOO-0013 nejdou mi ovladače prostě nic pořád tam nabíhá jen tahle chyba už sem skoušel s flešky různy update a kurňa furt nic plísss. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Odkud jsi? Kdyžtak PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 per Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Olomouc ............................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 Haló prosím sem v koncích do xka sem dal fifu 12 a kouslo se mi to píše to chybu 3151-351F-B900-0F00-COOO-0013 nejdou mi ovladače prostě nic pořád tam nabíhá jen tahle chyba už sem skoušel s flešky různy update a kurňa furt nic plísss. Musíš dokončit update z flashdisku na verzi DB 2.0.13599.0, ta se ti totiž z fify 12 snažila udělat. Už jsem ti to tady jednou psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joys_333 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Zdrar, Potřeboval bych poradit (jak taky jinak) Rád bych koupil Xboxe který má flash LT 3.0 jde mě o to jestli lze hrát z touto upravou zálohy her stažené z netu které jsou uložené na externím HDD nebo zda je potřeba jiná uprava. Díky za info. Určitě se to tu řešilo ale není čas a prodejce nepočká :-) a tvrdí že to jde tak nevím abych nenaletěl. Joys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 U xboxu , který má jen flash hry z HDD nejdou hrát . Na to musí mít xbox úpravu JTAG/RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 joys_333 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Díky za informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 U xboxu , který má jen flash hry z HDD nejdou hrát . Na to musí mít xbox úpravu JTAG/RGH .toro mohl by te špatne chapat u xboxu ktery ma flash, hry z hdd samozrejme hrat jdou jen vzdy musi bejt uvnitr vlozeno dvd ale pokud chces hrat hry bez paleni tak pak je to tak jak rika toro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.