xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kartoon Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 nechci zakladat novej topic tak se ptam tady nevite nekdo kde se da poridit prevodnik na flash liteonky ?? kdyztak jestli ma nekdo v okoli olomouce jestli by mi ho nebyl schopnej pucit ?? diky moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lookycz Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Nějakým způsobem se mi podařilo zaheslovat vstup na profil a teď při každém přihlášení vkládám čtyřmístnou kombinaci tlačítek ovladače což je otrava, jak zruším tuhle volbu nevíte někdo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondatra Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Je pravda, ze nejde zkopirovat z CD soubor mp3 nebo DIVX na HDD XBOXu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 je to pravda..hudbu na něj ale můžeš uložit tak že ji vypálíš jako hudební disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 infernus Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 potřebuju help nikde nemůžu sehnat 1.5V nabíjecí baterie do ovladače porádí někdo prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 Nabijeci baterie maji vzdycky trochu min voltu , ale to nevadi :D Klidne kup nejaky Typu AA a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sany700 Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 caf chtel jsem se zeptat kdyz mam flashly xko a budu hrat multiplayer s originalkou neni zadny riziko ze dostanu ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phlanx Odesláno Březen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2009 caf chtel jsem se zeptat kdyz mam flashly xko a budu hrat multiplayer s originalkou neni zadny riziko ze dostanu ban? milionkrat zodpovezeno :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 caf chtel jsem se zeptat kdyz mam flashly xko a budu hrat multiplayer s originalkou neni zadny riziko ze dostanu ban?riziko je vždy... v tomhle případě , ale opravdu minimální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 asi moc hloupá otázka, ale co :-) na vypálení hry na Xbox 360 je potřeba nějaký nosič ( jaký ) a dá se to vypálit na normální vypalovačce ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Březen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2009 dvouvrstvý DVD+ , takže je na to potřeba taky dvouvrstvá vypalovačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mates85 Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 Ahoj. Měl bych dotaz. Když bych si chtěl koupit starší verzi Xbox 360 premium s 20 Gb diskem, jaká je pravděpodobnost ,že zde nebude mechanika LITE-ON ?? ,případně o jakou se jedna revizi u tohodle modelu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 přehrává Xko filmy v avi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Ano , ale az po updatu z live . Das prehravat film v avi a ono ti to update samo nabidne . Jinak co vsechno box prehraje mas v topiku pro zacatecniky v tutorialech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 asi hloupá otázka, ale nechci to pokazit hned od začátku, dnes jsem poprvé hrál z kopie a uložil jsem na HDD pozici ve hře, můžu s tím na live, nezabanuje se mi to, když tam mám ty pozice s kopie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Jasne ze muzes , ze savu snad nic nepoznaji :D Nejvetsi riziko banu hrozi pri hrani na live s hrou co jeste nevysla a nebo s upravenou hrou co je pro ixtreme fw 1.51 a bezi i na starsim ixtreme fw . Nikdo ti to presne nerekne , bany prichazi ve vlnach a da se rict ze nikdo nevi za co ho dostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 ještě jedna otázka, když to spojím přes notbuk nepoznají u softu ilegal, mám to přes router a je to jediná možnost připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 To nevim teda jak se chces napojovat pres notebook :D Jedina moznost je jeden konec UTP kablu dat do xka a druhy do routeru . Popripade koupit do xka wifi adapter , pak se muzes pripojit i bezdratove , pokud ma router i wifi :) Edit , ty si to chtel asi tak ze zapojis xko pres lan do notebooku a notebook ti bude prijimat signal z routeru ze ? :lol: To je ale omyl , notebook nema wifi AP (acces point) ale bezi infrastructure , to znamena ze signal prijima z routeru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 aha, tak to moc díky :-) kde se dá sehnat ten wifi adapter a jaký tip, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 třeba tady : http://www.itage.cz/p25042-xbox-360-wireless-network-adapter-wifi/ Jinak prodává se pouze jeden tip a to tento... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Takže pedpokládám že jediná levná varianta je udělat díru do zdi a přivést k Xku kabel od routru ? To neexistuje jiný tip od náhradního výrobce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Ne , jedine ten originalni wifi adapter... Mám otázku (nečekaně). Když mám iXtreme jenom 1,4 , tak mám velký riziko, že dostanu ban (chci jenom stahovat dema, dodatky, atd..... nechci hrat multiplayer) ?? díky za odpovědi Tady riziko moc velke asi neni , ale na to ti nikdo 100% odpoved neda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Zajímalo by mě čím to je že když hraju online třeba hry jako Call of duty 5,Resident 5 ,PGR 4 ,Maden NFL 09 ,jede mi vše uplně čistě krásně ........když si zapnu NHL 09 ,NBA 09 ,MK vs DC nebo Soul Calibur 4 tak se to nedá hrát uplně se to strašně trhá pohyby jsou zpožděné ,je chyba v mém připojení?A nebo to závisí na něčem jiném.Předem dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Asi mas namysly hrani online coz ? Tohle zalezi na dobe odezvy a taky rychlosti netu , zrovna soul calibur je docela rychlej a tam odezvu potrebujes suprovou . Odezvu si muzes zmerit tady : www.rychlost.cz , www.dsl.cz Idealni je tak kolem 20 ms a rychlost alespon 512 kbit/s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PKemba Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 To nevim teda jak se chces napojovat pres notebook :DJedina moznost je jeden konec UTP kablu dat do xka a druhy do routeru . Popripade koupit do xka wifi adapter , pak se muzes pripojit i bezdratove , pokud ma router i wifi :) Edit , ty si to chtel asi tak ze zapojis xko pres lan do notebooku a notebook ti bude prijimat signal z routeru ze ? :lol: To je ale omyl , notebook nema wifi AP (acces point) ale bezi infrastructure , to znamena ze signal prijima z routeru.... Já teda nevím a nechci tady šířit bludy, ale já to takhle mám a funguje to. Do notebooku přijímám signál přes AP a potom mám vedenej do xka normální UTP kabel a šlape to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.