Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Zdarec,mam problem z NAT vsim sem si to az vcera kdyz me jeden kamos pozval abych si s nim zahral kdyz sem se pripajel na party napsal mi chybu ohledne nejaky NAT pripojeni vubec nevim co tim myslel(sem v tom jeste lamka:cry:).Myslim ze podobnej problem se tu resil ale nikde sem si nevsim jestli dostal odpoved proto bych chtel pozadat ze pokud to nevite tak mi napiste ok abych zbitecne necekal a abych zbitecne nenadaval ok,jo a k problemu jeste s americanami mi de hrat na party neni to tim ze mam ucet v USA konkretne Washington D.C.:bash:,pokud budou odpovedi budu rad:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Cf. Chci se zeptat. Stáhl jsem i hru 50 Cent: Blood......ale když jsem to hodil do XDVDMulleter tak tam jsou všechny regiony zaškrtaný. Co jsem se ale dočetl tak aby mi to fungovalo tak musí bejt alespoň Europe nebo Region free nezašktnutý. Bude mi to teda fungovat i když to je všechno zaškrtaný nebo ne? Díky

Odkaz ke komentáři

• 0

Nevim teda jak velke update jsou, ale 10 MB neni moc. Zkus neco promazat, nebo zkus pak toto:

--==Console Reset Codes==--

Clear All Installed Game Updates and Console Cache

1. Go to the "system" blade
  2. Select "memory"
  3. Press Y on the HD symbol
  4. Press X,X, Left Bumper, Right Bumper, X,X
  5. A message will appear saying: "Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices?"
  6. Select Yes

Clear Any Failed system updates that cause the console to error.

1. With the console off, press and hold the sync up button (the small white one)
  2. While holding the sync button press the power button to turn on the console
  3. Continue to hold the sync button until the Console has booted up completely.
  4. During the boot process the console should clear any failed updates, allowing you to use it normally.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu