xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Pkemba , kdyz tak nad tim premyslim , vlastne by to slo asi :D Za predchozi reakci se tedy omlouvam . Ale musis si ve widlich vytvorit nejake pripojeni coz ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PKemba Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Jenom jsem nastavil v síťových připojeních sdílení internetu a bylo to. Takže mám dvě připojení, jedno bezdrátové a jedno k místní síti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 kde jsi nastavil sdílení internetu aby ti jelo to Xko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PKemba Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Ovládací panely-Síťová připojení-Bezdrátové připojení k síti-vlastnosti-upřesnit-sdílení internetu-ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mullmuzler Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 je to správně, sdílení souborů a tiskáren Microsoft, nic jiného tam nenabízí pro připojení Xka či sdílení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 ahoj,mam nob otazku: ma hra RE5 new ochranu wawe3 a tudiz si ji nezahraju po live? a pokud ne,tak da se teda hrat po live kdyz mam fw 1.5??THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 RE5 tuhle ochranu nemá...po Live hrát můžeš ale ne hry s touhle ochranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 RE5 tuhle ochranu nemá...po Live hrát můžeš ale ne hry s touhle ochranoutakze pokud chapu, RE5 tuhle ochranu nema,ale po live ji hrat teda s fw 1.5 muzu nebo nemuzu hrat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 takze pokud chapu, RE5 tuhle ochranu nema,ale po live ji hrat teda s fw 1.5 muzu nebo nemuzu hrat?? muzes:) hodne lidi to tu hraje na 1.5. napr.Dante ja radsi pockam na update protoze mam 1.4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 po live se nesmí hrát jen hry předělané z wawe3 na wawe2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Duben 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2009 po live se nesmí hrát jen hry předělané z wawe3 na wawe2!ok dneska to teda to RE5 pudu skusit po live(jeste sehnat gold vlastne:)) ale jinak THX vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wrout Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 kde prosim vas najdu v novym dashboardu autologin? uz me to zacina sr*t:censored: :censored: :censored: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 zmáčkni tlačítko xbox guide - settings - profile a tam je auto sign-in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FFfuck Odesláno Duben 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2009 Zdarec,mam problem z NAT vsim sem si to az vcera kdyz me jeden kamos pozval abych si s nim zahral kdyz sem se pripajel na party napsal mi chybu ohledne nejaky NAT pripojeni vubec nevim co tim myslel(sem v tom jeste lamka:cry:).Myslim ze podobnej problem se tu resil ale nikde sem si nevsim jestli dostal odpoved proto bych chtel pozadat ze pokud to nevite tak mi napiste ok abych zbitecne necekal a abych zbitecne nenadaval ok,jo a k problemu jeste s americanami mi de hrat na party neni to tim ze mam ucet v USA konkretne Washington D.C.:bash:,pokud budou odpovedi budu rad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ecko Odesláno Duben 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2009 čau chci se zeptat!!.. mam xko s hitachi GDR-3120L ta nejnovější!!... je tu někdo kdo by mi jí za slušný peníz flashnul?... a hlavně jestli by nevadilo, že mám v xku nahranej novej firmware!!... to asi nejspíš nevadí co??... díky za odpovědi....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Cf. Chci se zeptat. Stáhl jsem i hru 50 Cent: Blood......ale když jsem to hodil do XDVDMulleter tak tam jsou všechny regiony zaškrtaný. Co jsem se ale dočetl tak aby mi to fungovalo tak musí bejt alespoň Europe nebo Region free nezašktnutý. Bude mi to teda fungovat i když to je všechno zaškrtaný nebo ne? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Bude , kdyz to mas vsechno zaskrtly to znamena ze je to region free :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 A když u jinejch her je třeba volný všechno kromě Europe a něco dál a Region Free je volnej tak mi to taky pojede? Nějak se v tom ztrácím xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Duben 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Pokud nemas zaskrtly Europe tak ti to nepujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 Europe a ještě něco právě zaškrtlý je.....Takže pojede. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Najednou mi dneska zacal update trvat u kazdejch her asik 15 min normalne to trva 15 vterin nevite cim to je?....net pri hrach jede dobre takze rychlosti asik ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Duben 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2009 Mas misto na disku nebo na karte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Mas misto na disku nebo na karte? mam na karte pres 10 mb nikdy ale s velikosti problem nebyl problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Nevim teda jak velke update jsou, ale 10 MB neni moc. Zkus neco promazat, nebo zkus pak toto: --==Console Reset Codes==-- Clear All Installed Game Updates and Console Cache Go to the "system" blade Select "memory" Press Y on the HD symbol Press X,X, Left Bumper, Right Bumper, X,X A message will appear saying: "Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices?" Select Yes Clear Any Failed system updates that cause the console to error. With the console off, press and hold the sync up button (the small white one) While holding the sync button press the power button to turn on the console Continue to hold the sync button until the Console has booted up completely. During the boot process the console should clear any failed updates, allowing you to use it normally. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Zdravím. Stáhl jsem hru a po rozbalení tam mám 2 soubory. Jeden má koncovku normálně .dvd a ten druhej .000. Musím to nějak převádět do isa nebo to můžu normálně vypálit? Zkoušel jsem to na fóru hledat ale marně. Asi jsem špatně hledal nebo nvm. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.