Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Zdravím. Stáhl jsem hru a po rozbalení tam mám 2 soubory. Jeden má koncovku normálně .dvd a ten druhej .000. Musím to nějak převádět do isa nebo to můžu normálně vypálit? Zkoušel jsem to na fóru hledat ale marně. Asi jsem špatně hledal nebo nvm. Díky

stahoval si PGR 4 neb RCD nebo něco od P.A.C.O ? tam sem to taky měl , šlape v pohodě !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

sorry za takuto blbu otazku ale tak ma napadlo ak by som dostal RROD a dal to reklamovat tak by mi asi dali novy xbox vsak?.No a ak by mi ho dali tak z novym harddiskom a teraz by ma zaujimalo ako by som si tam nahodil svoj stary profil ktory mam momentalne teraz,zeby som si napisal svoj gamertag a uz by to bolo alebo by si to vypitalo heslo?:bash:

Odkaz ke komentáři

• 0

tu prvni vec ti asi neporadim dlouho sem ted flash scenu nesledoval takze nevim ale co si pamatuju tak to neslo ne ? vzit key z jiny mechaniky a dat do jinyho xboxu,ta druha vec,ja mam samsunga (delal to kanalizator) a myslim ze i dost lidi ma samsunga a nevidel bych v tom nejakej rozdil s tim BANem

Odkaz ke komentáři

• 0

zdravim mam problém se savema specialně u NHL09 hru uložím a vypnu na druhej den zapnu ze si zahraju a save co sem hrál včera tam neni :( tak sem si řekl moje chyba špatně sem to ukončil ale tedka si zas tak hraju pustim nhl a tam save tak z předminulyho týdne ale já sem mezitím odehrál půlku sezony:( jinak mam arcadu flashlou mam tam 256 kartu a 20Gb hadr vsechno ukladam na kartu. Neví někdo co s tím ?? nebo nějaky zkušenosti ?? napadlo mě že to budu asi dávat přímo na hadr ze to je stabilnější ale nevim diky za každou radu ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
zdravim mam problém se savema specialně u NHL09 hru uložím a vypnu na druhej den zapnu ze si zahraju a save co sem hrál včera tam neni :( tak sem si řekl moje chyba špatně sem to ukončil ale tedka si zas tak hraju pustim nhl a tam save tak z předminulyho týdne ale já sem mezitím odehrál půlku sezony:( jinak mam arcadu flashlou mam tam 256 kartu a 20Gb hadr vsechno ukladam na kartu. Neví někdo co s tím ?? nebo nějaky zkušenosti ?? napadlo mě že to budu asi dávat přímo na hadr ze to je stabilnější ale nevim diky za každou radu ;)

muze to byt tím že když spustíš hru tak tam maš vyběr jazyka ,takže treba kdyz si daš češtínu a odehrajes pulku sezony ,a pak treba si daš jazyk anglicky tak si musiš zase vytvorit novou kartičku hrače atd. takže možna to je tím jinak nevim čím by to mohlo byt

Odkaz ke komentáři

• 0

I ja prispecham se svym problemem. Nevim, zda se to tu uz nekde resilo, ale Wanted se mi pokazdy po prvni misi zasekne (i cely xbx), takze musim restartovat a ve hre se dal nedostanu, muze to byt spatnym palenim nebo opatchovanim?

Odkaz ke komentáři

• 0
vis co ti pomuze?

tu hru si koupit.

nechapu vas,riskujete ban a navic kdyz si hry kupuju a musim si na ne treba chviku pockat tak se o to vic tesim,nez abych zapnul net a za 30minut mel hru jakou chci....

bez komentare....:blink:

Odkaz ke komentáři

• 0
vis co ti pomuze?

tu hru si koupit.

nechapu vas,riskujete ban a navic kdyz si hry kupuju a musim si na ne treba chviku pockat tak se o to vic tesim,nez abych zapnul net a za 30minut mel hru jakou chci....

rofl :cheesygrin:

ban nedostanes,stahovani netrva 30 min a jestli stahnes 8 gb za 30 min tak si frajer....a kazdej se na hru tesi jinak...

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdar dneska chci vypálit hru opatchovanou ,tak bych se rád ještě ujistil všude se píše že je to patch na fw 1.4 tzn. že když mám 1.5 tak mi ta hra nebude fungovat ikdyž jí opatchuju?

Ještě jedna otázka ,stáhl jsem hru kde jsou dva soubory - .mdf a .mds ,mám ten menší vypálit v image burn a nebo mám přepsat na .dvd?

Předem díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři

• 0

podle mě ti to na 1.51 půjde normálně odzkoušeno nemám, ale logickou úvahou je to jen patch...do doby než přišly 3rd wave hry to nebylo a ty hry šlapou, takže podle mě hra půjde, ale nebude tam ta tzv. ochrana proti banu, která stejně není :D

Odkaz ke komentáři

• 0
podle mě ti to na 1.51 půjde normálně odzkoušeno nemám, ale logickou úvahou je to jen patch...do doby než přišly 3rd wave hry to nebylo a ty hry šlapou, takže podle mě hra půjde, ale nebude tam ta tzv. ochrana proti banu, která stejně není :D

Jo jasně ,ale já mám právě 1.5 ,právě ten nejnovější 1.51 nemám ,nevím jestli jsme se dobře pochopili:)

edit:VYŘEŠENO!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu