xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Zdravím. Stáhl jsem hru a po rozbalení tam mám 2 soubory. Jeden má koncovku normálně .dvd a ten druhej .000. Musím to nějak převádět do isa nebo to můžu normálně vypálit? Zkoušel jsem to na fóru hledat ale marně. Asi jsem špatně hledal nebo nvm. Díky stahoval si PGR 4 neb RCD nebo něco od P.A.C.O ? tam sem to taky měl , šlape v pohodě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Nn stahoval sem Nascar 09. Takže to stačí normálně vypálit jako ostatní hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Nn stahoval sem Nascar 09. Takže to stačí normálně vypálit jako ostatní hry? jj , eště t čekni v mullerovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOM1468622861 Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 Kdyz je tento topic pro lamy tak bych mel jednu otazku.. Jak je to s ethernetovym kabelem? To se poji do telefoni zdirky nebo pres modem jako kdyz to je u PC?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 poji se pres modem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BenderTheBig Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 sorry za takuto blbu otazku ale tak ma napadlo ak by som dostal RROD a dal to reklamovat tak by mi asi dali novy xbox vsak?.No a ak by mi ho dali tak z novym harddiskom a teraz by ma zaujimalo ako by som si tam nahodil svoj stary profil ktory mam momentalne teraz,zeby som si napisal svoj gamertag a uz by to bolo alebo by si to vypitalo heslo?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 pokud hraješ s přípojením na live...tak si ho normálně dostaneš do xka přes recovery....poukd nehraješ online resp. s online připojením konzole máš smůlu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BenderTheBig Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 neviem ci som ta dobre pochopil,xbox mam pripojeny na net a LIVE takze ak dostanem RROD takze rocny gold a vsetko na com som robil pojde do prdele:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Duben 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 omg neumíš číst...říkám, že profil se dá stáhnout z netu...pokud jsi s tím xkem připojený k netu........zkus použít to čemu se říká mozek...... jinak gold je vázán na profil takže by měl taky jít normal po připojení na jiné konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muhaha Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 Spooofing je,když vezmu mechaniku liteon, vyčtu zní key a stím preflashnu mechaniku jinou? Je pravda,že hrozí větší riziko banu na Live?? Právě že jsem četl,že Benq má nejlepší z dostpných mechanik ochranu na před banem.. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Duben 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2009 tu prvni vec ti asi neporadim dlouho sem ted flash scenu nesledoval takze nevim ale co si pamatuju tak to neslo ne ? vzit key z jiny mechaniky a dat do jinyho xboxu,ta druha vec,ja mam samsunga (delal to kanalizator) a myslim ze i dost lidi ma samsunga a nevidel bych v tom nejakej rozdil s tim BANem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muhaha Odesláno Květen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2009 proč by to nešlo,jde to...ale mě šlo o ten ban.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kartoon Odesláno Květen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2009 zdravim mam problém se savema specialně u NHL09 hru uložím a vypnu na druhej den zapnu ze si zahraju a save co sem hrál včera tam neni :( tak sem si řekl moje chyba špatně sem to ukončil ale tedka si zas tak hraju pustim nhl a tam save tak z předminulyho týdne ale já sem mezitím odehrál půlku sezony:( jinak mam arcadu flashlou mam tam 256 kartu a 20Gb hadr vsechno ukladam na kartu. Neví někdo co s tím ?? nebo nějaky zkušenosti ?? napadlo mě že to budu asi dávat přímo na hadr ze to je stabilnější ale nevim diky za každou radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 zdravim mam problém se savema specialně u NHL09 hru uložím a vypnu na druhej den zapnu ze si zahraju a save co sem hrál včera tam neni :( tak sem si řekl moje chyba špatně sem to ukončil ale tedka si zas tak hraju pustim nhl a tam save tak z předminulyho týdne ale já sem mezitím odehrál půlku sezony:( jinak mam arcadu flashlou mam tam 256 kartu a 20Gb hadr vsechno ukladam na kartu. Neví někdo co s tím ?? nebo nějaky zkušenosti ?? napadlo mě že to budu asi dávat přímo na hadr ze to je stabilnější ale nevim diky za každou radu ;) muze to byt tím že když spustíš hru tak tam maš vyběr jazyka ,takže treba kdyz si daš češtínu a odehrajes pulku sezony ,a pak treba si daš jazyk anglicky tak si musiš zase vytvorit novou kartičku hrače atd. takže možna to je tím jinak nevim čím by to mohlo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Květen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2009 Je to tím jak napsal david. Taky jsem poprvé hru zapnul česky a druhej den sem si neuvědomil že tam je čeština, tak sem to zapnul anglicky a začínal jsem odznova.....Takže musíš hrát pořád se stejným jazykem s jakým jsi začínal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoLimit Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 I ja prispecham se svym problemem. Nevim, zda se to tu uz nekde resilo, ale Wanted se mi pokazdy po prvni misi zasekne (i cely xbx), takze musim restartovat a ve hre se dal nedostanu, muze to byt spatnym palenim nebo opatchovanim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 může to být čímkoliv z toho :) pravděpodobně buď už špatný image hry neb špatně vypáleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoLimit Odesláno Květen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 takze nejlepe stahnout z jineho zdroje a znovu vypalit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2009 asi takhle....můžeš vypálit znovu ten img co máš...pokud se hra znovu sekne pálením to zjevně nebylo a můžeš stáhnout jiný zdroj....pokud nechceš plýtvat dvd rovnou stáhni jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kapi88 Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 takze nejlepe stahnout z jineho zdroje a znovu vypalit? vis co ti pomuze? tu hru si koupit. nechapu vas,riskujete ban a navic kdyz si hry kupuju a musim si na ne treba chviku pockat tak se o to vic tesim,nez abych zapnul net a za 30minut mel hru jakou chci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoLimit Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 vis co ti pomuze?tu hru si koupit. nechapu vas,riskujete ban a navic kdyz si hry kupuju a musim si na ne treba chviku pockat tak se o to vic tesim,nez abych zapnul net a za 30minut mel hru jakou chci.... bez komentare....:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 vis co ti pomuze?tu hru si koupit. nechapu vas,riskujete ban a navic kdyz si hry kupuju a musim si na ne treba chviku pockat tak se o to vic tesim,nez abych zapnul net a za 30minut mel hru jakou chci.... rofl :cheesygrin: ban nedostanes,stahovani netrva 30 min a jestli stahnes 8 gb za 30 min tak si frajer....a kazdej se na hru tesi jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Zdar dneska chci vypálit hru opatchovanou ,tak bych se rád ještě ujistil všude se píše že je to patch na fw 1.4 tzn. že když mám 1.5 tak mi ta hra nebude fungovat ikdyž jí opatchuju? Ještě jedna otázka ,stáhl jsem hru kde jsou dva soubory - .mdf a .mds ,mám ten menší vypálit v image burn a nebo mám přepsat na .dvd? Předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 podle mě ti to na 1.51 půjde normálně odzkoušeno nemám, ale logickou úvahou je to jen patch...do doby než přišly 3rd wave hry to nebylo a ty hry šlapou, takže podle mě hra půjde, ale nebude tam ta tzv. ochrana proti banu, která stejně není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pennywise Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 podle mě ti to na 1.51 půjde normálně odzkoušeno nemám, ale logickou úvahou je to jen patch...do doby než přišly 3rd wave hry to nebylo a ty hry šlapou, takže podle mě hra půjde, ale nebude tam ta tzv. ochrana proti banu, která stejně není :D Jo jasně ,ale já mám právě 1.5 ,právě ten nejnovější 1.51 nemám ,nevím jestli jsme se dobře pochopili:) edit:VYŘEŠENO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.