xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david7090 Odesláno Květen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 tak se taky zeptam chci si stahnout hru ,ale mam Flash 1.41 a ta hra je 3wave tak se chci zeptat kdyz ji opachuju vytahnu netovej kabel z xka a budu hrat tu opachovanou hru a pak kdyz ji dohraju a dam tam netovej kabel tak jestli je šance banu tak velka jako kdybych ji hral tu hru s kabelem dik xDante1986 ja se nebojim ale chtěl sem se jenom zeptat to snad muzu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Květen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2009 já opatchované hry hraju na live včetně MP a ban nemám...na co chceš něco tahat, protože si podělanej a někdo tu něco řekl? všiml sis někdy kolik nepravd je na netu o banech? a díky vám, kteží tomu jak ovečky věří se ani nedivím, že takových lidí je víc a víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muhaha Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 Zkoušel už někdo ten novej FW? Teoreticky vzato nepřináší nic moc nového,než 1.51 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 poloprase Odesláno Květen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2009 ahoj ja vim ze t tu je ale nanasel sem asi, takze se ptam kdyz mam xbox 360 z usa cili region ntsc tak dkyz si na nej koupim hru odsud z evropy tak se satne co?to nepojede vubec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 nepůjde to... musíš kupovat hry taky z USA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2009 ahoj ja vim ze t tu je ale nanasel sem asi, takze se ptam kdyz mam xbox 360 z usa cili region ntsc tak dkyz si na nej koupim hru odsud z evropy tak se satne co?to nepojede vubec? Pujdou ti hry jen z regionu USA a region free hry (RF) . Navic musis vyresit napajeni , protoze v USA maji jen 110 V a my mame 220 V :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Chtel jsem se zeptat kdyz me z nejakeho duvodu klekne xbox a koupil bych si novy prijdu o vsechny body v gamescore?? Slysel jsem ze se jenom vymeni ze stareho xboxu harddisc dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Pokud se ti pokazi xko , tak posles na reklamaci jen konzoli bez HDD a je to. Pak jen vymenis... Jinak pokud mas profil online muzes ho take obnovit a vsechny gs co mas na live profilu se ti zpet nactou i s gamertagem samozrejme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 Chtel jsem se jeste zeptat jestli je normalni ze se nekdy nemuzu pripojit k xboxlive pise me to chybu pripojeni a druhy den se uz pripojim normalne to fakt nechapu... Tak uz jsem na to prisel kdyz vlezu do nastaveni v xboxu aadam sitove nastaveni tak nesmyslne zmenim z automatiky na manual a pak zase zpatky tak uz se pripojim, vubec nevim co to ma znamenat ale uz ne to fakt ser.... protoze si vzdycky myslim ze sem dostal ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Květen 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 To se mi stavalo u PS3 , stacilo manualne zadat DNS do xka (ip normalne na automatiku) a pak uz to nedelalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 velky_muftu Odesláno Květen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2009 snazil som sa pridat gamertag do podpisu a vypisovalo mi Invalid URL (isiel som cez mygamercard.net kde som si dal spravit .png GamerCard) ako to mozem nastavit? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muhaha Odesláno Červen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2009 Prosímvás, izmail mi psal,že mám bricknout mechaniku, aby nepoznali,že je flashlá,když budu posílat rozbitej xbox na reklamačku. Říkal,že to jde udělat tak,že když jí budu flashovat,tak mám vytáhnout kabel,že se brickne. Nebo jí nějak smazat přes windows,že se zaručeně brickne. Nevíte,jak na to ,prosím? A jak pak poznám ,že je bricklá.. díky A reklamační adresa pro ten xbox je napsaná někde v těch manuálech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 ahoj, prosím vás když projíždím abgxem red faction, vse se mi opraví(zezelená) ale toto mi tam pořád nahoře píše : Caution: This SS contains a value (angle 359) that will cause older versions of iXtreme to return a detectable bad response! Make sure your drive is flashed with iXtreme version 1.4 or newer. Alternatively, you may enable the option to adjust angle 359 for compatibility with iXtreme < v1.4 co to má znamenat?? mám flash 1.6. můžu to normálně smahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diskomuz Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 Hele jen tak blbá otázka.... jak rozhejbu hru z iso souboru z xbox1 na xbox360?(flash)...Díky.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=43600 nebo si stahnout jiz prevedeny hry , nejake tu na foru v download sekci jsou . Musis mit HDD a na nem xbox1 emulator . Ten se ti nabidne sam pokud si pripojeny na live a nebo ho stahnes na flash disk ci cd/dvd a nahrajes do xka : http://www.edisk.cz/stahni/41648/XBOXCompatible_11-2007.zip_12.65MB.html Vsechno tu na foru je tak hledej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 ahoj, prosím vás když projíždím abgxem red faction, vse se mi opraví(zezelená) ale toto mi tam pořád nahoře píše : Caution: This SS contains a value (angle 359) that will cause older versions of iXtreme to return a detectable bad response! Make sure your drive is flashed with iXtreme version 1.4 or newer. Alternatively, you may enable the option to adjust angle 359 for compatibility with iXtreme < v1.4 co to má znamenat?? mám flash 1.6. můžu to normálně smahnout? Jop můžeš, má to bad kreon rip, ale ten od flashe 1.4 nehraje roli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spalda Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 chtel bych se zeptat,na jaky format dvd je nutno vypalovat hry a jestli jich je víc,protoze jsem to zkousel vypalit na dvouvrstvy a mechanika mi to nenacetla....dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 xbox hry můžeš pálit akorát na DVD+R DL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 tak to máš mechaniku která nedokáže přečíst DL disky(dvouvrstvý) kup novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spalda Odesláno Červen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2009 ale kdyz jsem jeste nemel flash tak mi to precetlo normalne,skocila cerna obrazovka a napsalo to nejakej text cizyími jazyky a pak vyplo.Ted to chvili čte, a napiše to,že to mam zkusit znova......lze tu hru nejak nahrat do xka jen s počítače?dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arnny27121989 Odesláno Červen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2009 V turitoalech mne nikdo neporadil tak to skusim dat sem. Caute sem uplne v matu, stahl sem si Velvet Asasina opatchoval sem to vse ok hodil sem upade na CD dal do konzole upadoval sem,a naraz dam Velveta do konzole a ukaze mi to upade a odkaze mne to bud na xbox live nebo na restar console dam restart a zas to same tak prosim poradte live nemam:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 daveman Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 zdarec lidi,doufam,ze mi nekdo pomuzete.Nevim co delam spatne,ale at palim v decrypteru nebo img burn,v polovine se mi to sekne a vypise mi to tuto chybu:E 15:46:25 Failed to Write Sectors 1914528 - 1914559 - Reason: Invalid Address For Write Ale zajimave je to ze uz jsem si 2 hry v pohode vypalil,jednu v img burn a druhou v decrypteru,ale od te doby nic.Palim na verbatim a vse testuju v abgx a test je v pohode,tak nevim kde je problem.Prosim o radu,uz jsem si znicil 5dvd,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BSOD Odesláno Červen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2009 Zdar, hrabal jsem se v XBOXu. Když jsem ho dával dohromady, uvědomil jsem si, že jsem zapomněl kde byla nalepená ta reklamační nálepka. Nemáte někdo fotku abych věděl kam a jakym směrem jí mam nalepit???:oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 co tohle ? http://console-forum.net/showthread.php?t=57916 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maximus-CZ Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Ahoj, taky přispěju svejma blbejma otázkamama do projektu "podejte mi ruku!" :-) O koupi Xboxu hodně uvažuji, ale potřebuju mít jasno v následujcích věcech. 1)Pochytil jsem, nebo jak mi to aspoň vyplinulo, že má vlastní FW mechanika, a dále je vlastní FW pro samotný Xbox. ale i mě samotnýmu to přijde jako blbost... mohl by mi někdo trochu objasnit, jak šlo třeba posledních 5 FW za sebou, a jakou to má spojitost s flashováním mechanik? respektive když přehraju na novej FW, budu muset znovu flashnout mechaniku novějšim softem, nebo stačí mechaniku jednou flashnout, a můžu hrát i za 5 let? Když nahraju nejnovější FW, a poté flashnu mechaniku, je to vlastně že flashnu ten jediný FW který je uvnitř Xboxu, a ten pak změní "pohled" na DVD v mechanice, a tak mi dovolí číst i přepálený hry? chápu to dobře? 2)Další.. trochu se nevyznám v koncovkách těch kabelů, ani sem vlastně nepochitil, jaký kabel budu potřebovat, když to budu chtít zapojit do monitoru co mám teď Full HD (1920x1200 , takže asi pojedu na 1080p) vzádu mám jeden VGA kabel, a druhej DVI (asi, nwm jak se jmenuje - prostě takovej co je na všech novějších PC grafárnách jako výstup)- jo , a samozřejmě požaduji nejvyší kvalitu obrazu, poked ten kábl nebude stát víc jak litr BTW .. pokud se nemýlím tak tenhle kábl podporuje přenos jen videa, a né audia.. taky nemám repráky v monitoru, ale vedle, připojený normálním 3,5 Jack, půjde to strčit i do Xboxu? (v případě pro mě není problém ucvaknout koncovku, a naletovat tam ty druhý konektory, teď nwm méno.. horší to je že nwm jak to vychází z Xboxu.. tam by to ale mělo v tý Elite nějak bejt už ten kábl ne? HDMI->DVI + zvuk, a ty zvukový konektory šmik šmik na repráky 3)Dál, jak je to s tim zabanováním? To se zabanuje IP, nebo nějaká část tý konzole? to je v tý konzoli nějakej special chip, kterej si uloží info že je banned, takže to pak nerozjedu ani když konzoli přenesu jinam?.. když to je tak, tak by zas nemělo bejt těžký to flashnout, předělat, nebo něco s tim, a dat si unban ne? takže jaká je realná šance, že si zařídím "unban" (resp ban obejdu) ? co bych v konzoli musel všechno vyměnit, aby se tvářila jako nová ohledně banů? 4)Co to sou ty verze her PAL, NTSC, nebo RegionFree? nějak jsem to vůbec nepochytil, ale co jsem postřehl tak se nejvíce dává PAL 5)Co to je vlastně ten PROD? 6)Jak je to s Xbox Live a pálenejma hrama, a vůbec bejt členem? 7)Když chci pařit na Live, musim si platit ten Gold účet, nebo to zajistí ten Flash FW? 8)Jinak když budu mít potom přepálenou hru, a budu hrát na tom Livu, tak jaká je šance že dostanu ban? Jestli mě napadnou další otázky je sem připíšu... už jsem tu fórum pročítal tak dlouho, a nejhorší je, že najdu info že ta nová mechanika Lite On (nebo jak to je) de flashnout, a pak další 4 fóra kde je napsaný že nejde... jak je to teda s ní? de to flashnout? Resp, uvažuji nad koupí Elite Edition (černý Xbox je prostě super) a tak abych tam nedostal taky nějakou "Elite" ediční mechaniku, kterou flashnu jen chipem, do kterého bych nerad šel... Díky za odpovědi a ještě upozorňuji, že todle je topic "Podej ruku blbovi" a né "Nadávej tomu blbovi že si to neumí najít lenoch líná" :-D .. ono já na některé otázky už odpovědi asi znám, ale nejsem si tím 100% jistý, tak se radši zeptám .thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.