xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Efect , staci kdyz koupis spojky na cinche a kably ktere maji na obouch koncich cinch uz nejsou problem v elektru sehnat ... Pokud budes mit nejake nejasnosti klidne mi napis :) Maximus , ty koncis . Sam nevis jak mas xko zapojit a radis :roll: Zadnej scart zezadu na xku neni... Mas mesic na uklidneni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Efect , staci kdyz koupis spojky na cinche a kably ktere maji na obouch koncich cinch uz nejsou problem v elektru sehnat ...Pokud budes mit nejake nejasnosti klidne mi napis :) Maximus , ty koncis . Sam nevis jak mas xko zapojit a radis :roll: Zadnej scart zezadu na xku neni... Mas mesic na uklidneni... dik, spojky na cinche na obou koncich cinch ?? jo takhle.. az asi o prazdninach zacnu resit tedka ta skola, nechapu co maj ucitele, ale furt nas nutej aby sme se ucikli a je konec roku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 No on se kabl cinch samec a na druhe strane samice cinch docela tezko shani . Proto je lepsi moznost koupit Kabl samec to samec a koupit spojky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 No on se kabl cinch samec a na druhe strane samice cinch docela tezko shani .Proto je lepsi moznost koupit Kabl samec to samec a koupit spojky :) ok vis co, mozna ze pudu nekam do elektra u nas ve meste a zeptam zda nevi jak prodlouzit s-video kabel tohohle typu a vezmu s sebou ten co mam... vlastne mam tenhle http://www.suntech.cz/produkt/55617/Microsoft-Xbox-360-Component-HD-AV-kabel.htm akorat ne HD btw. nevis jak dlouhy je tenhle? http://www.gameexpres.cz/prislusenstvi-pro-xbox-360-xbox-360-universalni-kabel-komponentnisvideoavopticky-p-8519.html hmmm ten kabel mam 1.8 metru, stacilo by mi 3metry v pohode asi... nasel sem nejdelsi 2.4m ale to bych ten kabl mel napnutej ve vzduchu :(, ale plati cim delsi tim lip lol http://www.zbozi.cz/?sId=TSoZHrApceUHhavTtQoo&q=kabel+xbox+360+av&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&stars=-1&createTime=&credibility=&r=zbozi1&itemType=new&r=zbozi1&order=dearest&minPrice=&maxPrice=&oldRegion=®ion=&expanded=1 koukej na ceny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Mozna blba otazka, mozna se to tady uz resilo, ale jak mam rozjet na xku film ve formatu avi.... mam stazene kodeky z livu ale kdyz si chci pustit film napose me to chybu status code 69-800-700 17 a odkazuje me to pritom na www.xbox.com/support ...zajimave ze nektere jdou a nektere ne pritom to je na jednom DL + dvd druha vec je ze mam na flasch disku film s titulkama konkretne stmivani a xko titulky nevidi ... pritom pc normalne jdou diky za odpovedi na DL mam dva filmy v dvd kvalite a ani jeden me nejde spustit pise ze ve slozkach neni soubor nevite jak to mam palit vic filmu na jedno dvouvrstve dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Xbox taky neprehraje vsechny kodeky jako PC , taky se mi obcas state ze mi nejaky film nejde spustit... U titulku je to normalni , ty u divx filmu xbox nepodporuje . Reseni je dat primo do videa treba za pomoci xvid4psp . Pokud tam davas slozky Video_ts jako jsou normalne na dvd tak se nedivim ze ti to nejde . Aby ti sly spustit vice filmu z jednoho dvd musi byt ve formatu divx nebo mp4 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Xbox taky neprehraje vsechny kodeky jako PC , taky se mi obcas state ze mi nejaky film nejde spustit...U titulku je to normalni , ty u divx filmu xbox nepodporuje . Reseni je dat primo do videa treba za pomoci xvid4psp . Pokud tam davas slozky Video_ts jako jsou normalne na dvd tak se nedivim ze ti to nejde . Aby ti sly spustit vice filmu z jednoho dvd musi byt ve formatu divx nebo mp4 . problem s tim ze me nechce prehret nektera avi... bylo to tim ze bylo dvd na nejakych mistech poskozene asi vypalovanim .... nebylo poskrabane ale objevily se na nem skvrny ...nejspis spatne medium ... ty dva filmy mam v dvd formatu ty nejdou spolecne ulozit na jeden disk .... mam tam loveckou sezonu 4,7 gb a rip Frantiska 3giga ale xko to nenacte pritom to jsou dve ruzne slozky ... jinak tnx za to info o titulkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Sorry ze jeste otravuju ale napsal by my nekdo ten navod jak mam zkopirovat savy z her z integrovane desky u verze Jasper na HDD ??? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david309 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 problem s tim ze me nechce prehret nektera avi... bylo to tim ze bylo dvd na nejakych mistech poskozene asi vypalovanim .... nebylo poskrabane ale objevily se na nem skvrny ...nejspis spatne medium ... ty dva filmy mam v dvd formatu ty nejdou spolecne ulozit na jeden disk .... mam tam loveckou sezonu 4,7 gb a rip Frantiska 3giga ale xko to nenacte pritom to jsou dve ruzne slozky ... jinak tnx za to info o titulkach Zkus ty dva filmy dat do tohodle programu:ConvertXtoDvd 3.Pak to convertuješ a vypališ to a jeto.Nic nezaručuju ale ja tak normalně dělam DVD a v PS2 to normalne de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Sorry ze jeste otravuju ale napsal by my nekdo ten navod jak mam zkopirovat savy z her z integrovane desky u verze Jasper na HDD ??? pls TAK TO ASI NEJDE NE:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Další mob otázka, kterou sem se dříve nezabíval,ale teď mě to zajímá:D co je to ten přvodník, kterým sem flashuje mechanika u xboxu? to je jako ten sata kabel bo co? a kde se to koupí nebo jak se to vyrobý. THX+ trochu cr k tomu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Cau chtel jsem se jenom zeptat,jestli jdou u nas v CR stahovat pridavky do her napr.Call of Duty 5 atd.diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Cau chtel jsem se jenom zeptat,jestli jdou u nas v CR stahovat pridavky do her napr.Call of Duty 5 atd.diky.většina ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 velkybeda Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Ahoj zdraví blb,múže mně nikdo vlastně vysvětlit co je to ten BAN a když to něco dostanu,tak co s tím mám dělat a jak je to s tím hraní her který jsou na netu,ale ještě nevyšli.Dík blb začátečník Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ban je že už se nedostaneš na Live , řešit to už potom nijak nejde... a hrát hry po Live , který ještě nevyšli je snad to největší riziko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 velkybeda Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Ale xko pořád funguje nebo to nějak odpálej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Ale xko pořád funguje nebo to nějak odpálej?jj na ofline hraní jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 velkybeda Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Tak aspon že tak.ale ještě jeden dotaz,když tam mám origoš hru a připojím se,nemůžou to poznat ze sejfú že pirátim.Vím že je to tu řešený mnohokrát ale dost rozpoluplně Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Tak aspon že tak.ale ještě jeden dotaz,když tam mám origoš hru a připojím se,nemůžou to poznat ze sejfú že pirátim.Vím že je to tu řešený mnohokrát ale dost rozpoluplně Michalne ze sejvů to nepoznaj:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Tak aspon že tak.ale ještě jeden dotaz,když tam mám origoš hru a připojím se,nemůžou to poznat ze sejfú že pirátim.Vím že je to tu řešený mnohokrát ale dost rozpoluplně Michal Mohli by to poznat, pokud by ty savy byli z her, ktere jeste oficialne nevysli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 čau chci se zeptat přehraje xbox formát .mkv ? a nemáte nějakej jednoduchej ''převaděč'' avi-mkv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 samozřejmě nepřehraje... zkus gotsent ten převádí do mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Logistickman Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Ahoj. Nevím jestli se už o tom někde nepsalo, takže to radši píšu sem :) Zajímalo by mě jestli je možné zapojit subwoofer (repro 2.1), který má jako výstup klasický jack, do televize, která nemá výstup na sluchátka konkrétně - http://www.elektro-garden.cz/produkt/lcd-televize-samsung-le26b450/ Díky za případnou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Cau chtel jsem se zeptat jestli jde stahnout Map pack 2 v Call of Duty 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GMKcz Odesláno Červen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2009 At hledam jak hledam nemuzu najit odpoved. Stahnul jsem si fifa 09 a abgx360 hlasi Stealth check passed! ale nasledne Verification failed Aborting AutoFix because writing is disabled AutoFix Failed, Stealth is still unverified autofixnout to nejde a v xdvd mulleter mi zase chybí ss soubor abych ho tam přidal :( poradite co dal? ;) dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.