Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Efect , staci kdyz koupis spojky na cinche a kably ktere maji na obouch koncich cinch uz nejsou problem v elektru sehnat ...

Pokud budes mit nejake nejasnosti klidne mi napis :)

Maximus , ty koncis . Sam nevis jak mas xko zapojit a radis :roll:

Zadnej scart zezadu na xku neni...

Mas mesic na uklidneni...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Efect , staci kdyz koupis spojky na cinche a kably ktere maji na obouch koncich cinch uz nejsou problem v elektru sehnat ...

Pokud budes mit nejake nejasnosti klidne mi napis :)

Maximus , ty koncis . Sam nevis jak mas xko zapojit a radis :roll:

Zadnej scart zezadu na xku neni...

Mas mesic na uklidneni...

dik, spojky na cinche na obou koncich cinch ?? jo takhle.. az asi o prazdninach zacnu resit tedka ta skola, nechapu co maj ucitele, ale furt nas nutej aby sme se ucikli a je konec roku :D

Odkaz ke komentáři

• 0
No on se kabl cinch samec a na druhe strane samice cinch docela tezko shani .

Proto je lepsi moznost koupit Kabl samec to samec a koupit spojky :)

ok vis co, mozna ze pudu nekam do elektra u nas ve meste a zeptam zda nevi jak prodlouzit s-video kabel tohohle typu a vezmu s sebou ten co mam...

vlastne mam tenhle http://www.suntech.cz/produkt/55617/Microsoft-Xbox-360-Component-HD-AV-kabel.htm akorat ne HD

btw. nevis jak dlouhy je tenhle? http://www.gameexpres.cz/prislusenstvi-pro-xbox-360-xbox-360-universalni-kabel-komponentnisvideoavopticky-p-8519.html

hmmm ten kabel mam 1.8 metru, stacilo by mi 3metry v pohode asi...

nasel sem nejdelsi 2.4m ale to bych ten kabl mel napnutej ve vzduchu :(, ale plati cim delsi tim lip

lol http://www.zbozi.cz/?sId=TSoZHrApceUHhavTtQoo&q=kabel+xbox+360+av&maxStockAvailability=-1&atDepotOnlyFlag=0&stars=-1&createTime=&credibility=&r=zbozi1&itemType=new&r=zbozi1&order=dearest&minPrice=&maxPrice=&oldRegion=&region=&expanded=1 koukej na ceny :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Mozna blba otazka, mozna se to tady uz resilo, ale jak mam rozjet na xku film ve formatu avi.... mam stazene kodeky z livu ale kdyz si chci pustit film napose me to chybu status code 69-800-700 17 a odkazuje me to pritom na www.xbox.com/support ...zajimave ze nektere jdou a nektere ne pritom to je na jednom DL + dvd

druha vec je ze mam na flasch disku film s titulkama konkretne stmivani a xko titulky

nevidi ... pritom pc normalne jdou diky za odpovedi

na DL mam dva filmy v dvd kvalite a ani jeden me nejde spustit pise ze ve slozkach neni soubor nevite jak to mam palit vic filmu na jedno dvouvrstve dvd

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Xbox taky neprehraje vsechny kodeky jako PC , taky se mi obcas state ze mi nejaky film nejde spustit...

U titulku je to normalni , ty u divx filmu xbox nepodporuje . Reseni je dat primo do videa treba za pomoci xvid4psp .

Pokud tam davas slozky Video_ts jako jsou normalne na dvd tak se nedivim ze ti to nejde . Aby ti sly spustit vice filmu z jednoho dvd musi byt ve formatu divx nebo mp4 .

Odkaz ke komentáři

• 0
Xbox taky neprehraje vsechny kodeky jako PC , taky se mi obcas state ze mi nejaky film nejde spustit...

U titulku je to normalni , ty u divx filmu xbox nepodporuje . Reseni je dat primo do videa treba za pomoci xvid4psp .

Pokud tam davas slozky Video_ts jako jsou normalne na dvd tak se nedivim ze ti to nejde . Aby ti sly spustit vice filmu z jednoho dvd musi byt ve formatu divx nebo mp4 .

problem s tim ze me nechce prehret nektera avi... bylo to tim ze bylo dvd na nejakych mistech poskozene asi vypalovanim .... nebylo poskrabane ale objevily se na nem skvrny ...nejspis spatne medium ...

ty dva filmy mam v dvd formatu ty nejdou spolecne ulozit na jeden disk .... mam tam loveckou sezonu 4,7 gb a rip Frantiska 3giga ale xko to nenacte pritom to jsou dve ruzne slozky ...

jinak tnx za to info o titulkach

Odkaz ke komentáři

• 0
problem s tim ze me nechce prehret nektera avi... bylo to tim ze bylo dvd na nejakych mistech poskozene asi vypalovanim .... nebylo poskrabane ale objevily se na nem skvrny ...nejspis spatne medium ...

ty dva filmy mam v dvd formatu ty nejdou spolecne ulozit na jeden disk .... mam tam loveckou sezonu 4,7 gb a rip Frantiska 3giga ale xko to nenacte pritom to jsou dve ruzne slozky ...

jinak tnx za to info o titulkach

Zkus ty dva filmy dat do tohodle programu:ConvertXtoDvd 3.Pak to convertuješ a vypališ to a jeto.Nic nezaručuju ale ja tak normalně dělam DVD a v PS2 to normalne de
Odkaz ke komentáři

• 0

Další mob otázka, kterou sem se dříve nezabíval,ale teď mě to zajímá:D co je to ten přvodník, kterým sem flashuje mechanika u xboxu? to je jako ten sata kabel bo co? a kde se to koupí nebo jak se to vyrobý. THX+ trochu cr k tomu:)

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak aspon že tak.ale ještě jeden dotaz,když tam mám origoš hru a připojím se,nemůžou to poznat ze sejfú že pirátim.Vím že je to tu řešený mnohokrát ale dost rozpoluplně Michal

Mohli by to poznat, pokud by ty savy byli z her, ktere jeste oficialne nevysli.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj. Nevím jestli se už o tom někde nepsalo, takže to radši píšu sem :) Zajímalo by mě jestli je možné zapojit subwoofer (repro 2.1), který má jako výstup klasický jack, do televize, která nemá výstup na sluchátka konkrétně - http://www.elektro-garden.cz/produkt/lcd-televize-samsung-le26b450/

Díky za případnou odpověď

Odkaz ke komentáři

• 0

At hledam jak hledam nemuzu najit odpoved.

Stahnul jsem si fifa 09 a abgx360 hlasi Stealth check passed!

ale nasledne

Verification failed

Aborting AutoFix because writing is disabled

AutoFix Failed, Stealth is still unverified

autofixnout to nejde a v xdvd mulleter mi zase chybí ss soubor abych ho tam přidal :(

poradite co dal? ;) dekuji

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu