Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

zdravim,

stala se mi docela kuriozni vec (to odvozuju z toho ze sem na to na youtube nic nenasel). Jednou sem proste prisel a 1 cerveny svetilko tak sem to podle jednoho navodu na youtube, ktery pocital s tim ze to nerozeberu spravil (ten den sem si fakt chtel zahrat, jinak bych to resil nejak setrnejc), 20 minut byl uplne vypojeny ode vseho potom se 25 minut zahrival az nakonec zdechnul a hodil tam 2 cerveny svetilka, potom sem to vypnul, uplne odpojil a nechal vychladnout asi 35 minut, hned potom bylo e74 pryc a xbox znovu jel. Ted po asi 4 dnech se mi zacalo stavat ze nejaka cast obrazovky (v midnight clubu se okolo auta, v lips obrazky v menu) zacnou po nejake chvili poblikavat (v midnight clubu ve dne bile v noci cerne) na obrazovku je porad videt a jenom to zrni ( obrazovkou tu neni uz sem ji zkousel u pc a nic, u her to dela u nekolika takze dvdeckem to taky neni). Toto se ale nedej porad v dashboardu v intru v menu, v pisnicce se to nestava a i kdyz neco zrni tak nikdy ne cela obrazovka. obavam se tedy ze se mi nejak sesypala grafika. kdyby bylo potreba to jeste nejak lip popsat, napiste a kdybyste nekdo mel typ jak to opravit budu moc vdecnej, a kdyby nic tak budu aspon rad kdybych mel jasno v tom co je v xboxu spatne pripadne jestli s tim mam jit na reklamaci

diky moc za odpovedi:cry::cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

je kupovanej ve svycarsku proto to resim takhle, kdyby se to dalo nejak vyresit

a ono se i s tim da hrat, jen to nekdy otravuje zvlast u midnight clubu to je pres 90% obrazovky jinde to treba neni vubec, podle mne to reaguje na nejakej urcittej kontrast a u nej to dela

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Liteon jde normalne flashnout , s tim rozdilem ze uz tam pak nejde dat originalni fw zpet , jelikoz se neda vycist :)

Proto tam to mensi riziko je , ze pokud to posilas s flashlou lite-on muzou na to prijit a o zaruku prijdes .

Ale co jsem tak cetl byva to bezproblemu :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, potreboval bych poradit s vypalenim jedne hry. Uz jsem za dobu co mam xbox vypalil docela dost her, ale fable 2 mi nejde a nejde. Uz jsem na tom znicil asi 5 dvd. Zkousel jsem vypalit 2 verze fable 2 z dvou ruznych zdroju, ale pokazde mi Clone CD napise zhruba v pulce (u druhe verze v 81%) vypalovaciho procesu chybu. Nevim si s tim rady. Kontorloval jsem ty .iso abgx360 i XDVDMullterem a pise to ze je vse v poradku. Pouzivam verbatim DVD+DL a vypaluju to rychlosti 2,4x. Diky za kazdou radu.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
Ahoj, potreboval bych poradit s vypalenim jedne hry. Uz jsem za dobu co mam xbox vypalil docela dost her, ale fable 2 mi nejde a nejde. Uz jsem na tom znicil asi 5 dvd. Zkousel jsem vypalit 2 verze fable 2 z dvou ruznych zdroju, ale pokazde mi Clone CD napise zhruba v pulce (u druhe verze v 81%) vypalovaciho procesu chybu. Nevim si s tim rady. Kontorloval jsem ty .iso abgx360 i XDVDMullterem a pise to ze je vse v poradku. Pouzivam verbatim DVD+DL a vypaluju to rychlosti 2,4x. Diky za kazdou radu.

Tohle vypada bud na spatny soubor .dvd , spatnou verzi hry a nebo nejhur ti odchazi vypalovacka...

Odkaz ke komentáři

• 0

jak pisu vyse zkousel jsem jiz 2 ruzne verze hry z dvou ruznych zdroju ale k chybe pokazde dojde :roll:. Nicmene je to stale asi nejpravdepodobnejsi varianta. Bohuzel nevim kde sehnat funkcni verzi. Zadne dalsi jsem nenasel. Kdybyste mel nekdo nejaky tip poslete mi prosim PM. Diky.

romeno: jj, ten spatny soubor .dvd me taky napadl. Co s tim? Generoval jsem ho pres XDVDMulleter. U hry nebyl.

Odkaz ke komentáři

• 0

takze by me zajimalo jak si treba ulozim hudbu nebo filmy do xboxu 360 ,to proste tam dam cd s hudbou nebo dvd s filmem a bude tam treba nabidka ulozit film (třeba)tak to tam jednoduse ulozim?nebo ja kproste nahraju hudbu nebo filmy primo na hdd.?a jak si zajistim stealth .?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu