xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GMKcz Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Dobře, doplním dotaz: můžu s tím hrát na xbox live? nedostanu ban? Je to už 2. verze kterou jsem stáhnul a obě dělaly toto.. :( díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2009 Pokud máš firmware alespoň 1.4, tak SS nemusíš řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Červen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 je mozny nejak zjistit verzi flashnuteho firmwaru ??? kamos mi kdysi flashnul boxe ale uz nevi na jakou verzi. a nejak mi nesel vypalenej prootype. ale predesle hry sli -resident 5,gta4 atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2009 Ne nejde to zjistit , ale asi budes mit 1.4 . Takze musis hry patchovat . Navod je v tutorialech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 zdravim, stala se mi docela kuriozni vec (to odvozuju z toho ze sem na to na youtube nic nenasel). Jednou sem proste prisel a 1 cerveny svetilko tak sem to podle jednoho navodu na youtube, ktery pocital s tim ze to nerozeberu spravil (ten den sem si fakt chtel zahrat, jinak bych to resil nejak setrnejc), 20 minut byl uplne vypojeny ode vseho potom se 25 minut zahrival az nakonec zdechnul a hodil tam 2 cerveny svetilka, potom sem to vypnul, uplne odpojil a nechal vychladnout asi 35 minut, hned potom bylo e74 pryc a xbox znovu jel. Ted po asi 4 dnech se mi zacalo stavat ze nejaka cast obrazovky (v midnight clubu se okolo auta, v lips obrazky v menu) zacnou po nejake chvili poblikavat (v midnight clubu ve dne bile v noci cerne) na obrazovku je porad videt a jenom to zrni ( obrazovkou tu neni uz sem ji zkousel u pc a nic, u her to dela u nekolika takze dvdeckem to taky neni). Toto se ale nedej porad v dashboardu v intru v menu, v pisnicce se to nestava a i kdyz neco zrni tak nikdy ne cela obrazovka. obavam se tedy ze se mi nejak sesypala grafika. kdyby bylo potreba to jeste nejak lip popsat, napiste a kdybyste nekdo mel typ jak to opravit budu moc vdecnej, a kdyby nic tak budu aspon rad kdybych mel jasno v tom co je v xboxu spatne pripadne jestli s tim mam jit na reklamaci diky moc za odpovedi:cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 to je dotaz reknu to jednoduse...xbox je v háji dej to na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 je kupovanej ve svycarsku proto to resim takhle, kdyby se to dalo nejak vyresit a ono se i s tim da hrat, jen to nekdy otravuje zvlast u midnight clubu to je pres 90% obrazovky jinde to treba neni vubec, podle mne to reaguje na nejakej urcittej kontrast a u nej to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2009 je jedno kde je kupovaný zavolej na podporu microsoftu a je to přijedou si proto opraví to/daj nový a přivezou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 kupuju si boxe . Mam moznost ze mi flashnou lite-on mechaniku a nebo za priplatek mi vlozi od samsungu mechaniku a pak flashnou. ma ta mechanika od samsungu nejakou lepsi funkci nebo je to zbytecnost ?? Díky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 Rekl bych zbytecny . Ale zase pokud si nechas vymenit mechaniku , muzes zase v pohode pak reklamovat . Ale to jde i s lite-on . Rozhodni se sam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Červenec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2009 tak jako oni rikali ze reklamace mi nepropadne s tim ze mi flashnou lite-on. Sice netusim jak to udelaj :D ale tak snad to pujde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 5, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Liteon jde normalne flashnout , s tim rozdilem ze uz tam pak nejde dat originalni fw zpet , jelikoz se neda vycist :) Proto tam to mensi riziko je , ze pokud to posilas s flashlou lite-on muzou na to prijit a o zaruku prijdes . Ale co jsem tak cetl byva to bezproblemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deity Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Zdravim :) Chtěl bych se zeptat , co by jste mi doporučily za LCD televizku k xku :) .. mám zhruba nějakejch 14 000,- , tak jestli se za tu cenu dá sehnat slušná tv , když by bylo FullHD bylo by to super ,ale to už asi bude jiná cenová kategorie ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 Koukni tady. http://console-forum.net/showthread.php?t=54468 Je to tam hodně probíraný, takže z toho získáš slušný info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 panacek Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Ahoj, potreboval bych poradit s vypalenim jedne hry. Uz jsem za dobu co mam xbox vypalil docela dost her, ale fable 2 mi nejde a nejde. Uz jsem na tom znicil asi 5 dvd. Zkousel jsem vypalit 2 verze fable 2 z dvou ruznych zdroju, ale pokazde mi Clone CD napise zhruba v pulce (u druhe verze v 81%) vypalovaciho procesu chybu. Nevim si s tim rady. Kontorloval jsem ty .iso abgx360 i XDVDMullterem a pise to ze je vse v poradku. Pouzivam verbatim DVD+DL a vypaluju to rychlosti 2,4x. Diky za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 skus vypalovat v imageburn já jedině v tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 panacek Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 to jsem udelal ale bohuzel stejny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 co třeba špatná verze?(hry):roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 8, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Ahoj, potreboval bych poradit s vypalenim jedne hry. Uz jsem za dobu co mam xbox vypalil docela dost her, ale fable 2 mi nejde a nejde. Uz jsem na tom znicil asi 5 dvd. Zkousel jsem vypalit 2 verze fable 2 z dvou ruznych zdroju, ale pokazde mi Clone CD napise zhruba v pulce (u druhe verze v 81%) vypalovaciho procesu chybu. Nevim si s tim rady. Kontorloval jsem ty .iso abgx360 i XDVDMullterem a pise to ze je vse v poradku. Pouzivam verbatim DVD+DL a vypaluju to rychlosti 2,4x. Diky za kazdou radu. Tohle vypada bud na spatny soubor .dvd , spatnou verzi hry a nebo nejhur ti odchazi vypalovacka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 panacek Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 jak pisu vyse zkousel jsem jiz 2 ruzne verze hry z dvou ruznych zdroju ale k chybe pokazde dojde :roll:. Nicmene je to stale asi nejpravdepodobnejsi varianta. Bohuzel nevim kde sehnat funkcni verzi. Zadne dalsi jsem nenasel. Kdybyste mel nekdo nejaky tip poslete mi prosim PM. Diky. romeno: jj, ten spatny soubor .dvd me taky napadl. Co s tim? Generoval jsem ho pres XDVDMulleter. U hry nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Otevři si ten .dvd soubor v poznámkáčí a musí v něm bejt LayerBreak=1913760 hra.iso To "hra" musí bejt přesnej název toho isa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 panacek Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Diky. Toto tam presne je. Takze zrejme jsou obe iso spatne. Zkusim jeste pohledat fable 2 jinde. Kazdopadne vsem diky za snahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 Hodim Ti do PM linky na verzi, co mám já a šlape mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 takze by me zajimalo jak si treba ulozim hudbu nebo filmy do xboxu 360 ,to proste tam dam cd s hudbou nebo dvd s filmem a bude tam treba nabidka ulozit film (třeba)tak to tam jednoduse ulozim?nebo ja kproste nahraju hudbu nebo filmy primo na hdd.?a jak si zajistim stealth .? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Na HDD nejde ukládat, maximálně můžeš ripnout originální hudební CD nebo k xku připoj externí HDD, kde máš filmy, hudbu atd... Stealth zjistíš přes program ABGX, ale pokud máš nejnovější FW, tak ten už ho má v sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.