xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 ja si teprv budu xbox 360 kupovat...jo a este co znamena to FW je to tu na foru casto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 firmware... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 thanks...a este nevim estli koupit verzi arcade nebo pemium...ja nevim estli neni 512mb moc malo.estli se na to da vubec par her ulozit nebo estl ise tam vejdou pozice(jak oestli kdyzsi ulozim pet pozic a bude to treba plne ta kto je malo pro me:) ja totiz nevim jak moc zerou mista na pametovce hry na xbox 360.vi mze treba na plejku 2 to bylu treba 1 mb nebo jenom 100kb. tak nevim jak je to s xboxem 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 mám arcade 256mb a na pozice to bohate staci...a na hry potrebujes HDD 512 je malo na hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 takze na pozice sse tam vedje hodne? ale na ty trailery a dema je to malo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Demo má třeba 2-4 GB a přečti si topic pro začátečníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 x-t-rAy Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Lama zdraví, takže úplně jednoduše: Jde xko zapojit do notebooku? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Bohužel nejde, notebook má jen výstupy. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Lama zdraví,takže úplně jednoduše: Jde xko zapojit do notebooku? :? Jedine dokoupit nejakou TV kartu :) Ja to tak kdysi zkousel a slo to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 chtěl bych se zeptat jestli jde xbox 360 připojit k PC monituru přes dvi-d výstup ? THX EDIT : omylem jsem se překlepl a dal to do špatné sekce, promiňte, jestli můžu poprosit o přesunutí...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Ano jde , kabelem hdmi to dvi :) Reseno uz xkrat na foru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Ano jde , kabelem hdmi to dvi :)Reseno uz xkrat na foru ... takže si staší koupit pouze HDMI kabel ? nebo ještě nějaké redukce ? a v bude to v rozlišení 1080p ? EDIT : a ještě by mě zajímalo jak mám zapojit zvuk, repráky mám klasický 3.5 jack ? THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 pls kde najdu seriové číslo...fakt stupidní vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Že by vzádu nad čárovým kodem? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Že by vzádu nad čárovým kodem? :) :cheesygrin::cheesygrin:dík to je skvělý ja to mám přelepený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 11, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 takže si staší koupit pouze HDMI kabel ? nebo ještě nějaké redukce ? a v bude to v rozlišení 1080p ?EDIT : a ještě by mě zajímalo jak mám zapojit zvuk, repráky mám klasický 3.5 jack ? THX Redukce neni potreba , v plnem rozliseni to pujde pokud tvuj monitor takove rozliseni podporuje (1920x1080p) . Zvuk vyvedes z av vystupu xboxu kabelem co jsi dostal k xku s im ze pouzijes cerveny a bily cinch na zvuk a redukci na jacka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 :cheesygrin::cheesygrin:dík to je skvělý ja to mám přelepený :bash: www.serials.ws :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 :bash: www.serials.ws :bash: dik ale já myslel k xboxu a tam mám nálepku z krámu ze kterýhoho mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 welbysek-seš mimo :cheesygrin: to slep ne...pod tim to snad bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat co používáte pro kontrolu stažených iso, dvdmulleter nebo abgx360, nebo jestli je dobré používat oba, nebo který preferujete, nebo mu více věříte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat co používáte pro kontrolu stažených iso, dvdmulleter nebo abgx360, nebo jestli je dobré používat oba, nebo který preferujete, nebo mu více věříte? ja osobne vic verim ABX360 protoze mulleteru je vice verzi a ty starsi najdou chybu i kdyz tam zadna neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 souhlas a proc vsichni citujete prispevky nad vama je to zbytecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 co? co se kontroluje? ja dycky rovnou vypaluju koncovku dvd:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 No jestli je iso v poradku a i ten soubor .dvd , to vse umi abgx360 . V tutorialech mas dokonce navod... http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 prosim vás co se děje kolem share-rapidu já jen že zněj pořád vesele stahuju tak aby mi tu nezaklepaly pojicajti a exekuce a neřekli že dlužim mega a pujdu sedět:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.