Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Dobře díky, to znamena, když hru (red faction) kterou mi abgx360 projelo jako naprosto v poradku a pak ji dam projet mulleterem a ten mi napise, ze je chyba s video filem a po extrakci ss mi napise bad kreon, tak si s tim nemam delat starosti a gamesa je ok?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Dobře díky, to znamena, když hru (red faction) kterou mi abgx360 projelo jako naprosto v poradku a pak ji dam projet mulleterem a ten mi napise, ze je chyba s video filem a po extrakci ss mi napise bad kreon, tak si s tim nemam delat starosti a gamesa je ok?

vy*er se na mulleter, ten je starej a asi ho nikdo neobnovuje, projizdej to jen abgxem360

Odkaz ke komentáři

• 0

Čau nechtěl jsem kvůli této otázce zakládat novej topic, proto to píšu sem... Moje otázka zní takto:"Kam se ukládají achievementy když mám livko? Ukládají se na HDD nebo na nějakej microsoft server? Ptám se proto, protože plánuju koupit větší HDD z důvodu šetření mechaniky a nerad bych zase o všechny těžce získané bodíky přišel díky za odpověď!!!:bash:

Odkaz ke komentáři

• 0
Čau nechtěl jsem kvůli této otázce zakládat novej topic, proto to píšu sem... Moje otázka zní takto:"Kam se ukládají achievementy když mám livko? Ukládají se na HDD nebo na nějakej microsoft server? Ptám se proto, protože plánuju koupit větší HDD z důvodu šetření mechaniky a nerad bych zase o všechny těžce získané bodíky přišel díky za odpověď!!!:bash:

když přesuneš profil ze starého HDD na nový, btw. to uděláš za pomocí disku a kabelu který máš u 120 GB HDD, ale když přesuneš profil tak ti tam zůstanou, a jinak když o profil přídeš tak dáš recover gamertag

Odkaz ke komentáři

• 0
nejdou tam nahrát ani s flashem ani bez flashe , vyžaduje to dvd v mechanice

no ale ked idu stiahnut z live hry a tie sa ulozia na disk a daju hrat preco nejde toto ze si nahram priamo na disk iso filesi a neakym autobootom ich pustim bez pripojenia na live???

Odkaz ke komentáři

• 0

zdravim mam takovej problem s ovladacem!koupil sem si dobijeci ale nejak me to nedobyji tak se chcu zeptat jestli nahodou nemusim jeste nekde neco zmacknout aby se dobijel normalne nabijecku strcim do ovladace a pak do usb na xboxu tak co delam spatne?diky za odpovedi:)

Odkaz ke komentáři

• 0

stahl sem si hru Watchmen vypalil a hral sem ji jelikoz je ta hra rozdelena tak ze kdyz najede tak ze zepta jestli chcete hrat jednicku nebo dvojku tak sem si dal jednicku tu sem dohral tak sem si dal dvojku a tam po prvni casti kdyz se mi tam ukazalo video a nacitala se mi dalsi cast tak mi to napsalo takovy to ze to nemuze precist a ze to mam vycistit, skousel sem vsechno vycistit nainstalovat a stale to dela myslite ze to bdue spatne vypaleny?

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Tak nevim no tak jak to popisujes by to melo normalne fungovat .

Ja tenhle play and charge kit nemam , takze nevim jak ma svit .

Sak to nech vybit a pak zkus nabijet a uvidis :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu