xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Ta moznost tady je viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=43624 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Chtěl bych se zeptat jestli po kontrole programem abgx360 ještě kontrolujete ss good/bad kreon? Nebo jestli to abgx360 kontroluje za vas? popřípadě, když mi abgx360 napiše, že je vše v pořádku má smysl ještě kontrolovat good/bad kreon rip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Neni treba , od ixtreme fw 1.4 uz je tohle zabudovane primo v nem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Dobře díky, to znamena, když hru (red faction) kterou mi abgx360 projelo jako naprosto v poradku a pak ji dam projet mulleterem a ten mi napise, ze je chyba s video filem a po extrakci ss mi napise bad kreon, tak si s tim nemam delat starosti a gamesa je ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Dobře díky, to znamena, když hru (red faction) kterou mi abgx360 projelo jako naprosto v poradku a pak ji dam projet mulleterem a ten mi napise, ze je chyba s video filem a po extrakci ss mi napise bad kreon, tak si s tim nemam delat starosti a gamesa je ok? vy*er se na mulleter, ten je starej a asi ho nikdo neobnovuje, projizdej to jen abgxem360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolineque Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Čau nechtěl jsem kvůli této otázce zakládat novej topic, proto to píšu sem... Moje otázka zní takto:"Kam se ukládají achievementy když mám livko? Ukládají se na HDD nebo na nějakej microsoft server? Ptám se proto, protože plánuju koupit větší HDD z důvodu šetření mechaniky a nerad bych zase o všechny těžce získané bodíky přišel díky za odpověď!!!:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Čau nechtěl jsem kvůli této otázce zakládat novej topic, proto to píšu sem... Moje otázka zní takto:"Kam se ukládají achievementy když mám livko? Ukládají se na HDD nebo na nějakej microsoft server? Ptám se proto, protože plánuju koupit větší HDD z důvodu šetření mechaniky a nerad bych zase o všechny těžce získané bodíky přišel díky za odpověď!!!:bash: když přesuneš profil ze starého HDD na nový, btw. to uděláš za pomocí disku a kabelu který máš u 120 GB HDD, ale když přesuneš profil tak ti tam zůstanou, a jinak když o profil přídeš tak dáš recover gamertag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolineque Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 A nejdou nějak přetáhnout aichy, který mám na starým NELive profilu na LIVE profil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 GS a achievementy půjdou, ale savy ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kolineque Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 No a jak jestli to není tajny?:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blekota Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 nejdou tam nahrát ani s flashem ani bez flashe , vyžaduje to dvd v mechanice no ale ked idu stiahnut z live hry a tie sa ulozia na disk a daju hrat preco nejde toto ze si nahram priamo na disk iso filesi a neakym autobootom ich pustim bez pripojenia na live??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Prostě to nejde a když vytvoříš nějakej autoboot, tak dej vědět. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Divoch1468623637 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 zdravim mam takovej problem s ovladacem!koupil sem si dobijeci ale nejak me to nedobyji tak se chcu zeptat jestli nahodou nemusim jeste nekde neco zmacknout aby se dobijel normalne nabijecku strcim do ovladace a pak do usb na xboxu tak co delam spatne?diky za odpovedi:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 Odkud to máš? Slyšel jsem, že nějaký tyhle napodobeniny od číňanů nefungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Divoch1468623637 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 ne mam originalni od microsoftu kupoval sem ho normalne z alza.cz !predpokladam kdyz se nabiji tak by na nebijecce to melo svitit cervene ne?me to prad sviti zalene.... tak ze mi nikdo neporadi?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 hod link toho co sis koupil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Divoch1468623637 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 http://www.alza.cz/nabijecka-a-nahradni-baterie-pro-bezdratovy-ovladac-xbox-360-d69379.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 stahl sem si hru Watchmen vypalil a hral sem ji jelikoz je ta hra rozdelena tak ze kdyz najede tak ze zepta jestli chcete hrat jednicku nebo dvojku tak sem si dal jednicku tu sem dohral tak sem si dal dvojku a tam po prvni casti kdyz se mi tam ukazalo video a nacitala se mi dalsi cast tak mi to napsalo takovy to ze to nemuze precist a ze to mam vycistit, skousel sem vsechno vycistit nainstalovat a stale to dela myslite ze to bdue spatne vypaleny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Na 95% jo a na 5% špatnej image. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 http://www.alza.cz/nabijecka-a-nahradni-baterie-pro-bezdratovy-ovladac-xbox-360-d69379.htm Tak nevim no tak jak to popisujes by to melo normalne fungovat . Ja tenhle play and charge kit nemam , takze nevim jak ma svit . Sak to nech vybit a pak zkus nabijet a uvidis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heck Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Já ho mám a při nabíjení to má opravdu svítit červeně. Zkus ten ovladač úplně vybít a pak ho píchni na nabíjení...A i když to svítí zeleně tak to nabíji nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Divoch1468623637 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 ovladač mam uplně vybity proto sem na to prisel vsiml sem si ze kdyz hio tam zastrcim do xboxu tak to chvilku sviti cervene ale pak to skoci zase na zalenou...a nenabiji to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dais Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Mam problem s hrou Fracture kdyz ji pres Abgx zkontroluju vyskoci mi tam Autofix Failed, Stealth is still unverified. (viz. obrazek) nasel jsem si ze je to problem v online databazy kde chybi nejaky soubor a chci se zeptat jestli jde hru bez problemu hrat treba i pres Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 V ABGX si nastav Autofix Treshold Level 3, pokud tak nemáš. Pokud máš FW vyšší jak 1.4, tak to řešit nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dais Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 V ABGX si nastav Autofix Treshold Level 3, pokud tak nemáš. Pokud máš FW vyšší jak 1.4, tak to řešit nemusíš. Dik, Level 3 tam mam problem je prave v tom ze soubor neni v jejich online databazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.