xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rektor Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Mám jeden stupidní dotaz: Jak se ukládá hra v Gears of War?? Dostal jsem se celkem dost daleko a pak si uvědomil, že nevím jak uložit hru. V menu nic není a storage mám nastavené na HDD, ale hra se stejně neuloží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Ukládá se automaticky. Při každým checkpointu se Ti to uloží, anebo když chceš rozehranou hru ukončit, tak dáš start a save and exit a taky se Ti hra uloží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sukyno Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 V duchu tématu se jdu zeptat jak úplný pako... :o). Když budu mít flashlý Xko na iXtreme 1,6 . Mění se nějak proces při vypalování, nebo jen klasicky projedu ISO, jestli je cajk a vypaluju?? Už v těch návodech mam bordel. Asi to tu někde je, tak mě, prosim, nekamenujte. :-) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slippy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Nemění....projedeš to a třeba v Img burnu tam kopneš dvd soubor rychlost čím nižší tím lepší a vypaluješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sukyno Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 super, díky... už jsem v tom začínal mít bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hoogie Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Měl bych dotaz ohledně konzole koupené v USA. Minulé léto jsem si přivezl z USA konzoli XBOX 360 ve verzi Elite, počítal jsem s tím že budu vždycky potřebovat hry ve verzi určené pro americký trh - to není problém, ty mi posílá známej poštou, horší to je s napájením, musel jsem si pořídit konvertor napětí 110 na 220V, všechno funguje jak má akorát je ten konvertor dost hlučnej, existuje možnost koupit evropskej napájecí set a vyměnit ho za ten americkej? Přikládám obrázek štítku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Cau uz vysel ten Watchmen????Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Cau uz vysel ten Watchmen????Dik. jo vysel ale to neni otazka sem a navic staci googlit a hned to najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ronin Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 při kontrole hry pomocí abgx mi to napíše níže uvedené, mám to nějak řešit? Mám FW 1.6. Předem moc díky za odpověď. ------------------------------------------------------------------------------- \\//\\//\\//\\// _ |_ _ \ \/ /_ _ _ \\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\ //\\//\\//\\//\\ (_||_)(_|/ /\ \_||_ | | //\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\//\\// ------------------------_|------_||_||_|--v1.0.1-------[http://abgx360.net]---- Checking for updates to GameNameLookup.csv and abgx360.dat... Server file GameNameLookup.csv no newer than local file - not retrieving Server file abgx360.dat no newer than local file - not retrieving G:\XBOX\Hry\Call of Juarez GAME CRC\Call of Juarez.dvd is valid Checking Game ISO: "G:\XBOX\Hry\Call of Juarez GAME CRC\Call of Juarez.iso" Size: 7572881408 bytes (normal size) Files in ISO: 92, Folders in ISO: 21 Total bytes used: 6269191097 (85.90%) Game appears to have random padding Checking default.xex Original PE Filename: game.pe Original PE Timestamp: 2007/04/17 06:49:19 Game Name: Call of Juarez Developer: Techland Publisher: Ubisoft Genre: Action Achievements: 36 Achievements totaling 1000 Gamerscore XEX CRC = A8D9045D XEX Media ID: 7AE399E563490F6F1CC079A6-60F36B7A Call of Juarez Region Code: 0xFFFFFFFF Region Free! Checking SS Timestamp of Authoring: 2007/04/19 00:00:00 Timestamp of Mastering: 2007/05/13 13:27:44 SS CRC = CE6DC04C (RawSS = 7C9E753B) SS Media ID: 7AE399E563490F6F1CC079A6-60F36B7A (matches game) SS looks valid Checking DMI Timestamp of Authoring: 2007/04/19 00:00:00 (matches SS) DMI CRC = 8196EA06 DMI Media ID: 7AE399E563490F6F1CC079A6-60F36B7A (matches game) DMI looks valid Checking PFI PFI CRC = A4CFB59C PFI matches known data (2nd wave) Video partition found Video CRC = 91410773 (V0 = 81DF6964, V1 = E47F6A94) Video partition matches known data (2nd wave) Stealth check passed! Starting Verification Looking for CE6DC04CA8D9045D.ini in the online verified database Server file CE6DC04CA8D9045D.ini no newer than local file - not retrieving Using CE6DC04CA8D9045D.ini (304 bytes) Video CRC matches V0 CRC matches V1 CRC matches PFI CRC matches DMI CRC matches SS CRC matches Xex CRC matches AnyDVD style corruption was not detected Game CRC = BF9831CA Game partition CRC does not match the verified ini! There are 4 possibilities: 1. This is a bad rip (the most likely cause). If you're checking a DVD backup and have AnyDVD or a similar app installed, make absolutely sure the process is killed! If this is a scene release, search for it on abgx.net and look at the column "Bad CRC or Needs Fixing". If you see a <!> icon, hover over it with your mouse to read the alt text. If it says something like "Bad game data CRC" or gives the name of a fix (PPF patch), we already know about it. It's also highly recommended to run abgx360 again with AutoFix set to level 3 if you applied a PPF to make sure stealth files haven't been corrupted. See "What is AnyDVD style corruption?" in the GUI Quickstart tab for more info on game data corruption. 2. Your CPU/RAM/HDD/data bus is unstable and corrupted the data during extraction/burning or while checking the CRC. Make sure to run the sfv and try extracting it again (assuming you have the sfv/rars) and recheck the ISO/DVD to see if you get the same CRC. 3. Game data was intentionally modified for some reason. Microsoft does not take kindly to modifications for any purpose, and even benign changes to game data or settings will get you banned from Xbox Live! 4. The verified Game CRC in the database is wrong (very unlikely). Stealth was verified but game data wasn't Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morri21 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Ahojte, som novy majitel xboxu a zaujimala by ma jedna lame otazka....som prihlaseny na xbox live, vsetko ide tak ako ma...ale rad by som sa z live odhlasil...kde najdem take nastavenie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapo1468622753 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 cs mam trochu blbou otazku chci si propojit xbox360 s http://www.alza.cz/lcd-monitor-lg-flatron-w1934s-bn-d93263.htm pomoci http://www.tygriceny.cz/eshop/VGA-HD-AV-Cable-for-XBox-360 a nwm jak to udelat aby sem mel zvuk v http://eshop.kak.cz/zbozi/rre012-reproduktory-emgeton-ixsound6-cerno-stribrne/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Trochu hledej , na foru jsem to popisoval asi 10x :roll: http://console-forum.net/showpost.php?p=623679&postcount=18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mapo1468622753 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 j dik uz sem hledal ale nasel sem jen 3 temata a 1 jenom k tomu a kdyz sem se ptal na chatu tak kazdy psal neco jineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 dotaz: Fungují nástroje od Wii na X360? Jako bubny k rockbandu (wii) na 360?? počítám že ne, ale tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Ostatní nástroje od Rock Bandu možná, když fungujou i bubny, ale od GH určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blekota Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 hosi nechce sa mi kvoli tomuto mojmu dotazu zakladat nove tema ktore som ale vo vyhladavani nenasiel: hram sa hram a zrazu si vsimnem ze dioda co je na ovladaci ta zelena co svieti pod cislom 1 tak sa zmeni na blikajuce v paroch akoby rotujuce svietiace diody v paroch 2-4 a 1-3 a trvalo to len chvilu tak sa pytam co to bylo. hosi dekuji za info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Docházejí baterky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Blekota Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Docházejí baterky. :) ee baterky su na dvoch palickach takze tym to nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Fakt je to tím, mám to taky tahle, mám tam ještě dvě čárky a už to začíná blikat, ale ještě tak týden s tím hraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 ee baterky su na dvoch palickach takze tym to nebude... :cheesygrin:paličkách:cheesygrin: přesně jak říka kolega:) je to tím ...mě se stane že tam dám ůplně čerstvě nabitý baterie a ukazuje jen 2čárky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m.shook Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 tady sem ti nasel http://www.gamehouse.cz/xbox-360/ac-adapter-5925.php ale ze to tady s nekym vymenis to pochybuju kdo by chtel americkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m.shook Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Měl bych dotaz ohledně konzole koupené v USA. Minulé léto jsem si přivezl z USA konzoli XBOX 360 ve verzi Elite, počítal jsem s tím že budu vždycky potřebovat hry ve verzi určené pro americký trh - to není problém, ty mi posílá známej poštou, horší to je s napájením, musel jsem si pořídit konvertor napětí 110 na 220V, všechno funguje jak má akorát je ten konvertor dost hlučnej, existuje možnost koupit evropskej napájecí set a vyměnit ho za ten americkej? Přikládám obrázek štítku. tady sem ti nasel http://www.gamehouse.cz/xbox-360/ac-adapter-5925.php ale ze to tady s nekym vymenis to pochybuju kdo by chtel americkej tady je este jeden levnejsí newm v cem je rozdil (origo/neorigo) asi. http://www.gamesparadise.cz/produkty/xbox-360/prislusenstvi-ovladace/power-adapter-230v Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m.shook Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 prosim pomoc mam problém s hraním xbox 1 her. kdyz vlozim x1 hru do console tak se chová divne (nebezej dialogy a mnoho dalsich chyb) kdyz zmacknu stredovy xbox tlacitko na ovladaci (newm jak se jmenuje:) ) tak se me ukaze todle : a kdys vypálím emulátor na cd a chci ho tam nainstalovat tak se me obevi todle okno: fakt newm co s tim :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Zkus nekde najit na HDD ten update a smaz ho , nekde v console setings to bude , posledni polozky v my xbox . Pokud to nenajdes , naformatuj hdd a update nainstaluj znova. btw a nemas tu hru jen spatne vypalenou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m.shook Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Zkus nekde najit na HDD ten update a smaz ho , nekde v console setings to bude , posledni polozky v my xbox .Pokud to nenajdes , naformatuj hdd a update nainstaluj znova. btw a nemas tu hru jen spatne vypalenou ? mozna zkusim to dik :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.