xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Mám docela problém. Když dám jakoukoliv originální hru do mechaniky tak mi ji to nenačte. Nevíte čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Spatna mechanika zeby ? Zkusit vycistit treba cisticim dvd , reklamace , kalibrace a nebo vymena ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Udělalo mi to ale z ničeho nic z minuty na minutu když se vyměnilo CD. Mechanika se ani neroztočí. To je normální? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 Zkus ji parkrat vytahnout a znovu zastrcit , treba i rucne . Treba se nejak sekla . Pokud to nepujde , jak rikam reklamace asi no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VX71 Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Zkoušel někdo z vás bez internetu připojit dva Xboxy? Děcka doma chtěj hrát jen spolu a zatím jsem nenašel způsob jak to provést, do netu to nechceme připojovat kvůli hrozícímu banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2009 Myslím si, že to není možný, protože veškerý multiplayer hry se hrajou přes xlive a to musíš být připojený k internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 trapárna.... jaký si mám kupovat ůčty a body US nebo UK? a když chci hrát třeba něco NEorig. mám vypínat net nebo nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Záleží na tom, co si vyplnil při registraci US/UK. Podle toho si kupuj účty. A když budeš dodržovat pár zásad, tak klidně při hraní pálenejch her můžeš bejt na netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Omlouvám se, už se to tu řešilo,byl tu i topic,ale nvm jak to dopadlo a nemůžu ho najít, řešilo se tu jestli dotyčný dostane,když bude mít wf 1.4-1.5 a koupí/sežene originální hru s wawe3(řekněme, že si koupí hru UFC 2009,která wawe3 obsahuje),tak se chci zeptat,jestli je teda šance, že dostanu ban,když mám teda 1.5 a budu hrát orig. hry co maj wawe3,nebo to prostě je: original=žádnej wawe3= žádnej postich/ban. dík za každou odpověď, pls chtěl bych ale plnohodnotnou odpověď,ne odpovědi typu: myslím si......atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 A myslis ze tady nekdo dela u ms a rekne ti to 100 % ? Jinak s originalkou ti ban nehrozi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 A myslis ze tady nekdo dela u ms a rekne ti to 100 % ?Jinak s originalkou ti ban nehrozi :) Tak promiň,nechtěl sem to brát AŽ tak doslovně:D každopádně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 další můj super dotaz:roll: jak zjistim firmware? a ještě dotaz když dám do xka hru tak se mě to zeptá jestli chci na tu hru update můžu to dávat i na neoriginální hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Potřebuju poradit. Jak postupovat při výměně mechaniky? Je něco na co bych si měl dát bacha? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Jak zjistím jestli mám UK nebo US účet (jenom zkrz x.live gold) to zalezi co si vyplnil pri registraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 další můj super dotaz:roll: jak zjistim firmware?a ještě dotaz když dám do xka hru tak se mě to zeptá jestli chci na tu hru update můžu to dávat i na neoriginální hry? Firmware nezjistis , jedine se zeptat flashera . Updatovat normalne muzes v pohode... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 :cheesygrin:a sem tu opět já:cheesygrin::cheesygrin: můžete mi napsat prosíím cestu kam se píše kod na gold účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Edit profile a vybereš tam change membership ze silver na gold a zadáš kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m.shook Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 mam otazku ohledne "3rd wave" jestli to dobre chapu tak je to nova ochrana x360 her a je potreba FW 1.5 což je verze fleshe ??? jestli že ano tak jak poznam jakou mam verzi flashe ???? a jestliže mam starsi verzy tak je hra potreba opatchovat ???? dik za odpoved blbovy ale nechci zbytecne znicit 50kč za DVD :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Potřebuju poradit. Jak postupovat při výměně mechaniky? Je něco na co bych si měl dát bacha? Díky za info. Mohl by mi někdo poradit??? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jbunny Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Mohl by mi někdo poradit??? Díky! já dones to radši někam do krámu a máš jistotu že to nepoďělaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 mam otazku ohledne "3rd wave"jestli to dobre chapu tak je to nova ochrana x360 her a je potreba FW 1.5 což je verze fleshe ??? jestli že ano tak jak poznam jakou mam verzi flashe ???? a jestliže mam starsi verzy tak je hra potreba opatchovat ???? dik za odpoved blbovy ale nechci zbytecne znicit 50kč za DVD :? Potřebuješ nejmíň 1.51 a je to označení FW mechaniky, kterej se flashuje. Nijak to nepoznáš. Ale pokud máš nižší, tak budeš muset hru opatchovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 já dones to radši někam do krámu a máš jistotu že to nepoďělaj Nemám na to záruku a navíc bych to chtěl zkusit sám. Tak prosím o radu jak to udělat sám. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 zdravim.lid.ted v nejblizich dnech si budu kupovat xbox 360 a tak se chcu zeoptat estl ise to vyplai kupit ted jakoze estli nebude novy firmware,chapete?:) thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Kup, vyplatí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Nemám na to záruku a navíc bych to chtěl zkusit sám. Tak prosím o radu jak to udělat sám. Děkuji. Poradí mi někdo? Nebo je někde aspoň nějakej návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.