xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Nepoznáš to, jestli se falcon přehřívá víc jak jasper. Možná se jasper mín posírá, ale i ty nový falcony to maj vcelku dobře vyřešený. Takže je vcelku jedno, jestli koupíš premium s jasperem, nebo elite s falconem. Je to spotřební elektronika jako každá jiná, takže se může cokoliv rozbít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Zdravim! Poraďte jak zjistit DVD Key z Hitachi mechaniky přes Jungle Flasher? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 zdravim..kdyz si od nekoho kupim flashly xbox 360 tak je to primo nejak trestne?nebo kdyzto nekdo prodava jako zbozi(hrejte)...?pls napiste jen me to zajima jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m.shook Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 zdravim..kdyz si od nekoho kupim flashly xbox 360 tak je to primo nejak trestne?nebo kdyzto nekdo prodava jako zbozi(hrejte)...?pls napiste jen me to zajima jak to je no v podstate zadnej trestnej nebo chranenej obasah nešíříš tim ze si consoli flashnes ale tim ze si delas piratske kopie her. console je tvoje takze si s ni muzes delat v podstate co chces (takze i nahravat neorigo software pokud neni chraneny) BYCH REK :? Píchnul sem si do xboxu externí disk co mám ke kompu kde mám filmy a tak a chci se kouknout na film jakože přes xbox, ale nenačte mi to titulky. Zkoušel sem něco pogůglit, ale to byly samý ňák hrozně složitý postupy. Víte někdo jak se to dá udělat, aniž bych musel nějak ty titulky vervat do filmu, ale když je mám samostatně?Dík. nekde tady na foru jsem cetl ze to jde bohuzel jenom tak ze importujes titulky primo do filmu takze "titulky vervat do filmu" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 no v podstate zadnej trestnej nebo chranenej obasah nešíříš tim ze si consoli flashnes ale tim ze si delas piratske kopie her. console je tvoje takze si s ni muzes delat v podstate co chces (takze i nahravat neorigo software pokud neni chraneny) BYCH REK :?nekde tady na foru jsem cetl ze to jde bohuzel jenom tak ze importujes titulky primo do filmu takze "titulky vervat do filmu" :) ano spravne, ale pokud mas chip, ktery u nas, ale nesezenes :D tak ti hrozi 2 roky vezeni, nedavno sem nekde cetl ze za chip konzole hrozi 2 roky :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m.shook Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 coze ??? dva roky ??? to si asi podle me slyšel spatne :? za sireni chraneneho obsahu pro vlasní potrebu hrozí urcite jenom penezitý trest. Leda ze by na tom nekdo chtel vydelat a prodavat to tak to mozna, ale nam jako konecnejm spotřebitelum z toho 2 roky urcite nehrozej. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 potřebuju pomoct,chci si vypálit film na dvd, stáhl sem si film(je ve formátu ISO) a když ho rozbalim tak z toho vyjede normálně složky video a audio(jako je u originálních dvd filmů,prostě už překonvertovaný fiml do dvd formátu),to by nebyl problém ten obraz vypálit na dvd,ale problém je v tom že ten ISO soubor má přes 5GB,tutíž se nevejde na obyč dvd,tak se chci zeptat,když to ISO vypálim na DL, tak jestli ten film spustim na xboxu. Záleží jestli to bude plusko nebo mínusko?Popřípadně poraďte jak to mám vypálit aby to jelo. děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Slippy Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Mělo by to jet normálně jak na + tak na - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shark1 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 panove, planuju porizeni xboxe360 elite. pockam si az se snizi cena, teda az to dorazi do obchodu. nasledne si xb necham flashnout. nicmene dotaz mam nasledujici. protoze budu mit flashnutej xbox, muze se , nedej boze, stat to, ze dostanu BAN...:? ten BAN je na porad ? nebo jen na danou hru? pripadne da se s tim neco delat abych ho zase zrusil ? a co vlastne ten ban dostane ? ip adresa, nejaky skryty nebo vyrobni cislo xboxu,... ? dik za info nebo aspon odkaz kde se to jiz resilo, alebrz jsme bohuzle nic nenasel. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 ban muzes dostat ale je miziva sance.. a ikdyz ho dostanes tak je naporad a na tom danym xboxu si online uz nikdy nezahrajes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 A k tomu je potrebne dodat, ze tym BANom aj zaruka pada...logicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 jo jde se ho zbavit , ale v ČR to nejspíš nikdo nedělá a stejně by se to asi ani nevyplatilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 zdravim.pls co zanmena e m ito svetlo na xku svitilo vpravo nahore a predtym vlevo nahore?proc se to zmenilo a co to znamena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 znamená to připojený 2 ovládač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Ked si zapnes aj treti a stvrty, tak to budes prekvapeny :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 ja amm jen jeden ovladač.a svitilo jedno svetlo akorat na jine strane nez kdyz sem to zapinal minule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shark1 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 dotaz laika. 1 - jak se dobiji bezdratovej gamepad, kdyz koupim pouze konzoli (elite). je tam nejaka nabijecka na ten akumulator nebo se to pripoji do usb nebo se tam davaj klasicky dobijeci (normalni) AA baterky ? jenom premejslim, co jeste dokoupit za prislusenstvi az budu xbox kupovat... 2 - jde dvd ovladat (aspon zakladni funkce) pres bezdratovej gamepad nebo na to musi byt ten dalkovej ovladac ? (predpokladam, ze xbox jde zapnout bezdratovym gamepadem a ze nemusim vstat z pohovky a zapinat ho rucne pokud si chci zahrat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m.shook Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 dotaz laika. 1 - jak se dobiji bezdratovej gamepad, kdyz koupim pouze konzoli (elite). je tam nejaka nabijecka na ten akumulator nebo se to pripoji do usb nebo se tam davaj klasicky dobijeci (normalni) AA baterky ? jenom premejslim, co jeste dokoupit za prislusenstvi az budu xbox kupovat... 2 - jde dvd ovladat (aspon zakladni funkce) pres bezdratovej gamepad nebo na to musi byt ten dalkovej ovladac ? (predpokladam, ze xbox jde zapnout bezdratovym gamepadem a ze nemusim vstat z pohovky a zapinat ho rucne pokud si chci zahrat) 1-v sérii máš vetsinou u bezdrat. ovladace jenom slot pro normal AAA batrky ale jde dokoupit akumulator kterej potom dobíjíš pres usb v xboxu (i kdyz je vyplej) 2-jasne ze jo xbox pustis normal z ovladace aniz bys musel vstavat (bohuzel DVD se tam samo neda) a u prehravani filmu bohate postaci gamepad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Ahoj mam dotaz ohledně zaruky když si koupim xbox 360 v polsku bude mi platit zaruka i v česku opravěj mi ho tady moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shark1 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 dik za info. jenom bych mel upresneni. staci dokoupit jenom akumulator http://www.alza.cz/herni-konzole/xbox-360/hardware/ostatni/18850326.htm a ten uz se da usb kabelem dobijet z xboxu a nebo musim koupit tenhle komplet s kabelem http://www.alza.cz/sada-xbox-360-play-and-charge-kit-cerna-d79806.htm netrvam ale na nabijeni behem hry. klidne se to muze dobijet kdyz je xbox vypnutej. a nebo muzu pockat az zjistim co a jak, protoze zatim mam nejaky dobijeci AAA...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Upresnim: Bezdratovy ovladac pre X360 funguje na dve AA (LR6) tuzkove baterie - ovladac obsahuje na ne taky adapter, alebo druha moznost na jednu akubateriu http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360playchargekit/ http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360rechargebatterypack/ Bud tuto akubateriu, alebo kupit nabijacku tuzkovych baterii a pouzivat AA baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Ahoj mam dotaz ohledně zaruky když si koupim xbox 360 v polsku bude mi platit zaruka i v česku opravěj mi ho tady moc dik Reklamacia sa vybavuje telefonicky zavolanim do MS. Takze ani blocek od kupy nepotrebujes. P.S.: Servis je v Nemecku, "tady" ti to vyreklamuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pajarosi Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Ahoj dneska jsem nechal udělat flash 1,6,měl jsem 1,4 a když dám do xboxe hru tak mi to píše to play this disc,put it in an xbox 360 console neví někdo co stím moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Ahoj dneska jsem nechal udělat flash 1,6,měl jsem 1,4 a když dám do xboxe hru tak mi to píše to play this disc,put it in an xbox 360 console neví někdo co stím moc dík Zevraj opatchovane hry s wave3rd nespustis na fw. 1.6 a 1.51. Zostava napalit neopatchovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Jo, můžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.