xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lonewolf_x Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 ten člověk na tom aukru píše, že od firmwaru 1.6 se může hrát na netu bez banu, kdyby to byla pravda, tak je tu na to spousta odpovědí na fóru, může to někdo potvrdit tuto informaci? a zda se to týká pouze originálek nebo i pálených her, díky za objasnění :D Informace je to z druhé ruky. Musíš napsat přímo prodejci :arrow: pokud chceš 100% jistotu. Doporučuji spíš tohle http://aukro.cz/item740980407_xbox_360_elite_jasper_flash_1_6_orig_halo_3.html . Tam to máš černé na bílém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 ten člověk na tom aukru píše, že od firmwaru 1.6 se může hrát na netu bez banu, kdyby to byla pravda, tak je tu na to spousta odpovědí na fóru, může to někdo potvrdit tuto informaci? a zda se to týká pouze originálek nebo i pálených her, díky za objasnění :D K tej poslednej vete: na originalky nepotrebujes flash :cheesygrin: Logicky, ten posledny fw. je na to, aby sa predislo BANu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lonewolf_x Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ahoj, díky za vysvětlení, jsem začínající hráč na konzoli a chtěl jsem mít jistotu, že tedy můžu hrát hry po netu bez banu, vlastně jen vyzkoušet ten pocit :bash: K tej poslednej vete: na originalky nepotrebujes flash :cheesygrin: Logicky, ten posledny fw. je na to, aby sa predislo BANu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Je jedno jestli mame vypalenou hru na dvd nebo nainstalovane na hdd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Jo, je to úplně jedno z hlediska hrozby banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ojtisek Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Na czechcomputeru psal nějaký uživatel, že nové xboxy už nejdou flashnout. Je to pravda? Mě se to zdá jako naprostá blbost, ale kámoš to chce vědět, kvůli tomu, jestli si má xbox kupovat nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BananRoman Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 ahoj, mám USB gamepad od Logitech, chci se zeptat, jestli jde nějak zprovoznit aj na Xbox 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rhofir Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 myslím že ne , jenom originál od microsoftu ale jistý si nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ahoj zase ja s dalšima blbyma dotazama :) nevite jak to vypada Red Faction: Guerilla v CZ jestli už někde je ke stažení :) a když se registruju na xbox live mužu tam zadat českej email (xxx@seznam.cz) nebo radši si udělat email na google nebo windowslive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 velkybeda Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Ahoj chtěl bych poradit,mám nový NFS a jsem už daleko chtěl bych je hrát na life tzn..že bych si je koupil.Myslíte že poznaj podle sejvú že tam byla předtím neofiko placka nebo to mám smáznout(což byc byl nasr...)A dále k tomu firm. 1.6 myslíte že do toho mám jít,má s tím nikdo zkušenosti?A ještě jeden,je nějakej šikovnej typ jak se vyhnout banu,myslím třeba tam lízt na novej profil nebo je to buřt? dík Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Ahoj zase ja s dalšima blbyma dotazama :) nevite jak to vypada Red Faction: Guerilla v CZ jestli už někde je ke stažení :) a když se registruju na xbox live mužu tam zadat českej email (xxx@seznam.cz) nebo radši si udělat email na google nebo windowslivezdar s red factino nvm,ale s mailem na xlive vim,samo že můžeš já tam mám taky mail na seznamu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nesquick Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Určitě další blbí dotaz který tady je ... ovšem xbox mám od včera takže bych potřeboval prostě jen odpověd děkuji jak je to s flashí s mechanikou lite on a podrobnosti kolem toho ? nějaký rizika nebo tak ... a koukal jsem na forum a jsou 2 typy flashe ... kterej byste mi doporučily víc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smike19 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 takze dalsi hloupy dotaz......koupil jsem xbox z aukra a jelikoz majitel nevedel zda je xbox flashnuty {asi to byl jen prekupnik} tak jsem stahl hru {army of two pal verze }, patchnul v abx360 a vypalil....xbox mi nacetl dvd a spusti ho jako video.... a ted muj hloupy dotaz-Xbox teda nemam flashnuty,jelikoz to tu hru nenacetlo a nebo jsem tu spatne opatchoval? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 takze dalsi hloupy dotaz......koupil jsem xbox z aukra a jelikoz majitel nevedel zda je xbox flashnuty {asi to byl jen prekupnik} tak jsem stahl hru {army of two pal verze }, patchnul v abx360 a vypalil....xbox mi nacetl dvd a spusti ho jako video....a ted muj hloupy dotaz-Xbox teda nemam flashnuty,jelikoz to tu hru nenacetlo a nebo jsem tu spatne opatchoval? :bash: Ake patchovanie? :cheesygrin: Army of Two je stara hra, ta nema wave3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Určitě další blbí dotaz který tady je ... ovšem xbox mám od včera takže bych potřeboval prostě jen odpověd děkuji jak je to s flash s mechanikou lite on a podrobnosti kolem toho ? nějaký rizika nebo tak ... a koukal jsem na forum a jsou 2 typy flashe ... kterej byste mi doporučily víc ? Na lite-on mechaniku nejde nahrát zpátky originální firmware tím pádem máš tak záruku na půl(museli by kontrolovat mechaniku) pak tu je možnost že můžeš lite-on mechaniku vyměnit za jinou a tu druhou flashnout a záruka by zůstala ( před reklamaci by se dala zpátky lite-onka),jinač když máš flash tak si jen na xbox live dávej bacha na to abys nehrál hry před vydáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mosťa Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 1. muzu na xbox360 s hdd normálně nahrát mp3 a filmy (.avi) a využít ho tak jako multimediální úložiště a přehrávač? 2. je pravda že třeba GTA IV se na xboxu360 bez hdd seká? 3. jaké je nejkvalitnější pripojení xboxu360 k full HD lcd televizi 4. je součástí xboxu360 baterie a nabíječka pro bezdrátový ovladač? díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 1) mp3 určitým způsobem ano, ale proč ....normálně můžeš připojit ext. hdd či flashku... 2) nemusí tomu tak být, ale jsou takové případy...prostě HDD je pro tebe akorát plus 3) HDMI..ale trošku kvalitní ne HDMI kabel za 150 :D 4) není, dá se dokoupit v základu do ovladače strkáš alk. baterie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Olaf Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 prosim kde sa zapina autorun viem ze v nastaveni ale ziadni autorun som nanasiel iba auto-start a to mi dajak nereaguje dik To je ono myslim. Vyberes si tam, jestli kdyz to zapnes chces jit to dashe nebo automaticky spustit hru. Ale melo by ti to fungoval normalne. Co tam mas nastavene a jak ti to nereaguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Co je nejlepší nastavit v abgx360 autofix 1,2 nebo 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martin2 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 podle mě je to jedno :) ale ja davam 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Zdravim, mel jsem 20gb hdd, koupil jsem si novy 120gb disk do xboxu a tu 20gb bych chtel pouzivat normalne v pc jako externi disk, mam ho napojeny pres usb, ale v pc se mi nezobrazi, vim ze ho musim zformatovat, ale nevim jak kdyz ho nikde nemam, zkousel jsem i xplorer360 a ten mi disk zobrazi, ale formatovat neumi :) ...dekuji vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Mam takove tuseni , ze origo ms disk nejde v pc normalne pouzit . Jen ten western digital bews verze , flashuje se tam flash pamet a pak kdyz ho chces zpet do PC se to flashuje zpet :) Ale jiste to nevim , at se ozve nekdo kdo to zkousel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Zdravim, mel jsem 20gb hdd, koupil jsem si novy 120gb disk do xboxu a tu 20gb bych chtel pouzivat normalne v pc jako externi disk, mam ho napojeny pres usb, ale v pc se mi nezobrazi, vim ze ho musim zformatovat, ale nevim jak kdyz ho nikde nemam, zkousel jsem i xplorer360 a ten mi disk zobrazi, ale formatovat neumi :) ...dekuji vsem za rady Pokud máš Windowz tak pravý myšoklik na Tento počítač > po vyjetí menu kliknout na spravovat ve správě počítače kliknout na správa disků a tam si musíš vytvořit ntfs nebo fat particii a zformátovat Jsou to klasický SATA disky s ničím jiným sem se nesetkal pouze je na tom oddil souboru Xfat proto to nevidíš we woknech musíš teda vytvořit woknum čitelnou particii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 podle mě je to jedno :) ale ja davam 3Fakt to je jedno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Fakt to je jedno ? no ne "jedno" v uzovkovkach, doporucuje se ale autofix 3 pri autofixu 1 a 2 me to spravne neauto-fixovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.