xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Cau,jak poznam 100 procentne jakou mam mechaniku,protoze podle tvaru se to jiz nepozna?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Cau,jak poznam 100 procentne jakou mam mechaniku,protoze podle tvaru se to jiz nepozna?? Urcita pomucka je barva dratu ale jestli je konzol novejsi tak na 99% lajton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Podle tvaru kryky a rozlozeni tech dvou dratku,to vypada ze mam lite-on,akorat ze nemam zlute dratky,ale bile tak nevim???? www.kanalizator.cz/konzole-xbox360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Barvu dratku mam bile. Tak to mas asi Benq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Tak ze,rozlisovacim znakem stoprocentne je barva dratku jo?? Musim to veedet stoprocentne nez ho poslu na flash... Jestli jo tak mam bile dratky tak snad je to ta benQ,porad hledam na internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 pls, podejte mi ruku,,hledam narychlo overenej zdroj goldu rocniho ( nemusi byt retail, s mesicem navic), nejlepe ebay a ihned zaslani kodu mejlem( mezinarodni pro us i uk ucet, coz by taky nemel byt problem). Psal jsem cca pred hodkou dvema prodejcum, jestli posilaj kartu nebo prave ten kod, ale je mozny ze tam nekde v usa, canade maj trosku jinej cas a nejsou na prijmu. Chci paypalem platit...diky za tip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xxterorxx Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Mužu na LIVE ne hrat jen se přihlasit když mam hru z WAVE4 na WAVE3?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 No nevim, radši bych to nedělal. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Tak ze,rozlisovacim znakem stoprocentne je barva dratku jo??Musim to veedet stoprocentne nez ho poslu na flash... Jestli jo tak mam bile dratky tak snad je to ta benQ,porad hledam na internetu Proč to potebuješ vědět , flasher si stím poradí ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 No protoze tam chci ten 1.61 a nechci to posilat zbytecne,aby me pak napsal ze to nejde protoze nemam benQ nebo Samsung... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 No protoze tam chci ten 1.61 a nechci to posilat zbytecne,aby me pak napsal ze to nejde protoze nemam benQ nebo Samsung... Tak to klidně pošli , máš tam Benq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Dik to jsem chtel slyset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Je Verification důležitá? Jak pro online nebo offline hraní? Protože nejprve jsem hry stahoval z jednoho zahraničního fóra a ty po projetí v abgx360 byli vždy ve 100% pořádku. Ale všechny hry, které jsem zatím stáhnul tady mi v abgx360 neprošli přes verification, pokaždé failed. Ty hry zatím v pohodě jedou (offline), ale jde o to, jestli to může způsobit nějaký problém nebo ban, pokud bych šel na live třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Je Verification důležitá? Jak pro online nebo offline hraní? Protože nejprve jsem hry stahoval z jednoho zahraničního fóra a ty po projetí v abgx360 byli vždy ve 100% pořádku. Ale všechny hry, které jsem zatím stáhnul tady mi v abgx360 neprošli přes verification, pokaždé failed. Ty hry zatím v pohodě jedou (offline), ale jde o to, jestli to může způsobit nějaký problém nebo ban, pokud bych šel na live třeba. nejspis stahujes hry s wawe4 to zatim neumi abgx360, je to u vsech novych her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Jenom proto, že jsem napsal do tohoto topicu neznamená, že jsem deb*l. Nestahuju hry s wave 4. Mám 1.6 a active.iso jsem si ještě neudělal, takže wave 4 nestahuju. Dělá to u starších her, které nemají dělat žádné problémy. A jak jsem psal, hry co jsem stahoval z xbox360iso.com byly v pořádku, ale hry odsud mi ještě ani jednou nepřešli přes verification v abgx360. Hrát se dají, ale nevím jestli kvůli tomu nemůžu dostat ban například. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 potreboval bych poradit patchnul sem CoD 6 a vse probehlo dobre ale objevilo se mi zlute VERITIFICATION FAILED a AUTOFIX FAILED,STEALTH ISS STILL UNCERTAIN.Nevim jestli sou v poradku stealth soubory treba muzu to teda vypalit? (jestli to neni tim ze hra neni v databazi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2009 Je to tím, že ABGX ještě neumí rozeznat 4th Wave hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azgard Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 ahoj tak se přidávám mezi ty blby ,ale docela by mě zajímalo když budu mít flash a budu chtít hrát na live a založím si Nový profil ( budu mít vytvořené 2) a řekněme ,že na tom druhém ,který jsem použival jenom na offline hraní jsem hrál jednou hru před vydáním ,bude to tam někde uložené ,ikdyž na live budu s jiným profilem??? potom 2, bych se chtěl zeptat jestli nějak vadí ,že budu na live s 1.4 ,ale nebudu hrát nové hry jenom třeba co jsou Wawe 2 tak bych ban neměl dostat ne?? díky za odpovědi ,ale sem Lama vím to.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 cau sem lama nejvetsi sory zato... chci zeptat jestli jde nejak mezit riziko banu na LIVE mam x360 flashly a vypalene hry. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 cau sem lama nejvetsi sory zato... chci zeptat jestli jde nejak mezit riziko banu na LIVE mam x360 flashly a vypalene hry. diky No , akurát mať dobrý stealth .. A prechádzať si hru v ABGX 360 .. Aký máš firmware ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 No , akurát mať dobrý stealth .. A prechádzať si hru v ABGX 360 ..Aký máš firmware ? hele to neim, mam mi ho sebrala a budu ho moit az k vanocum:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 braz Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Zdarec mam takovej problem vcera jsem stahl call of duty mw 2 a kdyz to vypalim a dam do xka tak mi to tam ukaze symbol xboxu a tabulku kde stoji "cant read file" nebo tak neco no proste nevim co s tim nikdy predtim se mi to nestalo ale najednou to nejde a taky to takhle blbne i pri tech novejch GTAčkách pouzivam imgburn na ty hry a dvdčka Verbatim DL+. Predem dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 3, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Hra ma novou wawe4 ochranu , pokud mas v mechanice fw 1.6 stahni si activate.iso a vloz pred hranim hry . Navodu je tu na foru habadej a diskuze o wawe4 taky . Cti , nema smysl to znova vypisovat jen kvuli tve lenosti hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 braz Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 a kdyz tam ten fw 1.6 nemam ale mam starsi (1.5 nebo tak nejak) tak co s tím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 cau sem lama nejvetsi sory zato... chci zeptat jestli jde nejak mezit riziko banu na LIVE mam x360 flashly a vypalene hry. diky No tak riziko je tu vždycky...BAN ti můžou dát jenom za to, že hraješ na LIVE v ČR. Nic neni 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.