xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeCZko Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Je nejakej zpusob jak se naucit ovladat gamepad? Vim ze je to blbej dotaz, ale vic nez 10 let jsem hraval na PC, takze klaveska+mys... FPS na gamepadu jsou ted pro me celkem peklo... :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 hrat hrat hrat nastav si citlivost pohybu kdyz mas vetsi hodne rychle se to hybe a ja stim mel taky problemy nekoho trefit nasta vil jsem si mensi a najednou to slo uplne v klidu staci si zvyknout ze jedni joystikem pohybujes hracem a druhym zbrani . Me se na gamepadu ted strilecky hrajou fakt vyborne hlavne CoD 6:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeCZko Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 hrat hrat hrat nastav si citlivost pohybu kdyz mas vetsi hodne rychle se to hybe a ja stim mel taky problemy nekoho trefit nasta vil jsem si mensi a najednou to slo uplne v klidu staci si zvyknout ze jedni joystikem pohybujes hracem a druhym zbrani . Me se na gamepadu ted strilecky hrajou fakt vyborne hlavne CoD 6:) Jj, posledni CoD mi dava poradne zabrat, respect pred vsema co hraji na vysokou obtiznost, budu muset poradne trenovat. Ale Borderlands uz mi celkem jdou a bojovky co do ovladani nemaji chybu. S klaveskou bych musel byt jako chobotnice :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ja to cod projel za 4a pul hodky ne obtiznost regular nejvic mi dalo zabrat rio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidk Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 zdravim, může mi prosím někdo poradit, jak zjistím jaký můj X360 má fw? díky moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Musel bys to jedině napojit na pc. Ale dá se to trochu určit podle toho, kdy byl flashovanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidk Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 aha...a já si myslel, že se to dá zjistit snadněji...no byl flashnutej krátce po Vánocích...asi tak měsíc..a lze nahrát novější fw? ale asi jenom po připojení k pc nebo ne?...jde mi o to, protože jsou ted ty nové ochrany a chtěl bych vědět co mám za fw.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Jestli tahle brzo po Vánocích, tak budeš mít asi nejspíš 1.4. CFW se dá jedině nahrát po připojení mechaniky k pc, ale není to zas tak snadný. Kontaktuj nějakýho flashera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidk Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Jestli tahle brzo po Vánocích, tak budeš mít asi nejspíš 1.4. CFW se dá jedině nahrát po připojení mechaniky k pc, ale není to zas tak snadný. Kontaktuj nějakýho flashera. díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fruddy Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ahoj, prosim Vas o radu, uz si fakt nevim rady ... procitam to tady cely hodiny...priznavam ze sem blb a lama tak mi to sem pak nemusite psat...Takze, xbox mam asi mesic, flash jsem si opatril (pres 2 znamy) tohle pondeli (2 dny stary, tudiz pocitam ze fw nebude nejakej starej), vcera jsem zacal nadsene palit hry, po velkym studovani tady na foru jsem to delal tak, ze jsem stahnul iso pak zkontroloval v mulleteru a kdyz bylo dobry tak palit, jenomze dobry byly jen 3 z 12 (!?!) tak sem si rek ze to asi nebude to pravy a studoval jsem dal, stahnul jsem si abgx360 v nem mi pise ze jsou dobry, v mulleteru mi pise ze tam chybi nejaky video soubory nebo cosi... cetl jsem dal a objevil problematiku wave4, wave3, vypalil jsem si activate.iso dvd (samozrejme v DL), ale pak sem to zkusil(aktivacni disk po15sec vyndat a pak dat hru (dragon age:origins) a zas to nejelo) :-( tak jsem zkusil prepachovat hru (prototype) wave4-->wave3 v abgx360, ale v mulleteru mi to zas psalo ze sou tam vadny video cosi :-( tak jsem to uz radsi nevypaloval, ptz sem uz vyhodil hodne dvdcek z okna.. Mohl by mi nekdo prosim poradit jak to radne vypalit abych to nejak rozjel? Opravdu jsem to tady procital docela dost dlouho zkusil sem vsecko mozny ale porad nic... EDIT: mam lite-on, fw opravdu nevim, ale vzhledem k tomu ze je 3 dny stary tak asi stary nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Všechno si to zmatlal dohromady. :) Budeš mít flash 1.6. Např. Prototype je jen 3rd wave hra. (nemusíš ji patchovat pro svůj FW) A mulletera vůbec nepoužívej, jenom ABGX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fruddy Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ja uz sem uplne ztracenej, zmatenej, mlatim hlavou do stolu tady :-D, v navodu na vypalovani tady pisou ze mam pouzivat mulletera tak jsem ho pouzival... Takze kdyz budu vypalovat napr. toho Prototype tak budu postupovat: 1. Stahnout (*.iso, *.dvd) 2. abgx360 - kontrola 3. imgburn - vypalit Tak by to melo normalne jet? Presne takhle jsem to udelal s Dragon age a kdyz sem to pustil tak akorat sem mel pres obrazovku xbox 360 a chovalo se to jak DVD film, to melo asi tu ochranu wave4? (tudiz by dragon age chtel ten prepatch?) Promin ze se tak ptam ale fakt se chci ve vsem tak ujasnit jinak tady asi skoncim z okna, cely den se tady s tim trapim :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Co máš za mechaniku ? Jestli lite-on tak si počkej stejně jako já až vyjde 1,61 pro lite-on , jinak jesdtli máš ty ostatní co sou :D tak ty už sou flashnutelný pokud sem dobre cetl, tak si to nech reflashovat :)) v 1.61 nemusis resit ani activate ani patche :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fruddy Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Mam lite-on, xbox je stary zhurba půl roku a flashovat jsem to nechával teďka v pondelí... jinak jak sem tady prolízal to forum tak sem videl za 1.61 uz je venku... Ale to asi nemam no... a zas davat dalsi prachy za reflash to se mi zrovna taky ted moc nechce.. jeste k tomu ze sem pokazil skoro vsecky dvdcka.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fruddy Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Ja uz sem uplne ztracenej, zmatenej, mlatim hlavou do stolu tady :-D, v navodu na vypalovani tady pisou ze mam pouzivat mulletera tak jsem ho pouzival...Takze kdyz budu vypalovat napr. toho Prototype tak budu postupovat: 1. Stahnout (*.iso, *.dvd) 2. abgx360 - kontrola 3. imgburn - vypalit Tak by to melo normalne jet? Presne takhle jsem to udelal s Dragon age a kdyz sem to pustil tak akorat sem mel pres obrazovku xbox 360 a chovalo se to jak DVD film, to melo asi tu ochranu wave4? (tudiz by dragon age chtel ten prepatch?) Promin ze se tak ptam ale fakt se chci ve vsem tak ujasnit jinak tady asi skoncim z okna, cely den se tady s tim trapim :-( :angle:8):?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Cau,chci se zeptat jestli ma cenu vypalovat tekena 6, kdyz me abgx360 pise cervene -VDEO CRC DOES NOT MATCH,budu mit 1.61,tak abych kvuli tomu nedostal ban ze tam neco chybi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeCZko Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 :angle:8):?: Jj, bud prepatch na Wave 3 nebo pouzit Activation disc. Podle toho jakej mas FW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fejtas Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Chtěl jsem se prosim zeptat.Stáhl jsem si NFS SHIFT.Po rozbaleni mám 2 soubory.Jeden soubor obrazů a Image File.Stáhl jsem si Imgburn a chci hru vypálit.Stačí když klepnu pravým tlačítkem na Image file a zvolím Vypált v Imgburn?Bude to fungovat?Nebo tu hru musím vypálit jiným způsobem?Díky za vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 vše je v navodech tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Chtěl jsem se prosim zeptat.Stáhl jsem si NFS SHIFT.Po rozbaleni mám 2 soubory.Jeden soubor obrazů a Image File.Stáhl jsem si Imgburn a chci hru vypálit.Stačí když klepnu pravým tlačítkem na Image file a zvolím Vypált v Imgburn?Bude to fungovat?Nebo tu hru musím vypálit jiným způsobem?Díky za vysvětlení. Prečítaj si topic pre začiatočníkov .. btw tu je návod na pálenie .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robixt Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 cus, chcem sa spytat ci si mozem zahrat s xbox250gb mw2 ediciou este pred vydanim hry mw2 ? nemyslim hru mw2 ale napriklad nejake dema z netu a tak (nebude problem ak konzolu pripojim na net tj xblive ? )....hru mw2 by som si zahral az toho 10.11 dik :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 podle toho co pises mas orig edici akorat pred vydanim a jelikoz by tam melo byt vse orig muzes parit uz i MW2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Cau,ted jsem si vypalil tekena 6 a kdyz to vlozim do xboxu,tak se nic nedeje a napise me to jenom play dvd,mam iXtreme 1.61, kdyz jsem to kontroloval pres abgx360.tak me to vyhodilo neco cervene -video crc uz nevim neni to jenom spatna verze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Je to 4th wave hra, musíš patchnout nebo použít iso loader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Skoda ja jsem si myslel ze kdyz budu mit ten 1.61 tak nebudu muset vkladat aktivacni cd nebo patchovat... Hele prosimte a kde najdu ten iso loader?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.