xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Jo aha, ty píšeš, že máš 1.61, tak to promiň, to jsem přehlídl, tak to by potom mělo fungovat. Takže nejspíš si stáhnul už patchlou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ja jsem to stahl z share-rapidu od pcmakera a tam neni psany ze to je patchly,tak snad mas pravdu... zkusim to z cz share. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fame2007 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Dej ho na zem tam je nejvetči zima-pokud nemaš topeni v podlaze:roll: Podle mě by to chtělo někam kde je více prostoru, třeba to hoď před televizi na zem nebo ja nevim.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ja jsem to stahl z share-rapidu od pcmakera a tam neni psany ze to je patchly,tak snad mas pravdu... zkusim to z cz share. Já od včerejška jedu non-stop, takže mi všechno hrozně pomalu dochází. :) Jak píšeš, že se to chová jako normální DVD, když to strčíš do xboxu, tak to vypadá, jako bys měl jen firmware 1.6 a ne 1.61. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robixt Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 cus, prvykrat som zapol xb (zatial bez pripojeneho lan kablu) a pyta sa to na Location, suvisi to uz stym xblive, kde musim dat us/uk alebo tu zatial mozem dat sr ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Raději si už rovnou dej US/UK, pak by to mohlo dělat problémy při registraci gamertagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Proste kdyz tam vlozim tuhle hru tak se me tam objevi jenom play dvd a kdy dam spustit tak se objevi to same jako kdyz to das do pc proste bilej obraz s titulkami xbboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Jak máš dlouho flash? Asi máš jen 1.6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Ne to je blbost dneska me to prislo na 1.61 mechanika benQ tak ze by to melo jit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phlanx Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Muzu poprosit o radu ? Jakou mechaniku muzu ocekavat v teto edici xboxu ? http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-elite-edition-d144059.htm dekuji za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Muzu poprosit o radu ?Jakou mechaniku muzu ocekavat v teto edici xboxu ? http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-elite-edition-d144059.htm dekuji za tipy Pravděpodobně Lite-on FWrev: 83850c HWrev: A02 no každopádně se nemusíš bát banánu jelikož si na tom pálenky pravděpodobně nezahraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kulo Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 zdravim... dotaz: když si koupim redukci pro jack 3.5 na 2.5 bude mi fakat zvuk kdyz to pichnu do ovladace od xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phlanx Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Pokud to sem nepatri tak se omlouvam ale nazev me sem tahne... Fifa 10 v rezimu Be A Pro v ceske lize odehraji zapas a kdyz se pote kouknu do statistik tak mi to ukaze v tabulce i nadchazejici zapas samozrejme bez vysledku ale divne je ze posledni odehrany zapas ma uplne jiny vysledek nez jak jsem odehral.... nasledne i tabulky ukazuji zcestna cisla... muze to prosim nekdo vyzkouset ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Mno lidi pls co je to ten převodník, jak udělat po domácku vyrobený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kulo Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 zdravim... dotaz: když si koupim redukci pro jack 3.5 na 2.5 bude mi fakat zvuk kdyz to pichnu do ovladace od xboxu? lidičky pomohl by někdo??? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 ne...jde jen ten headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robixt Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Líšia sa nejak konzoly elite a super elite (tj 250gb verzia) okrem hdd....napríklad nejaká zmena v fw alebo niečo podobné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Ještě maj v balení druhej bezdrátovej ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robixt Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Ještě maj v balení druhej bezdrátovej ovladač. JJ má dva....len či nebude problém že na ňom už hrám (zatiaľ len demá ktoré v ňom sú...mw2 ani nahodou) keď sa má predávať až od 10.11 :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Ne, nemusíš se bát. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 espézetka Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Ahoj , k nikomu mu nejde připojit na party , a v GTAčku ani multiplayer nevíte čím to je ? možná routerem , jak ho kdyžtak nastavím ? (kdyžtak mám tento http://www.alza.cz/router-asus-rx3041-d81187.htm ) odměna 3K credits :) piště mi do Pm že ste odepsali dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Dá se jakákoliv hra (klidně i jen jedna jediná alespon) typu Guitar Hero, Rock Band, Band Hero atd atd hrát na gamepadu? Nebo u všech musí mít člověk ty ovladače ve tvaru hudebních nástrojů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Tuším že GH 1,2,3 ide hrať na gamepade .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 A ještě Aerosmith. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Nic víc? Tak alespoň něco. Takže 100% nejde na gamepad třeba Guitar hero IV nebo V nebo GH:Metallica? Každopádně díky za vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.