xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 Ne, na 100% ne, ani RB 1 ani RB 2, minimálně musíš mít připojenej mikrák na zpěv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 A dají se ty novější díly Guitar Hero nebo Rock Band (případně Lips) sehnat i s těma nástrojema u nás? Nebo jedině eBay? Tuším, že jsem hledal na netu a našlo to snad jen Guitar Hero 2 pro PS2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2009 http://jrc.cz/index.php?a=7&hltxt=guitar+hero&x=0&y=0 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 čau chci se zeptat stáhl jsem si grid a to je 2nd wave půjde mi to na 1,6FW ptam se jestli jdou starý hry an nový flash dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2009 Jo, půjde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rakwaak Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Po několikahodinovém procházení tutorialu z toho mám v hlavě už slušný guláš, tudíž se cítím jako blb. Mám-li LiteOn mechaniku (Xbox je z května 2009), flashnutí lze provést pouze cestou vyextrahování klíče mechaniky pomocí převodníku a následným flashem? Tedy pokud nemám převodník a nechci si ho kupovat (a ani nejsem schopen ho vyrobit), tak to doma holt neudělám a jedinou možností je využít placených služeb nějakého flashera? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 přesně tak ale osobně bych si ted nic neflashoval pokud chces hrat online a dokud nebude ten novy FW tak bych si pockal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rakwaak Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Díky. Hrát online nechci a mám akorát Arcade bez disku, takže na live nepolezu vůbec:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Po několikahodinovém procházení tutorialu z toho mám v hlavě už slušný guláš, tudíž se cítím jako blb.Mám-li LiteOn mechaniku (Xbox je z května 2009), flashnutí lze provést pouze cestou vyextrahování klíče mechaniky pomocí převodníku a následným flashem? Tedy pokud nemám převodník a nechci si ho kupovat (a ani nejsem schopen ho vyrobit), tak to doma holt neudělám a jedinou možností je využít placených služeb nějakého flashera? Díky za odpověď. Budeš tam mít 83850c to zvládneš sám bez RS232>TTL převodníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rakwaak Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Aha :). Ok, až v pátek přijedu domů, tak to omrknu a kdyžtak se ještě poptám. Zatím díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Aha :). Ok, až v pátek přijedu domů, tak to omrknu a kdyžtak se ještě poptám. Zatím díky. No ,ale můžeš to taky pohnojit možná by bylo lepší investovat tu malou sumu a jít na jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rakwaak Odesláno Listopad 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2009 Další otázka od blba. Neznáte nějakou slušnou stránku/fórum s demama na xko? Tady na fóru je demo topic prakticky mrtvý, stejně tak na warforum či warez-bb jsou linky většinou dead. Google mlčí, o torrenty nestojím. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Ahoj chtěl bych se zeptat na jednom warezu sem našel Fable 2 GOTY a je tam napsany že je tam sou i DLC přidavky (natom DVD ) ale jinde sem čet že dotyh GOTY edycí davaj jen papir skodem na Xbox Live tak by mně zajmalo jestli existuje i edice co to ma na DVD ( ja vím je to další zblbejch otazek :) ale nechce se mi to zbitečně stahovat ) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 mam poneti ze neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedAlert Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 PitBull Fable 2 GOTY obsahuje hru a DLC. Sam jsme stahnul FABLE.2.GOTY.READNFO.XBOX360-WARG, která je v češtině včetně DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Listopad 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2009 Tak to jo moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w1z1 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Hloupě se mi povedlo smáznout obsah složky "system items" na HDD. Je nějakej způsob jak to tam nějak nahrát, nebo to obnovit? Zkoušel jsem znovu provést update NXE, ale mám tam verzi 8955 a to je nejnovejsi a zazivyho boha se mi nedari donutit xko aby si ho znova instalnulo. Bohuzel jsem se stal obeti Banu a krom toho ze mi klasicky nefacha HDD tak me najednou prestalo fungovat i prehravani nekterych typu videii (predtim fungovali) a nevim zda je to banem, nebo tim, ze jsem si smaznul ty soubory :( Predem dikes za radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 čus lidi mam dotaz jelikož sem byl tak mezi těmi smolaři kteři dostali ban tak se chci zepat co vlastně ban omezi na hdd vim že něco nepujde ale nevim co tal se radši ptam :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 čus lidi mam dotaz jelikož sem byl tak mezi těmi smolaři kteři dostali ban tak se chci zepat co vlastně ban omezi na hdd vim že něco nepujde ale nevim co tal se radši ptam :D:D Chce to menej sa pytat a viac citat, pretoze je to tu na fore o tom uz popisane dost. Ale aj tak ti to ulahcim: Instalacia hier. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Consolero Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 Hloupě se mi povedlo smáznout obsah složky "system items" na HDD. Je nějakej způsob jak to tam nějak nahrát, nebo to obnovit?Zkoušel jsem znovu provést update NXE, ale mám tam verzi 8955 a to je nejnovejsi a zazivyho boha se mi nedari donutit xko aby si ho znova instalnulo. Bohuzel jsem se stal obeti Banu a krom toho ze mi klasicky nefacha HDD tak me najednou prestalo fungovat i prehravani nekterych typu videii (predtim fungovali) a nevim zda je to banem, nebo tim, ze jsem si smaznul ty soubory :( Predem dikes za radu ;) Spatny, spatny hochu, pokud nepujde instalit offline dash, ale me se taky nedarilo tam dat ten posledni co mam 8955 ani starsi a bojim se, ze nepujde ani novejsi :cry: ktery bude pravdepodobne potreba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w1z1 Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 No to ti povím, to by bylo hodně blbé, problém je, že pořád nevím jak ty soubory obnovit. Bohužel mezi těmi soubory byly i soubory pro přehrávání videa (včetně toho nového updatu) takže teďka mi sice win media center funguje ale v podstate nic si nepustim (jen to co bylo jako zakladni podporovane formaty coz je hodne velak bida) :( a to me asi stve nejvic, protoze jsem xko hodne pouzival jako multimedialni centrum :( Pls nevíte někdo kde by dali ty soubory (tuším že byly 4) sehnat a jak je naspat na ten disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 Prosím vím že už to tu někde bylo ale je ňáká cesta jak dostat GS na MGC.net i kdyz mám ban ?? Jdeto nějak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 abdulaha Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Neví někdo jestli je v hře Godfather 2 na xboxu čeština ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Spatny, spatny hochu, pokud nepujde instalit offline dash, ale me se taky nedarilo tam dat ten posledni co mam 8955 ani starsi a bojim se, ze nepujde ani novejsi :cry: ktery bude pravdepodobne potreba... skousel to uz nekdo jestli mu jde po banu nainstalovat novy dash?? protože jestli ne tak je xko vlastne uplně k ničemu protože si nové hry už nezahrajete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 Spatny, spatny hochu, pokud nepujde instalit offline dash, ale me se taky nedarilo tam dat ten posledni co mam 8955 ani starsi a bojim se, ze nepujde ani novejsi :cry: ktery bude pravdepodobne potreba... Aky mas dash v konzole? Ako chces dat starsi dash? Na novsi uz nedas starsi. Ked mas uz v konzole 8955, tak ako ho chces znova upatnut? Naco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.