xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 no jasny ale slo mi o to az treba bude wawe 7 jestli to stale pujde patchovat na wawe 3? asi ano ze? Nemam doma vestecku gulu, pozrel by som do nej :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davidk Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 čaute, je možné propojit X360 s Pc po BANu? resp. existuje jiný než přes Windows media center? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 nevite nekdo proc mi nejde patchnout GTA EFLC stale mi to vypisuje ze je to na novejsi wawe, uz sem patchoval cod mw 2 a to jsem patvhnul ale tohle stale nejak nejde, pouzivam ABGX a 1.01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 nevite nekdo proc mi nejde patchnout GTA EFLC stale mi to vypisuje ze je to na novejsi wawe, uz sem patchoval cod mw 2 a to jsem patvhnul ale tohle stale nejak nejde, pouzivam ABGX a 1.01 zkus wawes 360 patcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w1z1 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 čaute,je možné propojit X360 s Pc po BANu? resp. existuje jiný než přes Windows media center? díky To davidk: Mělo by to jít, mě to aspoň i po banu funguje normálně. Banem se zablokovalo Media Center Extenders (i když se přiznám, že si nejsem úplně jistej co to je - myslím že takové věci jako dálkáč, wifi, ...) tak propojení PC - XBOX normálně jede dál a prohlížení fotek a videí také (nebo by aspoň mělo) Jinak u starších WIN jako třeba win XP kde media center není je samozřejmě možnost je spojit také a pak místo media centru se spustí jednoduchej průzkumník, kterej prohledává nasdílené složky. Sdílení se dělá ve windows media playeru (tuším, že verze 11 a vyšší) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 muze mi nekdo rict jestli je tohle spatny nebo dobry? nejak se mi tam nelibi ten dolejsek tak kdyby nekdo vedel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Co to je za hru a odkud ji máš? Jinak už se ani v ABGX nemusí kontrolovat, když každej dostává banán. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Co to je za hru a odkud ji máš? Jinak už se ani v ABGX nemusí kontrolovat, když každej dostává banán. :) je to GTA episodes from liberty city mam ji z xbox-sky me tu nejde o ban ale jelikoz to musim patchovat tak jestli je to spatny nebo sem to patchnul dobre a pujde to jelikoz se mi tam nejak nelibej ty cerveny veci dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Když patchneš hru, tak vždycky bude házet v ABGX červeně chybu. Ale tuhle chybu jsem ještě neviděl. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sajrus Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Hele muzu dostat ban i kdyz bych konzoli nepripojik k XLIVE ? nekde sem cetl ze to banuje ten novej dashboard... je to blbost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Ne, není to ověřený. A když nebudeš mít připojený xko k internetu, tak se tam ten ban nemá jak dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 mam pouze dotaz . Kdyz hraju jakoukoli hru tak pri nahravani nebo pri hrani mi problikavaji bile pruhy na televizi (neni to televizi) nejlepe to je poznat kdyz je cerna obrazovka deje se to jen pri hrani her (jsou to takove uzoucke treba 5-10 cm prouzky ktere ruzne problikavaji . u hrani to ani nevidim. Setkali jste se stim uz nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 mam pouze dotaz .Kdyz hraju jakoukoli hru tak pri nahravani nebo pri hrani mi problikavaji bile pruhy na televizi (neni to televizi) nejlepe to je poznat kdyz je cerna obrazovka deje se to jen pri hrani her (jsou to takove uzoucke treba 5-10 cm prouzky ktere ruzne problikavaji . u hrani to ani nevidim. Setkali jste se stim uz nekdo na jaké rozlišení maš nastavený xbox ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Cau hele kdyz se chci zaregistrovat na xbox360,napisu tam muj e-mail a vypise me to chybu neme to byt s koncovkou com.??? Uz fakt nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetraGTC Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 jj. založ nějaký na gmailu a půjde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Cau hele kdyz se chci zaregistrovat na xbox360,napisu tam muj e-mail a vypise me to chybu neme to byt s koncovkou com.??? Uz fakt nevim... tím by to byt němnělo ja se registroval na email seznam.cz takže koncovka cz by vadit nemněla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Uz je to v pohode i s koncovko cz. Ale musel jsem se zaregistrovat na Windows ID,jinak me to proste neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Hele jeste se chci zeptat,kdyz jsem zadaval prihlasovaci udaje -jmeno,telefon,atd tak se me to nikde nezeptalo na kontrolni otazku??Je tto mozny?? Jak by to bylo v pripade ze bych musel mit novy xbox a chel si obnovit stary ucet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 na jaké rozlišení maš nastavený xbox ? pres HDTV pripojeni na nevyzsi mozne prozliseni mam LCD samsung coz je dobry dela mi to potom co jsem mel RRoD a v MS mi to vsechno vymenili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xbox Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Hele tak uz jsem na to prisel,ja jsem daval nejakou rychlou registraci a tam bylo jnom jmeno,telefon,e-mail,ale ted uz me to napsalo i tu kontrolni otazku,takze uz dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fejtas Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Chci se zeptat,když jsem stáhl hru a je NTSC,půjde mi to normálně pustit,nebo se to musí ještě nějak upravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Chci se zeptat,když jsem stáhl hru a je NTSC,půjde mi to normálně pustit,nebo se to musí ještě nějak upravit? K tomu ti staci uz iba kupit NTSC konzolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fejtas Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Takže na normálním kupovaný tady v čechách to nepůjde co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Takže na normálním kupovaný tady v čechách to nepůjde co? PAL, alebo Region Free (RF) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kulo Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 mám prozbu : vypálil jsem si hru a smazal ji z pc.. teď bych jí potřeboval vypálit znova .. přez nero jsem to nebyl schopnej zkopírovat... díky za help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.