xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 DíkyNikdy jsem o tom nic neslyšel a když jsem tam prodaval flashnuté PSP a měl to tam napsaný tak nikdo nic a vklidu jsem ho prodal. ne, to nejde, jenom dema vypálíš na obyčejné DVD !:) A to jako proč? To je nějaká demence, nebo to je nesmysl ??? Asi to druhé :) Ukončují to se zdůvodněním , že předmět porušuje autorská práva třetích osob. Je to tudíž proti obchodním podmínkám Aukra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ukončují to se zdůvodněním , že předmět porušuje autorská práva třetích osob. Je to tudíž proti obchodním podmínkám Aukra Tak jsem měl zrovna asi štěstí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ukončují to se zdůvodněním , že předmět porušuje autorská práva třetích osob. Je to tudíž proti obchodním podmínkám Aukra Takže v tom případě se tam musí hrabat ve všech hacknutých věcech a zjištují firmware a flashe ? a co satelity jako Dreambox, IPbox, to taky zjišťují ? Jakým stylem ? To podle mě pokud to tam nenapíšeš, tak to nikdo neví a případnému zájemci to řekneš až při kontaktu, ale je to fakt demence.... sorry že jsem trochu odbočil od tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 zdravim.chci se zeptat estli spustim smackdown vs,raw 2010 na 1.6?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 zdravim.chci se zeptat estli spustim smackdown vs,raw 2010 na 1.6?dekuji ne asi jinak řečeno jistěže jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ja jenom estli tam uz neni ta nova ochrana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ja jenom estli tam uz neni ta nova ochrana. jo takhle wawe 4 to už myslim ma ale jestli maš activ iso tak by ti to mnělo chodit v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ja jenom estli tam uz neni ta nova ochrana. nemusis to psat do dvou topicu na jednou to z prvy...a za druhy projed to abgx-em a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 napsal se to do svr i z toho duvodu aby mi poradil nekdo kdo to hral,a zaroven aby to treba vedel i bez toho abgx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 vetsinou to ams u tech realeasu napsany(u linků,v tom topicu s odkazama na hru)jinak ano je to wave3 ale tak ci tak si vypal to active iso budes ho stejne potrebovat casem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Killingman Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Neni mi 15 a neserzal jsem vsechnu moudrost, ale zkusim se zeptat :-) Mam koupeny Xbox s flash 1.6 a potreboval bych zjistit, zda-li mi uz byl ban udelen a nebo na me ceka :-) Na HDD instalovat jde, na Live s tim nelezu, koupil jsem to jako jety tak me zajima, jestli tam nekde banicek uz ceka a nemam se pripojit nikdy a nebo zatim nic neceka a nekdy v budoucnu bych mohl teoreticky na live nahlednout :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Na xboxscene je postup na modifikaci , ktera zamezi smazani HDD certifikatu z pameti bnoxu tedy Vas alespon usetri banu disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marty31 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 Koupil sem si xbox elite a na začátku při zapnutí se mě zeptal jestli chci Pal 50 nebo Pal 60... chci se zeptat oč se jedná a jestli je velkej rozdíl mezi používáním toho či onoho palu..... díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marty31 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Koupil sem si xbox elite a na začátku při zapnutí se mě zeptal jestli chci Pal 50 nebo Pal 60... chci se zeptat oč se jedná a jestli je velkej rozdíl mezi používáním toho či onoho palu..... díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gaas Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Prosím mohl bych poprosit o radu sem 15 letej retard kterej tomu moc nerozumí mam x box 360 mam ho flashlej a mam už 15 her tet sem si stáhl assasins creed 2 hrál sem to tak do třičtvtě a pak bum nejde ta hra pustit jiné jdou ale tahle ne dám to tam x box začne hučet jako normálně ale hra se nenačte a x box se sekne prosím o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Chci se zeptat.Stáhl jsem hru rozbalil na dva soubory rnt-cnc3.dvd a rnt-cnc3.000,zkontroloval v abgx360, normálně to proběhlo jako kdyby to byl iso soubor.Můžo to vypálit aby to fungovalo?Ještě sem se s takovým souborem nesetkal.:thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Prosím mohl bych poprosit o radu sem 15 letej retard kterej tomu moc nerozumí mam x box 360 mam ho flashlej a mam už 15 her tet sem si stáhl assasins creed 2 hrál sem to tak do třičtvtě a pak bum nejde ta hra pustit jiné jdou ale tahle ne dám to tam x box začne hučet jako normálně ale hra se nenačte a x box se sekne prosím o radu stahni a vypal active iso viz. forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 Zdravim. chtěl bych koupit xko a nasel sem jedno za 2400 ale s tim ze pise toto Xbox 360 s rozbitou mechanikou + koupenou novou, potřeba jen přehodít klíče desky balení: Xbox, ovladač (mozno pripojit i k pc), memory karta, video kabel, zdroj, náhradní mechanika myslite ze je to vyhodny a neni tam nekde neco s tym klicem ze ho nechce prehodit sam abych to nekoupil a zjistil ze je to k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 kup si radsi novy stoji 4500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 no to sou rady. da se to nejak přehodit nebo je k hovnu a chce to jenom prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gimenez Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Jak zjistím jakou mám na xboxu verzi fleshe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Jde si vytvořit avatara i když mám ban? A jak?8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Jde si vytvořit avatara i když mám ban? A jak?8)8) Ako prve musis mat Dash s avatarmi (nie iba ciernu siluetu avatara) a potom v dashboarde, kde mas moznosti profilu. Ci si este nepreskumal Dashboard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sada23 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Mám jen černou siluetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Mám jen černou siluetu Pred BANom si mal avatara? Aky mas dash v konzole? settings/system info. Tu si stiahni dash, rozbal, daj "System update" na USB flashku a uvidis, ci ti ho konzola bude chciet updatovat. http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.