xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 v případě že jsi nějak nenarušil něco v xku :) plombu nebo nemáš flashnutý liteon :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smiling Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 v případě že jsi nějak nenarušil něco v xku :) plombu nebo nemáš flashnutý liteon :) tak to mam OK xD ptam se pac se mi vetisnou sekne gta 4 treba po 15 minutach hrani : / .. ja vim co me ceka no, ale co nadelam :D . hdd jeste nemam :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 jestli ti to dělá jen u jedné hry tak buď v klid u :) mě se to stávalo u všech her :D v dnešní době je rrod celkem výjmečnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mic-hal Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Taky se pridam.. Planuju koupit XBOX 360. Mam takovou vizi ze si ho koupim pres http://www.hrejte.cz/ delaji i pozarucni opravy takze kdyby cokoliv mam zaruku primo u nich a flashnuty XBOX K tomu se vaze muj dalsi dotazek.. Ctu tady vsude o BANu ktery se obcas objevi a obcas ne.. Je nejak dane u ceho se BAN objevoval? Napr. Pouze puvodni Flashnuty XBOX.. Objevuje se i u vymenenych Lite-ON mechanik? Chapu spravne ze je BAN pouze na pristup XLIVE ale offline hrani nijak nelimituje btw. myslim si ze BAN bude na urovni MAC adresy a tu by nemusel byt takovy problem zmenit :-) A za posledni dekuji predem za odpoved.. Tohle je forum ktere mi dalo spoustu odpovedi ale tohle jsem nejak nenasel popr. se chci ujistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 ban = no online, ban přímo dán....je několik možností, až tak bych to neřešil, ban je na úrovni sériového čísla tvé konzole, takže stím nepočítej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Čuz, měl bych takovej dotaz. Když si chci vypálit hru a projedu to přes mulleter, tak jak přesně zjistim, že tam mam patche? Ptám se kvůli tomu, kdybych si chtěl tu hru zahrát přes net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 W.A.R Mach Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 zdravim mam takovej problem koupil jsem si gold členství a zadal kód do xboxu kouknu na membership tak píše do 02/2009 ale když kouknu normalně v dashboardu tak to píše silver , i když zapnu hru tak stále at si skontroluju jestli mam gold atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 třeba ti někdo prodal použitý kód :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Čuz, měl bych takovej dotaz. Když si chci vypálit hru a projedu to přes mulleter, tak jak přesně zjistim, že tam mam patche? Ptám se kvůli tomu, kdybych si chtěl tu hru zahrát přes net. nalevo mas okynka pro regiony,ty musis mit zaskrtle bud europe a nebo region free,patche mas spravne pokud mas vsechny okynka napravo zaskrtle(ixtreme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 W.A.R Mach Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 tak už je to v poho musel jsem se 3x odhlasit a přihlásit asi proto že jsem ten gold kod zadával na xbox.com a ne v xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Takže tohle iso má patche? http://img201.imageshack.us/img201/1680/mulleterhr7.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R.u.STY Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 hoojtee, jdou hrat paleny hry z xka1 na xboxu 360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Myslim, že přes nějakej emulator jo, někde se to tu řešilo myslim... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Takže tohle iso má patche? http://img201.imageshack.us/img201/1680/mulleterhr7.jpg Vsechno vypada v pohode ale jedno okynko a to Video Data present neni zaskrtle ale nevim zda to vadi,at odpovi nekdo kdo s tim ma zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vonydj Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Taky právě nevim, ale ten soubor je zřejmě špatnej. Dal jsem CRC chetching a napsalo to, že tam nejsou patche, tak sem je dal stáhout a pak to zase napsalo chybu, že to nejde opravit nebo tak nějak... takže nevim co s tím... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 to už se mi taky stalo u jedný starší hry.....zatím jsem to nějak neřešil není pro mě až tak nutné...zkusim čeknout a kdyžtak ještě napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Uz jsem se tu jednou ptal ale nikdo mi nebyl schpúen napsat rozumnou odpoved.. ptam se tedy znovu jak nastavim aby kdyz zapnu xbox sem byl autimaticky prihlasenej na svym profilu a nemusel se pokazde prihlasovat novu a znovu..KOukal jsem se do toho settings a tam sem to nenasel i do ty druhy zalozky do toho profilu ale porste nemuzu nikde nic takového najít prosím poposte mi kde presne mám co nastavit dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 nevím přesně kde , ale najdeš to když zmáčkneš tlačítko xbox guide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 až si savnu bully tak se odhlásím a kouknu ti na top ale ochybuju, že něco najdu, nikdy jsem nic nenastavoval...takže sis to určitě v xku někde vypnul :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 nikde jsem nic nevypínal jen jsem dal stáhnout tn novej update na tren dashboard a od té doby se musim pokazdem zapnuti xboxu znovu prihasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 tak jsem ti to teda našel přesně zmáčkni xbox guide - settings - profile a dej auto sign-in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 srry ale musím se smát :lol: prý, že to tam není, jsem rád, že alespoň někdo má rozum a umí to najít jako Kaštan :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 tjn me se taky samo prihlasuje acc kdyz zapnu a nic sem nenastavoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 No me proste ne no k vanocum sem dostal xboxu a hned sem ho dal updatovat a proste se mi to samo neprihlasovalo !!A děkuju kaštanovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manu Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Nazdar borci potřeboval bych radu 1) když mám v xboxu chip a ne flash můžu dostat na live ban 2) nevíte jestli existuje nějaký rozbočovač na to aby mi šel internet na pc i na xboxu společně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.