xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Když se vyměňuje v Xboxu hdd, je potřeba porušit pečeť ? Edit: Ještě se chci zeptat jestli je Xko možné připojit přez usb, nebo ethernet k pc s linuxem a upravovat tak obsah HDD, bez otravných programů jako je Xplorer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Když se vyměňuje v Xboxu hdd, je potřeba porušit pečeť ? A vies vobec, kde sa ten HDD na konzolu dava??? Das dole mriezku na bocnej strane konzoly. Ale to predpokladam, ze uz davno vies. Tak staci sa na to pozriet normalne ocami a clovek zisti, ze tam ziadna pecat nie je! To su otazky :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smileey Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Mala otazecka... Koupil jsem si novy Xbox, predtim jsem mel mechaniku 16d2s, 74850c, a0a1, kterou jsem normalne flashnul pres domaci prevodnik. Ted mam mechaniku stejnou, akorat a0a2. Muzu ji flashnout stejnym zpusobem jako starou? Diky. edit: tak nevadi. kdyby to nekoho zajimalo, a0a2 se da flashnout stejne jako a0a1, pred chvili vyzkouseno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krysto6 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 čau hele co znamená ten BAN na xboxu ?? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 ztrata zaruky,nemuzes na xlive,nemuzes instalovat hry na HDD ale to de obejit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 To su otazky Proč se asi ptám v tomto tématu ? To jsou výlevy :roll: . Nezná někdo odpověď na mou druhou otázku? Zda jde pomocí Linuxu přes USB nebo enthernet upravovat obsh disku xka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Proč se asi ptám v tomto tématu ? To jsou výlevy :roll: Pytat sa na banality, ked mas doma konzolu...staci oci otvorit! Potom tu vyzeras ako drbko :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Nejde mi update dashboard..Stahl jsem si update odsud http://download.microsoft.com/downlo...all09_8955.zip zkopiroval na root flashky, vlozim do xbox, zapnu, update se rozjede a v pulce zamrzne a napise Cannot process the update, if the problem presist, go to xbox.com/support. Kdyz to zkusim updatovat pres nejakou hru, treba Dragon Age tak se to bud vubec nerozjede a nebo to zamrzne v pulce a napise problem s diskem, at ho vycistim.. vubec nevim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Nejde mi update dashboard..Stahl jsem si update odsudhttp://download.microsoft.com/downlo...all09_8955.zip zkopiroval na root flashky, vlozim do xbox, zapnu, update se rozjede a v pulce zamrzne a napise Cannot process the update, if the problem presist, go to xbox.com/support. Kdyz to zkusim updatovat pres nejakou hru, treba Dragon Age tak se to bud vubec nerozjede a nebo to zamrzne v pulce a napise problem s diskem, at ho vycistim.. vubec nevim co s tim Aky dash mas v konzole? Mas HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Aky dash mas v konzole?Mas HDD? Hdd mam, jak zjistim jaky mam ted dash? :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Hdd mam, jak zjistim jaky mam ted dash? :ziped: Dash/settings/system info...2.0.xxxx.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Dash/settings/system info...2.0.xxxx.0. Mám 2.0.7371.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 To fakt nikdo nevíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 To fakt nikdo nevíte? sice nwm - OT ale musis chvili pockat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Já jsem jednou četl toto : Obcas se muze stat, ze se nektery update spatne nainstaluje nebo se podela neco v interni cache xka. Zkus pak nasledujici postupy: 1) Vymazani instalovanych updatu a cache - Jdi do My Xbox - System Settings - Memory a na oznacenem HDD stiskny Y (Device Options) - pak stiskni X, X, LB, RB, X, X - objevi se ti hlaska "Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices?" - odpovez ano a udela to udrzbu updatu a cache 2) Vymazani chybnych systemovych updatu - Vypni xko - Stiskni a drz synchronizacni tlacitko na sparovani joypadu (takove to male bile tlacitko vpravo od slotu na memory karty) - Stale drz synchronizacni tlacitko a stiskni power tlacitko, at se zapne konzole (to synchronizacni tlacitko drz dokud cely xko vporadku kompletne nenabootuje) - to by melo vycistit vsechny vadne systemovy updaty, tak aby xko zase slapalo tak jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Já jsem jednou četl toto :Obcas se muze stat, ze se nektery update spatne nainstaluje nebo se podela neco v interni cache xka. Zkus pak nasledujici postupy: 1) Vymazani instalovanych updatu a cache - Jdi do My Xbox - System Settings - Memory a na oznacenem HDD stiskny Y (Device Options) - pak stiskni X, X, LB, RB, X, X - objevi se ti hlaska "Do you want to perform maintenance on your Xbox 360 storage devices?" - odpovez ano a udela to udrzbu updatu a cache 2) Vymazani chybnych systemovych updatu - Vypni xko - Stiskni a drz synchronizacni tlacitko na sparovani joypadu (takove to male bile tlacitko vpravo od slotu na memory karty) - Stale drz synchronizacni tlacitko a stiskni power tlacitko, at se zapne konzole (to synchronizacni tlacitko drz dokud cely xko vporadku kompletne nenabootuje) - to by melo vycistit vsechny vadne systemovy updaty, tak aby xko zase slapalo tak jak ma Ja k tomu iba dodam, ze v novych dashboardoch je uz polozka "clean cache" (memory/vybrat jednotku/"Y"/vybrat clean cache) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Oba zpusoby jsem zkusil, ale porad to same :( jeste me napadlo jestli by pomohlo naformatovat HDD? Tak uz vim kde je problem, HDD.. bez hdd jsem dashboard updatoval, potom jsem zkusil naformatovat HDD, ale opet se sekl v pulce.. jenze ted se mi neukladaji ani hry protoze formatovani nedobehlo do konce a bez toho to nepujde.. jenze pri kazdem pokusu se to zase sekne v pulce, da se s trim neco delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 myslim ze asi jen koupit HDD... ale nevim proc by ti to melo delat :( o tomhle sem jeste neslysel... asi odesel no :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Tak uz vim kde je problem, HDD.. bez hdd jsem dashboard updatoval, potom jsem zkusil naformatovat HDD, ale opet se sekl v pulce.. jenze ted se mi neukladaji ani hry protoze formatovani nedobehlo do konce a bez toho to nepujde.. jenze pri kazdem pokusu se to zase sekne v pulce, da se s trim neco delat? jestli se poškodila struktůra disku a nejde formátovat přes xko, pak to bude asi problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Ja ten xbox totiz mam od jednoho typka.. jednou jsem dostal Red rod, tak jsem mu ho dal aby ho poslal na opravu.. po oprave mi zapomel dat HDD tak jsem si pro nej pak dodatecne jel, kryt je dost poskrabanej, asi mi dal nejakou starou *****.. uz jsem s nim domluvenej na stredu ze se sejdem a vyresime to, uz nikdy od nej nic! trochu OT ale jsem ted tak nastvanej ze radsi :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Pytat sa na banality, ked mas doma konzolu...staci oci otvorit! Potom tu vyzeras ako drbko :roll: Konzolka doma je, jenže pod zámkem, takže můžu oči otevírat jak dlouho chci a stejně to bude k ničemu, budu muset počkat až do čtvrtka než se s ní pomazlím :D , jinak když jsi tak velký borec a všechny banality znáš proč neodpovíš i na mou druhou otázku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Konzolka doma je, jenže pod zámkem, takže můžu oči otevírat jak dlouho chci a stejně to bude k ničemu, budu muset počkat až do čtvrtka než se s ní pomazlím :D , jinak když jsi tak velký borec a všechny banality znáš proč neodpovíš i na mou druhou otázku ? To nech ti napisu ti, ktori sa zaoberaju s takymito prkotinami :cheesygrin: Ja mam jediny obsah na HDD - nainstalovane hry :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krysto6 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 čau mam prosbu jak si sem na forum dam pod prispevek streba skore a % mych her rychlost netu ruzny hry atd. ??? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Na tomto forum sem nasel, z se aktivacni iso pali s layer break automatickym, ale jinde sem nasel, ze se ma zadavat rucne - kdo s tim ma zkusenosti plz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 100peck Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Zdravim nevedel jsem kde to mam napsat tak to pisu zde stahl jsem si fifu 10 tady z forka jakmile to hodim do abgx360 ukaze se mi tohle.... http://s2.imgupload.cz/img/125592/DG4Hl/f10.jpg stahl jsem si video koukal na ruzne topicy muzete mi nekdo rict jestli to po vypaleni rozjedu?? Jsem uplny novacek v tomhle... Dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.