xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Co, ake rozlisenie? Nerozumiem. Jestli ten kabel zobrazi 1920x1080. Nekde jsem cetl ze snad ne ale je mi to divny.. rozliseni snad neni podle kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Však 1080p je rozlišení - FullHD - 1920x1080 720p je 1280x720 Tyto rozlišení ti zobrazí jenom HDMI a komponentní kabel (do TV). Většina her stejně FullHD nepodporuje, takže ho vlastně ani nevyužiješ. Do monitoru by ti měl postačit ten VGA kabel, sám ho mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepa1468623586 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 edit: sakra, spletl sem si sekci:D:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 denir Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zdar, přešel jsem na xbox z PC a zajímalo by mě jestli není něaký seznam x-box her co nejsou na PC. sice jsem našel seznam Xbox 360-only games, ale ale to porovnává i s ostatníma konzolema a to já nechci. Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 http://xbox360.ign.com/index/games.html K comu to potrebujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malarkky Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Však 1080p je rozlišení - FullHD - 1920x1080720p je 1280x720 Tyto rozlišení ti zobrazí jenom HDMI a komponentní kabel (do TV). Většina her stejně FullHD nepodporuje, takže ho vlastně ani nevyužiješ. Do monitoru by ti měl postačit ten VGA kabel, sám ho mám. To jsem potreboval :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 To jsem potreboval :) díky A k comu, ked inu moznost ako je VGA nemas? Tak naco si riesil nejake rozlisenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kube Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zdarec lidi Zítra si chci koupit XBOX ale nejsem si jist televizi co mam. Jelikoz mam2 notase tak nemam monitor od pocitace ( dost z vas ho pouziva). Televizi mam lg 32LC46 kupoval jsem ji cca pred rokem HDMI kabel mam a pripojeno je k ni dvd. ale TV neni FULL hd (ani nevim presne co to je ) cetl jsem forum a mluvite tu jeste o hd ready ( taky nevim co to presne znamena jen vim ze je to vse o rozliseni.... ) Jde mi jen o to jestli to bude vypadat dobre na teto LCD tv nebo bych mel premyslet o koupi nove ( coz bych nerad ) :) Dekuji za odpovedi KuBe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ja mam taky ready ale jsem naprosto spokojen s obrazem mozna je tam naky maly rozdil ale jinak fakt supa obraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Hoj ahoj, Neni mi 15 ale nebudu zakladat tema at zase nedostanu nejake body.Vsude se psalo o poruchovosti Xboxu. V nejakem topicu jsem se docetl ze ty novejsi uz nemaji takove problem. Otazka: Co je povazovano za novejsi Xbox ? A odkdy se cca prodavaji ? Taky to tu je jen hledat http://console-forum.net/showthread.php?t=23606&highlight=jasper Nové verze jsou Jasper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sedmi Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Chcel som vediet, ci mas na TV vybrany vstup, aby si mohol pozerat obsah z konzoly. Cize, ked mas konzolu pripojenu k TV napr. HDMI kablom, tak ci mas vybrany na TV vstup HDMI. Ak nemas vybrany na TV vstup, na ktorom je pripojeny X360, tak nefunguje ani konzola ani ovladac :cheesygrin: Mne tiez niekedy automaticky nenabehne na TV vstup HDMI, kde mam pripojenu konzolu, tak darmo budem skusat ovladac. Treba si ten vstup na TV navolit manualne dialkovym ovladacom.P.S. baterie na ovladaci nemas vybite? EDIT: Dash ti musi nabehnut aj bez ovladaca!!! Zapni ho na konzole (velky kruh) a vyber na TV prislusny vstup. Špatně jsem to pochopil. Přes čudlik zapnu konzoli, dash vidim na TV. Pak zapnu ovladač, na něm všechny 4 diody současně blikají, na konzoli nesvítí nic. Když zmáčknu čudl pro připojení, takse diody na ovladači jakoby roztočí na chvíli. Když zmáčknu čudl pro připojení na konzoli, neděje se nic. Nechci bejt jediná vyjímka, kdy přestalo fungovat připojení mezi ovladačem a konzolí.:cry: Ovladač chvíli fungoval normálně, potom co xbox podstoupil flashování a cestu poštou, tak to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Zdarec lidiZítra si chci koupit XBOX ale nejsem si jist televizi co mam. Jelikoz mam2 notase tak nemam monitor od pocitace ( dost z vas ho pouziva). Televizi mam lg 32LC46 kupoval jsem ji cca pred rokem HDMI kabel mam a pripojeno je k ni dvd. ale TV neni FULL hd (ani nevim presne co to je ) cetl jsem forum a mluvite tu jeste o hd ready ( taky nevim co to presne znamena jen vim ze je to vse o rozliseni.... ) Jde mi jen o to jestli to bude vypadat dobre na teto LCD tv nebo bych mel premyslet o koupi nove ( coz bych nerad ) :) Dekuji za odpovedi KuBe Co to tu riesite??? Je to CRT TV? No nie je, je to LCD HD Ready a to je sakramensky rozdiel! Ked si v X360 das aj 720p (1280x720) na 42"fullHD TV , tak to nebude az taky viditelny rozdiel oproti full HD 1080p (1920x1080). Pri hrani to ani nepostrehnes. Tak vobec neries pri 32" TV ci je fullHD, alebo "iba" HD Ready. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Špatně jsem to pochopil. Přes čudlik zapnu konzoli, dash vidim na TV. Pak zapnu ovladač, na něm všechny 4 diody současně blikají, na konzoli nesvítí nic. Když zmáčknu čudl pro připojení, takse diody na ovladači jakoby roztočí na chvíli. Když zmáčknu čudl pro připojení na konzoli, neděje se nic. Nechci bejt jediná vyjímka, kdy přestalo fungovat připojení mezi ovladačem a konzolí.:cry: Ovladač chvíli fungoval normálně, potom co xbox podstoupil flashování a cestu poštou, tak to nejde. to je zřejmě zralé na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 ahoj mam nějaké problémy s hrou (rozpadají se textury na určitém místě) nemůze to mít za nasledek toto http://img7.imgup.eu/xko.jpg ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 ahoj mam nějaké problémy s hrou (rozpadají se textury na určitém místě) nemůze to mít za nasledek toto http://img7.imgup.eu/xko.jpg ?? Strašně málo informací. Jiné hry to dělají ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Strašně málo informací. Jiné hry to dělají ??? no xko mam od 24. prosince ale hry mam jen 2 jednu co ktomu byla a ta je v pohodě... zkoušel jsem to i přepalovat a stejně to funguje tak prostě jestli to můze být tim vadným isem a jestli se to dá nějak opravit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 no xko mam od 24. prosince ale hry mam jen 2 jednu co ktomu byla a ta je v pohodě... zkoušel jsem to i přepalovat a stejně to funguje tak prostě jestli to můze být tim vadným isem a jestli se to dá nějak opravit ?? možná vadný iso rip, stáhni jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 možná vadný iso rip, stáhni jiný zkusím to no... děkuji za radu ... kéžbych ještě našel ea skate někde na nějakém foru :D všude je to jak na potvoru smazaný nicméně moc díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 zkusím to no... děkuji za radu ... kéžbych ještě našel ea skate někde na nějakém foru :D všude je to jak na potvoru smazaný nicméně moc díky:) na díky tu máme to tlačítko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Ahoj ještě mam jeden dotaz mam xbox360 arcade+ z hrejte.cz jaký fw tam je nevíte ? a co musim udělat když jsem stahnul collin mcrae dirt 2 ? skočí mi tam že musim provést upgrade ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Ahoj ještě mam jeden dotaz mam xbox360 arcade+ z hrejte.cz jaký fw tam je nevíte ? a co musim udělat když jsem stahnul collin mcrae dirt 2 ? skočí mi tam že musim provést upgrade ... A nie update? :) Update dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 jo tak update ... ale konzoli mam ofline abych nedostal ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 jo tak update ... ale konzoli mam ofline abych nedostal ban Tak a co teraz potrebujes vediet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 jak udělat abych si mohl na tom svém xboxu zahrát toho collina dirt 2ku slyšel sem ze se to nějak patchuje nebo ja nevím sem vtom začatečník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Ahoj ještě mam jeden dotaz mam xbox360 arcade+ z hrejte.cz jaký fw tam je nevíte ? a co musim udělat když jsem stahnul collin mcrae dirt 2 ? skočí mi tam že musim provést upgrade ... 1.6 ixtreme... no asi nemáš updatovaný dashboard, tak to chce updatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.