xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 cau sem absolutní lama ve vypalováni her:D ae ted sem vypalil hru (predtim este delal neco v abgx360) a kdyz sem to strcil do Xka tak tam je jenom play DVD.... tak kde sem udelal chby, dekuji nebudeš tam mít aktuální firmware, chtělo by to aktualizovat na iXtreme 1.61 ... tam už ti to půjde (stáhl jsi hru s ochranou wawe 4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 houba139 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 o to sem se uz hodněkrat pokousel ae neví, no ta inteligence:/ ale taky me napadlo jak tam je ta ikonka, nevim co je tam presne napsano neco v tom smyslu ze to udela tu hru hratelnou na mensi ne fw1.4 asi nejak tak jestli to neni tim, ae asi je to blbost:D a tak mam stim udelat neco jinyho a znova vypalit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj lidi chci se zeptat jestli jde k xku připojit klávesnice a myš a jestli se tím dají ovládat hry. Mám jen jeden ovladač a když přijde švagr tak chceme hrát proti sobě a za nový ovladač se mi zatím nechtějí dávat peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj lidi chci se zeptat jestli jde k xku připojit klávesnice a myš a jestli se tím dají ovládat hry. Mám jen jeden ovladač a když přijde švagr tak chceme hrát proti sobě a za nový ovladač se mi zatím nechtějí dávat peníze. Nad tym ani neuvazuj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ahoj lidi chci se zeptat jestli jde k xku připojit klávesnice a myš a jestli se tím dají ovládat hry. Mám jen jeden ovladač a když přijde švagr tak chceme hrát proti sobě a za nový ovladač se mi zatím nechtějí dávat peníze. Ano jde to ,ale ten ony bazmek te bude stat asi tak 10X vice nez gamepad za 300,-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luckx13 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Ano jde to ,ale ten ony bazmek te bude stat asi tak 10X vice nez gamepad za 300,-... JJ:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martansvecxxl Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 :cry: zdravim,sem tu novy,omlouvam se jestli tu je někde odpověd na forum,.mam elite s flash1.61 mam ho 2 dny,.nejedou mi hry call mw2,assasins2 ,.obě chtěji nejaky update a ten najede a pak restart xboxu a furt dokola,.hry ale stale nejdou rozjet,.nevite jak nato,.diky moc za každou odpověd :idea: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 :cry: zdravim,sem tu novy,omlouvam se jestli tu je někde odpověd na forum,.mam elite s flash1.61 mam ho 2 dny,.nejedou mi hry call mw2,assasins2 ,.obě chtěji nejaky update a ten najede a pak restart xboxu a furt dokola,.hry ale stale nejdou rozjet,.nevite jak nato,.diky moc za každou odpověd :idea: :roll: Vsmahni to znova na novou placku a pujde to. Mas poskozeny nebo spatne vysmahnuty medium. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 :cry: zdravim,sem tu novy,omlouvam se jestli tu je někde odpověd na forum,.mam elite s flash1.61 mam ho 2 dny,.nejedou mi hry call mw2,assasins2 ,.obě chtěji nejaky update a ten najede a pak restart xboxu a furt dokola,.hry ale stale nejdou rozjet,.nevite jak nato,.diky moc za každou odpověd :idea: :roll: Update (dashboardu) si stiahni do PC, rozbal, priecinok "System update" daj na USB flashku, zapni konzolu, vloz USB flashku a hotovo. http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm Copy the Update to a USB Flash Drive If you don't have an Xbox LIVE account or have a slow Internet connection, using a USB flash drive is a good option. Note: The USB flash drive must use the FAT32 file system. Update using a USB flash drive: Connect your USB flash drive to a USB port on your computer. Click here to begin downloading the update folder. Save it as "$SystemUpdate_Fall09_8955.zip" anywhere on your computer. Unzip the File. Copy the contents from the unzipped folder onto the root of your flash drive. Safely remove the flash drive from your computer and plug it into a USB port on your Xbox 360 console. If your console is on, turn it off, then back on. The update program will start automatically. Select Yes, update now. When you see the new dashboard, you're done. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassper Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 nebudeš tam mít aktuální firmware, chtělo by to aktualizovat na iXtreme 1.61 ... tam už ti to půjde (stáhl jsi hru s ochranou wawe 4) NBA Live 10 není wave4 hra. ... Tady problém nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 o to sem se uz hodněkrat pokousel ae neví, no ta inteligence:/ ale taky me napadlo jak tam je ta ikonka, nevim co je tam presne napsano neco v tom smyslu ze to udela tu hru hratelnou na mensi ne fw1.4 asi nejak tak jestli to neni tim, ae asi je to blbost:D a tak mam stim udelat neco jinyho a znova vypalit? NBA Live 10 je hra s wave3. Ak mas fw.1.6, tak by to malo ist, ak si to nahodou nepatchoval na nizsie wave. Ak mas 1.4, 1.5 tak stiahnute iso opatchuj na wave2 programom "360WavesPatcher" - na abgx sa vykasli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phlanx Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Verim ze tady to bude prave misto na otazku: Mam flash xbox s banem a kabel na propojeni hdd s PC pres usb a rad bych to nejak vyuzil. Co vse muzu do konzole natahnout a bude to funkcni ? Hack u me zatim nejde neb mam nejakou spatnou verzi ...ban az po poslednim updatu NXE Patche? Dema ? DLC ? Diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Verim ze tady to bude prave misto na otazku: Mam flash xbox s banem a kabel na propojeni hdd s PC pres usb a rad bych to nejak vyuzil. Co vse muzu do konzole natahnout a bude to funkcni ? Hack u me zatim nejde neb mam nejakou spatnou verzi ...ban az po poslednim updatu NXE Patche? Dema ? DLC ? Diky za odpovedi Mna zaujima, co by si tam chcel natiahnut...X360 chces aspon vyuzit na nieco ine, ako na hranie? mp3, obrazky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phlanx Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Mna zaujima, co by si tam chcel natiahnut...X360 chces aspon vyuzit na nieco ine, ako na hranie? mp3, obrazky? " Patche? Dema ? DLC ? " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 " Patche? Dema ? DLC ? " Tak si nabuduce neflashuj konzolu, ked chces chodit na XLive...bol by si bez BANu a takto mohol stahovat patche, dema, dlc :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bullva Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Zdravim, chci se zeptat na arcade hry, indie hry a jine hry co lze v marketplace koupit za body. Proc kdyz najdu na netu full verzi nejake hry co lze koupit jen za body, musim mit flashnute Xko? Chapu to, ze u palenych her, zmizi ochrana, ktera je na origoskach, ale preci kdyz si stahnu do Xka nejakou gamesu, treba GTA: SA za 1200 MP, tak musi nejak jit vytahnout a vlozit do jineho Xka nebo ne? Ulozi se Vam jen na HDD a to je vse. Nemusite k tomu pouzivat DVD jako u normalnich her. A kdybych nahodou prisel o Xko celkove, poridil nove, tak po prihlaseni na muj ucet, ktery mam vytvoren, si mohu znovu ale uz zdarma tu samou hru stahnout zpet na nove Xko nebo to jako dement musim znovu koupit? Jinak jsem koukal, ze na aukru nekdo prodava premium ucty a body za 149,- a vsude na netu to vidim kolem 699 - 1999 .. lidi si chvali a zadne problemy. Chtel bych si postahovat prave par arcade a indie her a jeste Trials HD a GTA: SA .. Flashovat box nebudu.. je to pak skoda. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ahoj mam problem a nechce se mi zakladat topick stahl sem si hru Darksiders mam flasch 1.6 tak sem tu hru patcnul na wawe 3 (v programu 360WavesPatcher ) ale hra mi nejde nevim proč když ho dam do xboxu tak to děla jako bi tam žadna hra nebila skoušel sem jiny hry ty mi dou Moc dik zaradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Tak je to zle napalene...v PC ti to nacita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 jestli misliš xbox logo tak ne to se neobjevuje už sem to vipalil 2 skusim to ještě jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bullva Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ahoj mam problem a nechce se mi zakladat topick stahl sem si hru Darksiders mam flasch 1.6 tak sem tu hru patcnul na wawe 3 (v programu 360WavesPatcher ) ale hra mi nejde nevim proč když ho dam do xboxu tak to děla jako bi tam žadna hra nebila skoušel sem jiny hry ty mi dou Moc dik zaradu Tady se to resilo a pomohlo.. http://console-forum.net/showthread.php?t=79345 .. nevim jestli to bude tobe platny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 jestli misliš xbox logo tak ne to se neobjevuje už sem to vipalil 2 skusim to ještě jednou Takze ak mas naozaj 1.6, tak hry s wave3 idu bezproblemov a hry s wave4 iba s activate isom! Vyzera to tak, ako keby si tu hru na wave3 nepatchol (aj ked si myslis, ze ano) a mas ju s wave4. Pouzi activate disk a napis sem o tom... Tie ostatne hry, ktore ti vraj idu, su ktore??? Tie si tiez patchoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Všechny hry mi dou aji jiný wawe 4 (AC2 COD MW2 Byonneta) jen stouhle sou nějaky problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rockroad Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 mozna to bude znit blbe ale jak se zkopirujou hry na HDD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 mozna to bude znit blbe ale jak se zkopirujou hry na HDD ? Myslis nainstaluju...tak vloz DVD s hrou do mechaniky, mas prve okno v dashi a dole moznost "Y", stlac a vyber "Install to Hard Drive"...cca. 10 minut instaluje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Všechny hry mi dou aji jiný wawe 4 (AC2 COD MW2 Byonneta) jen stouhle sou nějaky problemy a proč to nezkontroluješ, třeba přes program wawes 360 patcher ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.