xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bikesek Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 tak bych mel taky jeden hloupejsi dotaz, skousel sem ho tu i hledat ale nenasel...kdyz mam flash na xboxu, a chtel bych fotky z forzy 3 nahrat na net, dostanu za to ban, nebo jen pri hrani na live? popripade nejakej navod jak ty fotky z forzy dostat z xboxu ven?:roll: diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Deity Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Čest lidi , pls nevíte kde stáhnu poslední update dashe ? ... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Čest lidi , pls nevíte kde stáhnu poslední update dashe ? ... Dík Zeby na strankach xbox.com??? http://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Help. Z niceho nic mi prestali nabihat hry. Porad v xku to cvaka ale nenacte to ani jednu. Nevite, co s tim je? Klekla ti mechanika. Pokud nemáš zálohu fw, bude potřeba pro její výmenu z ní vyčíst key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 A výměna stojí kolik? Mechaniku mám novou za 1100,- vyčtení klíče ze staré + flash nové 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Cau je nejaka moznost udelat z live uctu offline ucet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavima Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Dotaz na online hraní s ban konzolí. Kterej způsob je nejlepší, kterej požíváte a funguje a je tam hodně lidí a tak. Nechce se mi zkoušet a patlat se s několika. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Dotaz na online hraní s ban konzolí. Kterej způsob je nejlepší, kterej požíváte a funguje a je tam hodně lidí a tak. Nechce se mi zkoušet a patlat se s několika. Dík no vlastne sou hlavne 2 Leaf a Xlink oba sou dobry, ale na leafu je tezke pridavat kamarady a je potreba pridat si kazdeho jednotlive zatimco xlink si jen zalozis arenu das ostatnim vedet jaka to je, at se pripoji (otazka 5 min) a pak staci spustit stejnou hru a je to jednodussi takze pro me je xlink jasna volba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Cau je nejaka moznost udelat z live uctu offline ucet?? třeba odpojit ho od netu ? že by.:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thorar Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Nechci zakládat nové téma a nenašel jsem podobny topic....Jaké máte zkušenosti s obchodem prodejher.cz ? Chtel bych si u nich koupit Xbox360 Elite za 5800, neni to podezrele levne? :-D pisou ze je to verze Jasper. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 thorar: byt tebou podivam se sem a proctu si celej topic: http://console-forum.net/showthread.php?t=15407&highlight=nejhor%9A%ED+e-shop ...pak uz bys mel mit jasno a podivat se jinde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 jaky HDMI vystup je u xboxu 360 verze 1,2 nebo 1,3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 1.2, zřejmě ;) http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360 najdi si Xbox 360 Arcade a je tam napsáno HDMI 1.2 output, takže asi 1.2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 třeba odpojit ho od netu ? že by.:idea: Kdyz odpojim xbox od netu tak budu mit stale online ucet :roll: de mi o to ze s online uctem mi nefunguje mikrofon u GH a RB a s offline uctama jo.....A proto se ptam jestli z toho online uctu nejde udelat ofline mam na nem archiviementy a chci v tom pokracovat ....Poradi nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bullva Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Chci se zeptat na pár otázek: 1) Jak poznam, pro koho byl muj Xbox vyroben, zda USA ci EU? 2) Docetl jsem se, že kdyz mate EU verzi, je lepsi registrovat Xbox na UK, ale ja (sice nevim co mam za verzi) jsem bezhlave registrovan na US. Zde jsem to vycetl: UK/EU nebo US účet?Hlavní rozdíly jsou v tom jakou verzi máte zda US či UK. Pro evropany je spíše doporučována UK verze, ale je i dost hráču na US účtech, dříve sice byly problémy s blokováním některých US účtů. 3) v pripade, ze mam EU verzi, registrovana na US adresu, bude nejaky problem ci mohu to zmenit? Flashovat rozhodne nechci a az dojde gold ucet, chci si koupit na cely rok! Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blackskull3 Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Dobrý den. Zajímá mne jako dvoudenního uživatele xboxu360, jestli je nutný k neoriginálnímu dálkovému ovladači pro DVD (stará neumí s gamepadem) jakýsi IR remote jako příslušenství. Když jsem zkoušel svůj Logitech Harmony univerální ovladač, tak mi po naprogramování psal, že toto je nutné a ovladač nefungoval. Díky za odpověď. http://www.aukro.cz/item884739909_dalkovy_ovladac_xbox_360_universal_media.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Leden 17, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Nojo , budes ho asi muset koupit kdyz ti to ten universal nepobral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gal Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 nikde se mi to tady nepodařilo najít, a tak se ptám: Jak je to s používáním neoriginálních HDD např. z dealextreme? Fungují normálně nebo se za ně dá dostat ban? popř. jaké jsou jejich omezení. Jestli to dobře chápu, tak ban se dá dostat jen za flashlou mechaniku......Díky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Ahoj včem vypalít už pálenou hru ? a jestli se tam musí dělat nějaké jiné upravy?? a jestli je to vypalovní rychlejší asi né co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 nikde se mi to tady nepodařilo najít, a tak se ptám: Jak je to s používáním neoriginálních HDD např. z dealextreme? Fungují normálně nebo se za ně dá dostat ban? popř. jaké jsou jejich omezení. Jestli to dobře chápu, tak ban se dá dostat jen za flashlou mechaniku......Díky za informace Ban se dává jen za flashlou mechaniku ... s těma neoficiálníma HDD nevim, ale neměl by s nima být problém ;) Ahoj včem vypalít už pálenou hru ? a jestli se tam musí dělat nějaké jiné upravy?? a jestli je to vypalovní rychlejší asi né co... Stáhneš si program IMGBrun (odkaz je v topicu pro začátečníky), zapneš ho a vybereš možnost "Create image file from disc" (před tim samozřejmě musíš mít vložený DVD s vypálenou hrou mechanice). Tim se ti na HDD v PC vytvoří záloha (*.ISO) hry a to potom vypálíš na nové CD, jak na to se dočteš v topicu pro začáteníky. Ale dej si pozor, aby hra nebyla opatchovaná, pokud máš nový firmware ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony569 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 ahoj potřebuju poradit koupil sem si xbox s hrama (flashlej a hry sou pálené) a některý dou ale ostatní ne. Vykoumal sem že ty co dou tak sou taky na hardisku poradte mi jak mám ty ostatní dát ne hardisk nebo nákej jinej spůsob aby šli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 ahoj potřebuju poradit koupil sem si xbox s hrama (flashlej a hry sou pálené) a některý dou ale ostatní ne. Vykoumal sem že ty co dou tak sou taky na hardisku poradte mi jak mám ty ostatní dát ne hardisk nebo nákej jinej spůsob aby šli. Dáš hru do mechaniky, počkáš až se načte, najedeš na ní, dáš Y a vybereš instal do harddrive ... který hry ti nefungujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 ahoj potřebuju poradit koupil sem si xbox s hrama (flashlej a hry sou pálené) a některý dou ale ostatní ne. Vykoumal sem že ty co dou tak sou taky na hardisku poradte mi jak mám ty ostatní dát ne hardisk nebo nákej jinej spůsob aby šli. čau, na čem to máš vypáleno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Ahoj sháním X-Blade v CZ bud linky nebo jmeno skupiny co dala iso a ja bych si to našel ale hlavně s cz moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony569 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 ty hry sou na dvd+r dl a uš se mi to instaluje tak snat to pude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.