xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Divoch1468623637 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Phillip47 : ne všechny žluté oznámení jsou problémy s live jen v případě že by byl špatný stealth ale vše záleží na tom jak máš ABGX nastavenýDivoch : Nastavte si ABGX na automatické opravy a skuste ISO opravit Fress : Zdravím pokud nemáte subwofer s Optickým vstupem tak si 5.1 neposlechnete a prosim te kde to presne nastavim?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fress Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Mám creative INSPIRE 5300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ERICU Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 chcel som sa spytat ...jestli nema nekdo skusenosti s modemom MICROCOM AD 2622 ...kolko ma vystupov pre ethernethovy a internetovy kabel ..lebo ho chcem pouzit ako pripojenie na xbox LIVE .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 chcel som sa spytat ...jestli nema nekdo skusenosti s modemom MICROCOM AD 2622 ...kolko ma vystupov pre ethernethovy a internetovy kabel ..lebo ho chcem pouzit ako pripojenie na xbox LIVE .. http://www.itel.sk/clanok.php?clanok_id=4158 lepší by bylo koupit router.. BTW: Fress: tak ty repra nemají optický vstup bohužel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 a prosim te kde to presne nastavim?! V záložce rebuilding ... http://console-forum.net/showthread.php?t=57624&highlight=abgx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj. Mám mikrofon a chci se zeptat jestlt jde spustit i mimo hru Lips, protože mám DVD Český rock karaoke, tak jestli bych si to mohl nějak zaspívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PHASE87 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Zdravim, chtěl bych se zeptat, jak zjistim jakej mam firmware. Nějakej soft? Nebo to zjistim na dashboardu někde? Díky za odpověď, Váš blb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Zdravím leda napojit mechaniku na počítač nebo skoušet hry s různými ochranami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Tak, ze si konzolu pripojis ako na flashovanie...alebo odkedy mas konzolu (kazdy fw. ma svoje vydanie) a tak sa to moze priblizne urcit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip1984cze Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 v listopadu jsem dostal banánek, teď bych si chtěl znovu koupit xko, ale nevím jestli má cenu kupovat už flashnutý xko, protože chci určitě na xlive. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 v listopadu jsem dostal banánek, teď bych si chtěl znovu koupit xko, ale nevím jestli má cenu kupovat už flashnutý xko, protože chci určitě na xlive. No kdybych byl na tvém místě tak bych už jenom ze strachu šel jen do origa (ale zase pravda kdo má vyhazovat ty peníze za ty hry) je to prostě jen tvoje volba a v tomhle ti asi nikdo na 100% neporadí jedíná dobrá volba by byl MOD CHIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2010 Pokud chceš na live, tak jedině s iXtreme LT, jinak banána dostaneš zase. Takže budto nový Xko a flash si nechat udělat a nebo si sehnat nějaký flashnutý, ale jedině s LT, je to na tobě, jak říká drsnak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 filip1984cze Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 pročetl jsem tady něco o iextreme LT, ale nevím jestli je pro všechny mechaniky?jinak ty jsi s 1.51 přestál vlnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Já jsem ban nedostal, ale asi to bylo kvůli tomu, že jsem na Live vůbec nechodil. iXtreme LT je zatim vydanej jen pro Liteon mechaniky, ale brzo by se měl objevit i pro benq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paul94cz Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 mám Play & Charge kit + bezdrátovej ovladač a podřebuju ovladač zprovoznit v pc, půjde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Zkus tohle http://www.brighthub.com/video-games/pc/articles/11612.aspx ;) //EDIT: Tak v PC funguje (ted jsem to zkoušel- foto), ale hrát se s tím nedá, potřebuješ tohle //EDIT2: http://support.microsoft.com/kb/906347 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 bohužel se to už nevyrábí takže to seženeš velmi obtížně :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 tady to maj http://www.guitarheroshop.cz/wireless-gaming-receiver-for-windows.html jiank se to da sehnat pokud si koupis nejaky ovladac xkovy k pc a u toho je ten receiver taky napr. http://www.guitarheroshop.cz/guitar-hero-bubny-pc-pro-cleny-guitar-hero-klubu-cr.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 tady to maj http://www.guitarheroshop.cz/wireless-gaming-receiver-for-windows.html No 1200 Kč za takový nesmysl dávat neřeknu 300 Kč,ale to je moc :bash::bash: za ty peníze máš HDD 120 GB 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Phillip47 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 mám několik otázek: 1, Je pravda že nesmím hrát s extreme LT hry bez dobrého STEATHu? 2, Co se stane když budu mít ixtreme LT a spustím hru se špatným STEALTHem? 3, Když už jsem hrál hry se špatným STEATHem ale nechodil jsem na live, můžu plně použít ixtreme LT (hrát bezproblému hry, chodit na live, markteplace a hrát on-line)? 4, Jak dlouho by mělo istreme LT vydržet? 5, Je na internetu dobrá jistota že hry budou s dobrým STEATHem? 6, Díky za odpovědi..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommy.k2 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 mám několik otázek:1, Je pravda že nesmím hrát s extreme LT hry bez dobrého STEATHu? 2, Co se stane když budu mít ixtreme LT a spustím hru se špatným STEALTHem? 3, Když už jsem hrál hry se špatným STEATHem ale nechodil jsem na live, můžu plně použít ixtreme LT (hrát bezproblému hry, chodit na live, markteplace a hrát on-line)? 4, Jak dlouho by mělo istreme LT vydržet? 5, Je na internetu dobrá jistota že hry budou s dobrým STEATHem? 6, Díky za odpovědi..... Doufam ze ti nebudu kecat: 1. Stealth-ochrana uz neni potreba aspon myslim, ze tomu tak je od 1.4iXtreme A za dalsi je to porad dokola pokud mas flash a budes chodit na live jednou te ten ban nemine je jenom otazkou kdy... A otazka typu jak dlouho LT vydrzi to ti nikdo nerekne:ziped:...Kazdopadne na tomhle foru existuje sekce jmenem download a nakonec proveruj a proveruj (abxg360). Jinak doporucuji procist!! http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blackskull3 Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Zdravim. Mám dotaz, jak zjistím MAC adresu xboxu, chci ho píchnout do routeru, ale jsem pako na zabezpečení, takže v routeru mám mac filter (i když je mi jasné,že to moc nepomůže) a vypinat ho nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Zdravim. Mám dotaz, jak zjistím MAC adresu xboxu, chci ho píchnout do routeru, ale jsem pako na zabezpečení, takže v routeru mám mac filter (i když je mi jasné,že to moc nepomůže) a vypinat ho nechci. MAC adresu nemusíš vyplňovat, to jen kdyby jsi měl v zabezpečení routerů "pevný seznam MAC adres" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 System settings -> Network Settings -> Configure network -> Additional settings -> Advanced settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blahi Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Potřeboval bych radu, dostal sem BAN na Livu, ale nějakým způsobem bych potřeboval update firmwaru, jde to i jinak než přes Live ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.