xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Dashboard na xbox.com. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chorke1988 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Hoj. mám problém, stáhl jsem si novinky mass efect 2 a bioshock 2. Mám flash verzi 1.6 a hry mám upravené na wawe 3. Po vložení hry chce xko update, dám YES xko se udatne ale pořád dokola se restartuje a pořád chce update. Hry nejdou spustit. Nevíte někdo čím to může být?? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 FW 1.6 nedokáže přehrát optachované hry na wave3, dokáže jen hry s wave 3, ale ty co jsou optachovaný na wave 3 nejdou. Můžeš zkusit udělat update dashboardu na 8955 jestli ho ještě nemáš, ale pochybuju že to pomůže. Jediný řešení je to vypálit znova nepatchnutý a spustit přes Active ISO ;). Jestli chceš vědět jak na update, tak http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 // http://console-forum.net/showpost.php?p=608544&postcount=2 http://console-forum.net/showpost.php?p=699993&postcount=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 musiš si stahnout upade odjinud tim že si to patchnul na wawe3 tak nefunguje upade stahni třeba odsut http://console-forum.net/showthread.php?t=71309 ale je to bez avataru s nima na xbox.com na 1.6 pudou opatchovany hry na wawe3 ja hraju normalne bioshock 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Pitbull, preco mu davas taku radu...ved na xbox.com to vzdy stiahnete full!!! :roll: Da si to na USB flashku a hotovo. http://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chorke1988 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 no 8955 mám, avatar už nemám:D...ale všechny hry co měli wawe 4 a předelal jsem to na wave 3 normalně jeli, i COD:MW2 ten měl wave 4 i updatoval a normalně hra jela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 trezzore někdo třeba avatar nechce ja ho třeba nemam protože je mi nanic nechodím na live tak kčemu chorke1988 používaš abgx a 360WavesPatcher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chorke1988 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 trezzore někdo třeba avatar nechce ja ho třeba nemam protože je mi nanic nechodím na live tak kčemu chorke1988 používaš abgx a 360WavesPatcher abgx nepoužívám, 360wavespatcher ano přes to ty hry předělávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ja bych skusil projet neopatchovany iso přez abgx jestly není vadny (ale mislim že tim to nebude) a odkud si to stahoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chorke1988 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ja bych skusil projet neopatchovany iso přez abgx jestly není vadny (ale mislim že tim to nebude) a odkud si to stahoval ja si taky myslim že to nebude tím, stahuju s bt.xbox.sky, tak tím to asi nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 je mi lito ale nevím krom vadnyho isa mně nic nenapada nikdy sem takovej problem nezaznamenal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chorke1988 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 je mi lito ale nevím krom vadnyho isa mně nic nenapada nikdy sem takovej problem nezaznamenal ale ty hrajes pres active iso?? nebo to předěláváš na wave 3?? a to mass effect 2 a bioshock 2 jsi hral?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ja patchuju (na active iso sem moc linej :) ) a hraju bioshock 2 normalně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chorke1988 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 ja patchuju (na active iso sem moc linej :) ) a hraju bioshock 2 normalně prosím tě můžeš mi dat na sebe icq?? bude lepší domluva...a co by mi to abgx melo napsat?? mam to v eng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roman_CZ Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 je rozdíl v hardwaru mezi verzema Elite a Arcade? a nebo se liší akorát v přiloženým příslušenstvím? EDIT: a u Arcade je jaká pamětová karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Pokud kupuješ novu revizi Jasper, tak Arcade má navíc interní paměti o velikosti 256/512 MB (kvůli tomu, že v balení není HDD), jiný rozdíl není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chorke1988 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Hoši díky moc za pomoc, konečně se mi povedlo xko zaktualizovat a už mi vše jede ok. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ahoj nevíte někdo jestli jde někde sehnat písničky z xboxlive do lips ?? a jestli ktomu stačí jen flash aby mi to hrálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 versicht1 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ahoj, mám xbox už přes rok, hned jak jsem ho koupil jsem si nechal vyměnit mechaniku za samsunga a udělat flash. Stahl jsem si pár her a sem moc nechodil. Teď koukám že jsou nové ochrany. Volal jsem někomu kdo dělá flashe a ten mi řekl že na poslední ochranu je samsung mechanika krátká a že je potřeba ji vyměnit za prvni (lite on?). Takže jaká je poslední ochrana? Jaký je postup pro flashnutí mechaniky (samsung nebo lite on) tak abych nemusel patchovat hry. Vím že by se dalo všechno najít na fóru, ale opravdu nemám čas pročítat celé forum a čtení posledních tří stránek nějakého topicu mi nic nedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Ahoj nevíte někdo jestli jde někde sehnat písničky z xboxlive do lips ?? a jestli ktomu stačí jen flash aby mi to hrálo Na live se nepřipojuj jestli máš flash, dostal bys ban (na Live můžeš jedině s iX LT) Ahoj, mám xbox už přes rok, hned jak jsem ho koupil jsem si nechal vyměnit mechaniku za samsunga a udělat flash. Stahl jsem si pár her a sem moc nechodil. Teď koukám že jsou nové ochrany. Volal jsem někomu kdo dělá flashe a ten mi řekl že na poslední ochranu je samsung mechanika krátká a že je potřeba ji vyměnit za prvni (lite on?). Takže jaká je poslední ochrana? Jaký je postup pro flashnutí mechaniky (samsung nebo lite on) tak abych nemusel patchovat hry. Vím že by se dalo všechno najít na fóru, ale opravdu nemám čas pročítat celé forum a čtení posledních tří stránek nějakého topicu mi nic nedá... Máš ještě tu Liteonku? Jestli chceš chodit na live bez rizika banu, tak bych ti doporučil jí flashnout na iXtreme LT. Rozhodně to ale nech na někom kdo s tim má zkušenosti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Na live se nepřipojuj jestli máš flash' date=' dostal bys ban (na Live můžeš jedině s iX LT)Máš ještě tu Liteonku? Jestli chceš chodit na live bez rizika banu, tak bych ti doporučil jí flashnout na iXtreme LT. Rozhodně to ale nech na někom kdo s tim má zkušenosti ...[/quote'] no proto by mě zajmalo jestli nejsou někde dostupné jako třeba ze je někdo uveřejnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 versicht1 Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 <^KeNnY^> -> Lite on mechaniku ještě mám, flashnul bych to i sám, taka lama nejsu, ale mám doma jen noťasy a starej komp co používám jako download centrum:) a ten nemá SATA konektory. Spíš jde o pohodí, ale dávat někomu 1000,- za výměnu "mé" mechaniky za "mou" mechaniku se mi zrovna nechce. 500,- bych bral, ale litr mi přijde trochu mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lsony Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Ahoj lidi předem se omlouvám jestly to tady už bylo ale mám jenom takovou malou otázku. Když si stáhnu hru tak ji vždycky projedu abg360 a potom ještě XDVDmulleterem a mam dotaz co to znamená když něco z toho co je tady na tom obrazku v tom sloupci Xtreme Compatibility nezaškrtlé jestly to má vliv na hru že vní něco není nebo jak ? Pálený hry nehraju na XLive jestly to je jenom na to ale jestly to znamena že když je třeba to "Video Data Present" nezaškrtlé tak co ta znamená. DĚKUJI ZA VYČERPÁVAJÍCÍ ODPOVĚD VŠEM:D Tato fotka neni moje vim že musi byt zaškrtlej region FREE nebo EUROPE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 stačí když to projedeš abgx-em mulleterem je to zbytecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 Chci se zeptat kdyz si chci v ABGX hru opatchovat na WAVE 3 je jedno jestli je ta puvodni hra WAVE 4,5,6 nebo musi byt WAVE 4 aby to slo opatchovat.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.