xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Mám docela stupidní dotaz, ale trošku už mě to sere. Dám vypalovat hru přes CloneCD a dám rychlost 1x vypalovat a pak po 1 minutě (cca)... Vyskočí hláška, že se vypalování pokazilo a furt je tam 0%... A když chci na to DVD vypálit znovu, tak nefunguje, protože na tom něco je... DVDčkama to není. Taky jsem to zkoušel v ImgBurnu, ale tam hláška vyhodí někdy v 47% nebo v 97%... Malinko mě to štve, protože se mi pokazilo asi 10 DVDček. EDIT: vypaluji na DVD+R DL Verbatim, vypalovačkou v NTB-je 2 měsíce starej, ale 4 DVD se normálně vypálily.... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Mám docela stupidní dotaz, ale trošku už mě to sere. Dám vypalovat hru přes CloneCD a dám rychlost 1x vypalovat a pak po 1 minutě (cca)... Vyskočí hláška, že se vypalování pokazilo a furt je tam 0%... A když chci na to DVD vypálit znovu, tak nefunguje, protože na tom něco je... DVDčkama to není. Taky jsem to zkoušel v ImgBurnu, ale tam hláška vyhodí někdy v 47% nebo v 97%... Malinko mě to štve, protože se mi pokazilo asi 10 DVDček.EDIT: vypaluji na DVD+R DL Verbatim, vypalovačkou v NTB-je 2 měsíce starej, ale 4 DVD se normálně vypálily.... :) bude to vypalovačkou... dělá to hodně vypalovaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 bude to vypalovačkou... dělá to hodně vypalovaček Díky moc, vyzkouším po té napíši až vyzkouším. Ještě jednou moc díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Díky moc, vyzkouším po té napíši až vyzkouším. Ještě jednou moc díky ;) Ano...v stolnom PC to bude ovela lepsie, nez v NTB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Takže mám pár velice debilních otázek :lol: 1) Jde nějak použít nástroje (bubny, kytara a mikrofón) z PS3 na Xbox 360? 2) Když mám iXtream LT - tak mi prej nejdou opatchovaný hry? 3) Jde v Lips použít mikrofón jako HeadSet? 4) Jdou nějak stáhnout kodeky, bez připojení Xka k live? 5) CloneCD nebo ImgBurn? Co je lepší? Díky všem za zodpovězené otázky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Takže mám pár velice debilních otázek :lol:1) Jde nějak použít nástroje (bubny, kytara a mikrofón) z PS3 na Xbox 360? 2) Když mám iXtream LT - tak mi prej nejdou opatchovaný hry? 3) Jde v Lips použít mikrofón jako HeadSet? 4) Jdou nějak stáhnout kodeky, bez připojení Xka k live? 5) CloneCD nebo ImgBurn? Co je lepší? Díky všem za zodpovězené otázky ;) 1.) Na 99% ne. Nikdy jsem o ničem takovym neslyšel, možná přes nějakou redukci, ale dost pochybuju 2.) Někdo řiká, že ne a někdo, že jo. Měly by fungovat ... 3.) Ne, headset je jen pro komunikaci 4.) Ano, http://console-forum.net/showpost.php?p=446427&postcount=3 5.) Používám ImgBurn, připadá mi jednodušší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomas-fish-cz Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 www.xbox-sky.cc se nejde zaregistrovat!?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 www.xbox-sky.cc se nejde zaregistrovat!?????????? To je normální, registrace jsou vypnutý skoro pořád, musíš to sledovat ... // Přesunuto sem, s abgx to nemá nic společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Zdravím, jak poznám, že moje mechanika má podporu DL + a -? Na mechanice u notebooku mám napsáno DVD+R DL... To znamená že to podporuje to DL+? Doufám že ano, že to není třeba jenom DL- :-) Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Zdravím, jak poznám, že moje mechanika má podporu DL + a -? Na mechanice u notebooku mám napsáno DVD+R DL... To znamená že to podporuje to DL+? Doufám že ano, že to není třeba jenom DL- :-) Díky! Ano, podporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 Programem nero info tool napriklad . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 To je v pořádku - to se nerozlišuje , jakmile vypaluje dvouvrstvé, tak samozřejmě obojí formáty . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Hledal jsem blbě nebo je možný že v Elite balení nemám HDMI kábl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Hledal jsem blbě nebo je možný že v Elite balení nemám HDMI kábl? Mněl by tam být,ale když tak HDMI kabel stijí 200Kč takže to se dá ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Tak když tam není můžu reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Tak když tam není můžu reklamovat Podle mně můžeš no,protože by tam mněl být asi si ho borci z obchodu vytáhli a pak to prodají . :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 :cheesygrin: O com tu pisete? :cheesygrin: Nie je Elite ako Elite. Kedysi malo Elite v baleni kabel HDMI + ten zvukovy adapter...teraz v novsich AV kabel :cheesygrin: MartanCJ, pre pana Jana, pozri si na krabicu, alebo niekde v papieroch, ze ake mas mat prislusenstvo a potom rob poplach :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 :cheesygrin: O com tu pisete? :cheesygrin:Nie je Elite ako Elite. Kedysi malo Elite v baleni kabel HDMI + ten zvukovy adapter...teraz v novsich AV kabel :cheesygrin: MartanCJ, pre pana Jana, pozri si na krabicu, alebo niekde v papieroch, ze ake mas mat prislusenstvo a potom rob poplach :D Jj, neni to v papirech, ja vychazel z topicu pro zacatecniky... skoda... jinak, da se na wify pouzit neco jineho nez oficialni adapter? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Jj, neni to v papirech, ja vychazel z topicu pro zacatecniky... skoda...jinak, da se na wify pouzit neco jineho nez oficialni adapter? dik Ne, pokud vím, tak se dá použít jenom ten od MS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 ok, díky... hold vypláznu něco za WIFI no... Mněl by tam být,ale když tak HDMI kabel stijí 200Kč takže to se dá ;) . A to také musím mít ten oficiální nebo můžu koupit nějaký jiný? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 ok, díky... hold vypláznu něco za WIFI no...A to také musím mít ten oficiální nebo můžu koupit nějaký jiný? :-) Kabel nemusíš mít oficiální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 A to je kabel HDMI to HDMI nebo nějaký jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 HDMI z Xka (pokud máš jasper nebo falcon) do TV, jaký má tvoje televize vstup nevim :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Díky! Já jenom právě nevím co jde z XBOXU :-) Poslední rada pro blbce... Mám noťas se kterým se připojuji na můj router co mám tak 20 metrů od Xboxu (proto nelze použít kabel). Mohu tedy z XBOXU strčit kabel do Noťase, který přímá internet z routeru? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sewa Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Ahoj,jsem blb a mam dotaz je nejakej zpusob jak se muzu s 5.03 GEN-C dostat na PSN??Psnabler mi nejde(pri pokusu o prihlaseni chyb 8005F000).Někdo říká že mu to jde,někdo že ne. Poraďte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.